STSL 2011-2012 / 15.Hafta Mersin Idman Yurdu - Samsunspor'umuz

Başlatan isyan, 08 December 2011, 21:54:50

« önceki - sonraki »

epçeli köylü

Ben hala adam arıyorum.Petkoviçi Samsunspordan kovacak.......

cgr

Vallahı bıllahı ruh saglıgımla oynuyorsunuz. Gerıp gerıp mıllete sardırıyosunuz. Iste gucte evde herkesın bı yanlısını beklıyorum patlamak ıcın. La yeter daaa

Forvetim

şu adamın beni en çıldırtan davranışı gol yemeden oyuncu değiştirmeyişi, nedir amacın arkadaş ne yapmaya çalışıyorsun

twitter

bir şeyler yapmaya çalışıp yenilsek gam yemiyeceğimde

topçular çıkıyor bir oraya bi buraya koşturuyor top alıp verme göremez mi bir insan takımda 15 haftadır ya

binikalamadım

ne yazayım bilmiyorum ki maçların hepsi birbirinin fotokopisi sanki...
bu maçta tek yenilik
Samsun kümeye diye bağırılır olması oldu artık...

samsunluhakan

furkan5534

sasırmadım kac haftadır yenıldı?? hep aynı skor?? aynı oyun Allah sızın belanızı ...........  :kafa:

samsunluhakan

acı ama gerçek düştük kurtarma ihtimalimiz sıfır

not: galibiyete ihtiyacı olan takımlar samsunsporla maç yapmak istiyor...

Ahmeti

Her hafta içine ettiğimin topunu nasıl beceriyorlar kaleciye nişanlamayı anlamıyorum,sezon başından beri gösterseler şu kaleciyle karşı karşıya kalıp atamadığımız pozisyonları millet bi tarafıyla güler bize.
Alacağımız maçları bu kadar basit vermek insanı çileden çıkartıyor

Forvetim

şimdi saçma açıklamaları okuyun, yüzsüz yüzsüz birşeyler söyler şimdi bu

masbene

her hafta mactan sonra bir sonraki haftaya mutlak galibiyetle cıkıp yeni baslangıc yapmaya calısıyosun dimi petkovic. hadi bakalım bu haftayı kapatıp haftaya besiktası burada yen de gorelim. suren azalıyor hatta bitti gibi

mehmet yılmaz

Her maç aynı senaryo gol yediğimiz an maç bitiyor gol zaten atamıyoruz ergün  2. Devre bir tane olumlu iş yapamazken mal petkoviç gol yemeyi bekliyor değişiklik için 1-0 fiks tarife 5 yıllık emeklerimız gerizekalı bir sırp tarafından gasp ediliyor kazım başkan da bu saatten sonra bu herifi kovmazsa o da bu suçun ortağıdır neyi bekliyoruz kaybedeceksek yeni hoca ile kaybedelim allah belanızi versin alçaklar

Forvetim

takım düşüyor la boyun gibi adamsan ver istifanı, az delikanlı ol adam ol

bluegreen55

rezil futbolumuz bir kenara hakem beni deli etti..
tüm takdir haklarını onlardan yana kullandı,
oyunu sahamıza yıktı.
bance'ın pozisyonu fauldu ve kırmızı kart vermesi gerekecekti veremedi.
tekrar göstermediler ama bir pozisyondada zenke zurita kafaya çıktı zurita eliyle dokundu sonra numaradan yattı yere onlaa faul verdi.
son dakkalarda mustafa kocabeye hava topunda atılan dirsekte var..
zaten kötüyüz bide bunlar çıkıyor..

benim anladığım şu şikede düşürecekleri takımları düşürmeyip puan silecekler.
bizim gibi alttaki takımlarda çok puan toplamasın ki ligde kalma ihtimalleri olsun kimsenin sesi çıkmasın... tezgah budur..bunun içinde yönetimde olabilir .. bile bile lades dediklerine göre..

55_OrHaN_55

mersinle ordu transfer yaparken bizimkiler "sabredin, en nokta transferleri yapacağız" diyorlardı. dominguez, valdomiro, lazar, burak çalık, fink, vs. gibi oyuncuları aldık, hakikaten nokta transferler oldu. yedek kulübesi epey zenginleşti... oynayanların da hali ortada... hocanın da en âlâsını almışlar. hakan bayraktar gibi bir maestromuz varken yetersiz bulup gönderen, oyunu okuyamayan, iyi-kötü, formda-formsuz oyuncuyu ayırt edemeyen, takım oyundan düştüğünde değil, son dakikada gol yediğinde 2 youncu birden değiştiren bir gudubet ne diye kapı dışarı edilmez anlamıyorum.