Galip Öztürk'ten Kazım Yılmaz'a

Başlatan maviay55, 28 November 2011, 20:21:48

« önceki - sonraki »

sosaka

kutsalforma

Alıntı yapılan: sosaka - 09 April 2012, 09:05:38
kendisi ayvacık'da doğmuş büyümüş ve aslen trabzonludur
http://tr.wikipedia.org/wiki/Galip_%C3%96zt%C3%BCrk

Ha simdi öylemi oldu, hayret? Simdiye kadar "7 sülalesi Çarsambilidir" diye yirtinip Trabzonlu olabilmesine ihtimal verebilenlere sövecek halde olanlari gördüm bu forumda. Simdi Samsunsporu satti, kendi isleri, cikarlari dogrultusunda (neredeyse) kurban etti diye Trabzonlumu oldu? Enteresandir, Samsunspora 400.000 $ para verirken "en has Çarsambali" ve "Samsunun öz çocuguydu". Simdi maskesi düstü adami Trabzonlu yaptiniz?

deli 55

Alıntı yapılan: kutsalforma - 09 April 2012, 18:47:22
Ha simdi öylemi oldu, hayret? Simdiye kadar "7 sülalesi Çarsambilidir" diye yirtinip Trabzonlu olabilmesine ihtimal verebilenlere sövecek halde olanlari gördüm bu forumda. Simdi Samsunsporu satti, kendi isleri, cikarlari dogrultusunda (neredeyse) kurban etti diye Trabzonlumu oldu? Enteresandir, Samsunspora 400.000 $ para verirken "en has Çarsambali" ve "Samsunun öz çocuguydu". Simdi maskesi düstü adami Trabzonlu yaptiniz?
ben bu adamı bize yardım ettiği zamanlar bile hiç sevemedim.çünkü zenginliği bile gayrımeşruydu.memlekette kim olmuş çaycılıktan holding patronu.samsunsporumuzu bile kirli işlerine alet etmek istedi.Allah'tan Kazım başkan buna izin vermedi.dik durdu karşısında.ezdirmedi kendini ve kulübümüzü.düştüysek düştük.biz yine çıkarız.ama sen o zindandan hiç çıkamaman dileğiyle

Serkan

kutsalforma

09 April 2012, 23:52:27 #469 Son düzenlenme: 09 April 2012, 23:56:19 kutsalforma
Alıntı yapılan: Serkan - 09 April 2012, 21:38:48
Seni iyi yemişler.

Beni yiyen kim? Çarsaf çarsaf yazdi gazeteler, popstari gibi poz veriyordu 400.000 $ "yardim" yaparken?
Hem buradaki asil konu, "Galip Öztürk Trabzonludur" iddiasidir, 400.000 amerikan dolari degil.

Tufan

ne zamandır temlikli borç yardım olmuş?
geçiniz Galip'in ne olduğunu geç anladık maalesef.

ahmetsefa55

125 bin tl yi bağış adı altında verip ; 1.250 milyon tl olarak geri istemek , klübe haciz koydurtmak adamlık değildir.
onu bir kabul edelim de önce.
nereli olduğunun önemi yok.
adam olmak mesele  ;)

5trawberry

Adnan Polat, Serhat Ulueren'in karşısında para dilenirken Galatasaray'a ne kadar yardım yapmıştı Galip Öztürk acaba , kutsalforma?

Ya da bu konuda tam bilgim yok sadece duydum, Arena'da loca alan kim ?

kutsalforma

Alıntı yapılan: 5trawberry - 10 April 2012, 00:04:33
Adnan Polat, Serhat Ulueren'in karşısında para dilenirken Galatasaray'a ne kadar yardım yapmıştı Galip Öztürk acaba , kutsalforma?

Ya da bu konuda tam bilgim yok sadece duydum, Arena'da loca alan kim ?

Nerden bileyim, Galip Öztürkün muhasebecisimiyim ben?

5trawberry

Alıntı yapılan: kutsalforma - 10 April 2012, 00:08:48
Nerden bileyim, Galip Öztürkün muhasebecisimiyim ben?

400000 dolar rakam atarken neyiydin.

kutsalforma

Alıntı yapılan: 5trawberry - 10 April 2012, 00:09:42
400000 dolar rakam atarken neyiydin.

http://www.24dakika.com/news_detail.php?id=42520

Burada 500.000 TLden bahsediyorlar. O günün döviz kurlarini bilmiyorum ama 1 Euronun 1,31 $ ettigi su günlerin hesabina göre, Galip Öztürkün yardimi 300.000 $a tekabül ediyor. Rakam makam atmiyoruz, dogru konusun.

binikalamadım

trabzonlu zaten ben bunu kaç kare yazdım geçen yıl yemediğim fırça kalmadı forumdaşlardan ts ye de Samsunspor dan çok daha fazla yardımı olmuştur...

kutsalforma

Alıntı yapılan: binikalamadım - 10 April 2012, 02:48:10
trabzonlu zaten ben bunu kaç kare yazdım geçen yıl yemediğim fırça kalmadı forumdaşlardan ts ye de Samsunspor dan çok daha fazla yardımı olmuştur...

Iste bende aynisini dedim, kardes. Samsunspora destek verirken Samsunluydu, destegini çekince Trabzonlu oldu! Bu isler böyle malesef

sadece55

Bende geçen sene 500bin lira verdim seneye temlik koydururum hayırlısıyla..Kulüplere para verdim demek o kadar kolay ki bu ülke de

brigand

Bu adamı en azından Samsunspor yönünden o duruma getiren taraftardır. Bunu kabul etmek gerek zaten. Çoğu zaman düşünmeden şuursuzca abartıp, destek verilebiliyor. Evet geç anlaşıldı. Ama büyük zarar verildi camiaya. Bize uzak Allah'a yakın olsun. İlahi adalet er geç işleyecektir zaten.