Galip Öztürk'ten Kazım Yılmaz'a

Başlatan maviay55, 28 November 2011, 20:21:48

« önceki - sonraki »

Sioux

Üstelik istediği para gerçekten verdiği para değilmiş.
Repoda faiz işletmiş o alacağına  :x((

55__Gurbet__55

Alıntı yapılan: Sioux - 19 December 2011, 20:56:00
Üstelik istediği para gerçekten verdiği para değilmiş.
Repoda faiz işletmiş o alacağına  :x((

.:.:. .:.:. .:.:. .:.:.

GökhanÇağlar

hani anandı,babandı,kara sevdandı Samsunspor senin.
6 ayda ne değişti galip?

supernatural_55

g.öztürkün kutsal gördüğü tek şey varmış o da para.Kendi çıkarı olmasa Samsunspor onun için hikayeymiş gayet iyi anladık,sağolsun gösterdi

King1965

Galip öztürk'ün amacı Kazım yılmazın ıstıfasını ıstemek onu bekliyor.. Onun ıcın bu hacızlerı koyduruyor.. kazım yılmaz'ın bırakması ıcın bır cok sey de yapacaktır..

kamuri

kanal s de söyledi şimdi atilla 158000 lira için haciz koydurmuş klube helal olsun ya hakikaten adamışsın :kafa:

supernatural_55

Alıntı yapılan: King1965 - 19 December 2011, 23:31:08
Galip öztürk'ün amacı Kazım yılmazın ıstıfasını ıstemek onu bekliyor.. Onun ıcın bu hacızlerı koyduruyor.. kazım yılmaz'ın bırakması ıcın bır cok sey de yapacaktır..

Bana göre bu onun ilk hedefi (ancak ne olursa olsun bunları yapmamalı).Borsaya açılma,şampiyonluğa oynayan takım yaratma gibi vaadler de tamamen kendi cebiyle alakalı.Artık ben böyle düşünüyorum ki bu yaşananlar dışında borsada yaptığı manipülasyonlar da düşüncemin diğer destekleyicisi.Neyse günahı,aldığı bedduaları kendi şahsını ilgilendirir,elini Samsunspor'dan çeksin yeter bundan sonra

binikalamadım

fener_bahce  trabzon_spor maçında ts ye verdiği şehir içi ulaşım otobüsünü gördünüz mü ? ...

galata_saray  samsunspor_x maçında durumu nasıldı peki...

minci

Bütün bunları gördükten sonra Bravo Kazım başkan damaktan kendimi alamıyorum.

cem

o gitsin arenadan 2.locasını alsın bizden uzak dursun...

mehmet yılmaz

22 January 2012, 15:24:24 #370 Son düzenlenme: 22 January 2012, 15:27:50 samsuni
AlıntıKendisiyle ilgili olarak "Bu takım küme düşer, Kazım Yılmaz bırakır gider" denildiğini belirten Başkan Yılmaz, "Ben takımın küme düşeceğine inanmıyorum. Degil Bank Asya'ya 3'ncü Lige de düşse Samsunspor'u aldığım Süper Lige çıkarmadan başkanlığı bırakmayacam. Her türlü bedeli ödemeye hazırım. Gelecek güzel günler Samsunspor taraftarı ile beraber daha güzel olacak. Beraber daha çok yapacagımız işler var" diye konuştu.

sporx.com

Tebrikler başkan, biz de düşmeyeceğimize gönülden inanıyoruz. Allah korusun düşsek bile "ne fark eder?" diyoruz.

GökhanÇağlar

Kral SAMSUN

Kazim yilmazin yanindayiz bu hallere yanlis yonlendirmeler sonucu geldi. galip ozturkte bu kulube artik birakin el surmeyi, SAMSUNSPOR adini agzina almasin !

özkan

Noldu galip,sesin çıkmıyo ne zamandır..Yazıklar olsun vallaha billaha sizin gibi samsunluya.

burakbas

Kazım Başkan a kontra yapmak için Çarşambaya 2 tane fındık fabrikası kurduracakmış. Lan galip lan galip.  >:(