STSL 2011-2012 / 15.Hafta Mersin Idman Yurdu - Samsunspor'umuz

Başlatan isyan, 08 December 2011, 21:54:50

« önceki - sonraki »

Ollivanders

Samsun Kümeye diye bağırtan ruhsuz şerefsizleri İS TE Mİ YO RUZ ! Petkoviç denen sahtekarı kovamayan yönetimin de Allah bin belasını versin. Biz bunca emekle bu takımı SPL e çıkardık. Siz bizimle makara yapıyorsunuz. Buna hakkınız yok ! Lanet olsun size , Lanet olsun sizi getirene. Ağlatmaya hakkınız yok lan ! YOK!

Ben artık hazmedemiyorum. Gol yedikten sonra takıma moral yuklemesini , alkış yapmasını hazmedemiyorum. Sen nasıl hocasın. Maç gidiyor . Ergünün bir olumlu hareketi yok 2.yarı. Fink 2 metrede top oynuyor. Sen 88 e kadar bekliyorsun. Gol yedikten sonra oyuncu sokmanın anlamı ne PETKOSIÇ! Yeter artık yeter. Al da o değişiklikleri....

samsunmania

Murat o topu oradan gol yapmak? Hep neden zor olanı deniyorsun. Nasıl bir psikopatsın.
Site olarak yerel gazetelere ilan mı verelim düzgün bir metinle ne yapalım. şaşırdım kaldım. Beynim uğulduyor.

celebi

bizimkler gerçekten müthiş becerikli. bir şekile gol yemeyi başrıyorlar.

samsunmania

sonuç böyle olmayabilirdi. Sahada %100 ü vermek yeterli olmuyor, gol atamıyoruz. 90 dk disiplinli oynadık. pozisyonlar yakaladık.
Petko demeç.
Ne içiyosun petko sen????

celebi

bu ne pişkinlik petkoviç ya. kazım sende bu adamı göndermezsen ...................... sende git bizr zahmet. çok paralı olmak marifet değil kazım

Musti

Bekler yok. Stoperler formsuz. Orta saha yok. Forvet kendi halinde. Arkadaşlık takımdaşlık yok. Yardımlaşma yok. Ruh yok. GERÇEK mücadele yok. Oyun mentallitesi yok. Taktik berbat. Teknik yok. Sahiplenme duygusu yok.

Dirlik düzen bırakmadınız adamda. Allah'ınızdan bulun şerefsizler.

ngonge

Kazım Yılmaz şimdi iyi, bakın siz o verdiği paracıklara almaya gelince nasıl olacak.

Birilerinin şu transferlerin, hocanın, herşeyin hesabını vermesi lazım. Resmen bu sene kulüp, menejer zengin etmek için talan edilmiş.

mehmet yılmaz

Hayata küstük ulan
İnsan içine çıkasım gelmiyor
Bu işin tek önceliği Petkoviç denilen bu beceriksizi kovmaktır
Sonrası sonra düşünülür

celebi

Alıntı yapılan: ngonge - 11 December 2011, 19:17:22
Kazım Yılmaz şimdi iyi, bakın siz o verdiği paracıklara almaya gelince nasıl olacak.

Birilerinin şu transferlerin, hocanın, herşeyin hesabını vermesi lazım. Resmen bu sene kulüp, menejer zengin etmek için talan edilmiş.

aynen dibine kadarkatılıyorum

cem

holigan5565

acil olar ak bu hocadan kurtulmalıyız yönbetim sende hala bu hocadan bişey bekliyosan yada kovmayı beceremiyosan yazıklar olsun o zaman sizede söylicek çok şey var ama her hafta aynı şeyler bu hoca gitmeden yorum yapmayada gerek yok

Ollivanders

birisi kale onunden topu taça atar , birisi 2 metreyi geçemez , biri topu şişirmekten başka birşey bilmez. Nereye gitti ulan paralarımız. Allahtan korkunuz yok mu sizin?  yazıklar olsun !

Serkan

Kodalak

Alıntı yapılan: Serkan - 11 December 2011, 19:22:11
Samsun kümeye sesi duymayı hak edecek ne yaptık ?

birde bunu söyleyenler ŞİKE ci o.çocukları

cembaba

Çapulculardan da laf yedik ya Samsun kümeye diye. Yazıklar olsun.