Galip Öztürk'ten Kazım Yılmaz'a

Başlatan maviay55, 28 November 2011, 20:21:48

« önceki - sonraki »

kamuri

işte bende devre arasında tekrar sezon başında yasadıklarımızı yasamaktan çok korkuyorum umarım başkan sezon başında yapılan hatalı transferlerden ders çıkarmıştır yoksa o zaman işimiz kötü işte. bi şansımız var devre arası transferi çok iyi değerlendirmek lazım

celebi

ben bana kzma yada diğer arkadaşlarda kzımasın başkanın devre arasında bile onu başarabileceğini zannetmiorum.

kamuri

Alıntı yapılan: celebi - 09 December 2011, 00:25:03
ben bana kzma yada diğer arkadaşlarda kzımasın başkanın devre arasında bile onu başarabileceğini zannetmiorum.
o zaman duman oluruz işte :(

Ollivanders

Batırdınız be takımı. Yeter artık . Çekin ellerinizi.

yirmiuc

hiç bu kadar tepkisiz, duyarsız bir yönetim olmamıştı...
bu kadar kötü sonuçlar alınıyor, sanki herşey normalmiş gibi ne hoca değişimi var ne de kadro dışı.
her hafta aynı 11 futbolcuyla aynı şekilde yenilmeye devam ediyoruz.. Yazıklar olsun....

Kodalak

iç meselerle boğuşuyorlar  tamam,futbolcuda devre arası olmadan transfer edemiyorsun o da tamam ama hocayı göndersen be adam bak olmuyor işte olmuyor,

bu adam bizim bünyemize uymuyor kan uyuşmazlığı var.

ahmetsefa55

14 December 2011, 22:09:11 #336 Son düzenlenme: 14 December 2011, 22:15:52 muhalif
SAMSUNSPORUMUZA SAYIN GALİP ÖZTÜRK TARAFINDAN GECMİS YILLARDA VERMİŞ OLDUĞU BAĞIŞLARA KARŞILIK İKİNCİ HACİZ GELMİŞTİR

Samsunspor facebook sayfası

LisandroLopez

kimin ne olduğunu anlıyoruz bu sayede üzülmek yerine sevinmeliyiz taraftarlar olarak..
Allah Samsunspor umuzu hiç kimseye muhtaç etmesin....

feveran

Alıntı yapılan: muhalif - 14 December 2011, 22:09:11
SAMSUNSPORUMUZA SAYIN GALİP ÖZTÜRK TARAFINDAN VERMİŞ OLDUGU BAĞIŞLARA KARŞILIK İKİNCİ HACİZ GELMİŞTİR

Samsunspor facebook sayfası

ewt şimdi gördüm şok oldumkımlerın reklem peşinde oldugu bellı oldu bı daha metro ya bnrsem a....k.....   olsun

feveran

14 December 2011, 22:31:35 #339 Son düzenlenme: 14 December 2011, 23:27:10 maraton
MESAJ silindi lütfen duygu ve sinirimizi dile getirsek bile bu bize yakışan sekilde olsun rica ediyoruz ..site yönetimi

cem

Alıntı yapılan: yirmiuc - 11 December 2011, 20:42:11
hiç bu kadar tepkisiz, duyarsız bir yönetim olmamıştı...
bu kadar kötü sonuçlar alınıyor, sanki herşey normalmiş gibi ne hoca değişimi var ne de kadro dışı.
her hafta aynı 11 futbolcuyla aynı şekilde yenilmeye devam ediyoruz.. Yazıklar olsun....
yirmi üç yaşıyormusun sen ya????????

Ajan

Verdiği 500 milyarla reklam yapıyor Başkan 16 trilyon verdi lafını bile etmiyor. Allah'im sen bizi Galip Öztürk'ten ve onun camia ve takım! içindeki adamlarından koru.

cembaba

Benım anlamadıgım bagısa haciz nasıl koydurulabılıyor? Nasıl olabılıyor boyle bisey? Bende para bağışlayım Mehmetçik Vakfına, haciz koydurayım. Olabilir mi böyle birşey?

brigand

Bağışa hiç haciz konurmuymuş ya! Bağış karşılıksız ödemedir. Parayı verdi de bağış makbuzunu almadımı? Parayı şirketlerinden birinden mi verdi? Avans mı gösterdi? Borç göstererek adat faiz mi hesapladı? İcra takip başlatabilmesi için bu tür bir işlem yapması gerekte. Ki profosyenel bir spor kulübüne yapılan bağışların, sponsorluk sözleşmesi yapılırsa, %50'si kurum kazancından indirilebilmekte. Bu işin içinde var bir iş ama. Duyulur elbet >:(