Galip Öztürk'ten Kazım Yılmaz'a

Başlatan maviay55, 28 November 2011, 20:21:48

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Konuyu Gülen cemaatine getirmenin nasıl bir mantığı var? Alakası nedir mevzumuzla?

Galip Öztürk, İsmail Başkan döneminden alacağı olduğunu iddia etmiş. O dönemden tek alacağı 50.000 dolarlık, Shorunmu'nun transfer taksidi için verdiği paradır. O 50.000 dolar nasıl olmuş, ne olmuş da 1.500.000 liraya çıkmış acaba? İsmail Başkan dönemlerinde kulübe hiç bir şekilde temlikli de olsa para vermemiş, sadece forma reklamı vermiş bir insanın çıkıp da sanki Samsunspor'un tek maddi kaynağıymış gibi konuşması çok acı. Sezgin Gümüş'ü "benim adamım" diye başkan yapıp, ilk başta o da taksitli bir 500.000 lira verdikten sonra adamları sap gibi ortada bırakan ve "yanlış anlamış, ben ona kefilim demedim" diyen de yine Galip Öztürk değil miydi? Sonuçta memlekette kanun var, hukuk var. Kimse kimseyi kandıramaz...

Sioux

06 December 2011, 21:40:08 #301 Son düzenlenme: 06 December 2011, 21:45:47 Sioux
O malum renklerle forumu kirlettiğim için özür dilerim ama yorumsuz

http://www.trabzonspor.org.tr/default.asp?Sayfa=HaberDetay&IND=5227

Lusage

Lüzumsuzun 2010 Ağustos'unda verdiği 200 Bin TL'cik..

Sioux

Bir zamanlar Adnan Polat'ın başlattığı yardım kampanyasında GS'ye de bağışta bulunmuştu.
Onları da geri ister mi acaba?  ???

Gorkem

galip öztürkün gerçek yüzü...

brigand

bela bile okunmaz buna. ne metroya binilir ne de sampiye gidilir. görecek tersten bir gün o zaman belki akıllanır.

fındık

normalde forma hediye edilirken hediye edilen kişinin memleketi göze alınmazmı sayın sadri ama sen naptın :kafa:

doðan

Alıntı yapılan: seko - 07 December 2011, 10:59:48
normalde forma hediye edilirken hediye edilen kişinin memleketi göze alınmazmı sayın sadri ama sen naptın :kafa:

Nasıl yaniii
yanlışmı anladım... 55 numaramı  olmalıydı forma ...

şaka değilmi.. >:( >:( >:( :x(( :x(( :x(( :kafa: :kafa: :kafa:

kuzey55

yok artık biz de 61 nolu forma hediye edelim trabzonlu bir işadamı yardım yaptıgında

sadece55

Bunlar renklere değil reklama bakarlar

samet_55

kendi kendime bazen düşünüyodum.galip öztürk zamanla bi HASBİ MENTEŞOGLU olumudiye.. :kafa: :kafa:

fındık

Yılmaz: Bizde kimsenin alacağı kalmaz
7 Aralık 2011 12:21 | NTV Spor ve Ajanslar

Samsunspor Kulüp Başkanı Kazım Gürol Yılmaz, ''Alacağı olan zamanı geldiğinde Samsunspor'dan alacağını alır. Borcu olanda ödemek zorundadır'' dedi

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Samsunspor'un Kulüp Başkanı Kazım Gürol Yılmaz, ''Kayserispor karşısında elimizden gelen gayreti göstererek o çok arzu ettiğimiz galibiyeti alacağımız inancındayım'' ifadelerini kullandı.

Yılmaz, Kayserispor ile iç sahada oynayacakları karşılaşmada hedefin mutlak galibiyet olduğunu söyledi.

"OYUNCULARIMA GÜVENİYORUM"
Ligdeki kötü gidişata dur demek istediklerini vurgulayan Yılmaz, ''Yarın iç sahda Kayserispor'u ağırlayacağız. Takım olarak mutlak galibiyete ihtiyacımız var. Kayserispor karşısında elimizden gelen gayreti göstererek o çok arzu ettiğimiz galibiyeti alacağımız inancındayım. Teknik heyetimize ve oyuncularımıza bu konuda güveniyoruz. Oyuncularımız bu maça oldukça hırslı hazırlanıyor. Kayserispor maçı bizim için büyük önem taşıyor'' dedi.

Samsunspor taraftarının yarın akşam stadı doldurmasını isteyen Yılmaz, ''Böylesine önemli bir maçta yalnız kalmak istemiyoruz. Taraftarımızın stadı doldurmasını, takıma moral vermesini bekliyoruz. Samsunspor, spor şehri Samsun'un takımıdır. Kayserispor maçında taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz'' diye konuştu.

KULÜP HESABINA 1 MİLYON 354 BİN LİRA HACİZ
Yılmaz, Metro Factoring A.Ş tarafından kulüp hesabına 1 milyon 354 bin lira tutarında bir haciz gönderildiği, yeni öğrendikleri bu konuyla ilgili kulübün hukukçularının çalıştığını belirterek, ''Bu durumu hukukçularımıza ve mali uzmanlarımıza bildirdik, araştırma yapıyorlar. Alacağı olan zamanı geldiğinde Samsunspor'dan alacağını alır. Borcu olanda ödemek zorundadır''  dedi

burakbas

nasıl da çıktılar ortaya? herkes kötü günlerde belli oluyormuş doğru...

geçen sen herkes kardeşti DEĞİL Mİ galipcim.. , dostluk resimleri , şovlar !

bu sene ne oldu ? boy boy fotoğraflarla gazete işleri bitti mi ? galip ismi duyulmuyor mu artık ?

sende dedin , bir sansasyon yaratayım ...

ne güzel ettin , ama bizim için BİTTİN !

feveran

İstanbul'dan Samsun'a dönerken rahatsızlanan genel koordinatör Adnan Sezgin, anjiyo oldu. Sonuçlarının temiz çıkmasıyla rahatlayan Kırmızı-Beyazlılar, bu kez kulüpten 1 milyon 351 bin TL alacağı olan Galip Öztürk'ün başlattığı haciz işlemi ile sarsıldı. Öztürk'e yakınlığı ile bilinen 24 yöneticinin istifa etmesiyle tırmanan gerginliğin ardından haciz işleminin başlatılması kulüpte büyük şok yaşattı.
kaynak fanatik gazatesi
http://fanatik.ekolay.net/Samsunda-sok_3_Detail_294_246124.htm
benım burdakı linkde bu haberi beğendınızmı begenmedınızmı var dıkkatımı cektı fanatik gazatesi böyle yapıyor bılen bılırhaberı begenen cok ne kadar düşmanımız varmış

fındık

Adnan sezgini seven kim var bu ülkede acaba