Neden? Niçin? Nasıl?

Başlatan kalptenþimþek, 10 November 2011, 19:44:36

« önceki - sonraki »

kalptenþimþek

10 November 2011, 19:44:36 Son düzenlenme: 10 November 2011, 21:06:24 kalptenþimþek

Bu şehrin değerlerini görmezden gelenlereydi isyanımız; "Burası heryer değil Şehr-i Samsun!.."

Tamam küfüre karşıyız ama Allah aşkına birisi izah etsin; Tekkeköy'de yapılan kapalı spor salonu şantiyesindeki hemen anayola bakan bu barakalar ne oluyor??
Bu şehrin sadece bir takımının olmadığının ifadesi mi?? Aklıevvel birisinin yaptığı maksadını aşabilecek bir dostluk işgüzarlığı mı?? Bordo maviye olan hasretin kamufle hali mi?? Ne yapmaya çalışıyorsunuz Allahaşkına anlatın efendiler?!!
Ya da gerçeği görün anlayın! Trabzonsporu Samsunsporun karşısına koyan bu tutum, bu vurdumduymazlık, yaşadığı şehri bu kadar tanımazlık...

En kısa zamanda düzeltilsin bu saçmalık!..

YaşarDoğu

Bunu kime sorarsan sor , kasti birşey olmadıgının cevabını alacaksın abi. :(

samuray

mbi aklı evvelin yaptığı bi saçmalık gibi görünüyor

34_55

acaba bunu o malum şehirde yapabilirlermiydi soruyorum buradan  bize ceza verenlere acaba buda bir tahrik ve  kötü sözün başka bir eğilimi değilmi...

Dartagnan

birisi faaliyetleri  göstermeden,çaktırmadan  çok güzel idare ediyor ...

isyan

Bunlarin anlayacagi tek dil; dayaktir. Serefsizler  :suslen:

Lusage

Bunlarda beyin/akıl namına hiç bir şey yok..

samet_55

samsundaki trabzon yalakaları.çömlekçinin çocukları

Serkan

Alıntı yapılan: samet_55 - 10 November 2011, 20:53:16
samsundaki trabzon yalakaları.çömlekçinin çocukları

trabzonspor yalakaları diyelim ( =

Ollivanders

Sıradan gelmeye başladı artık ...

Ayberk

Dün Almanya'da uzun yıllar yaşamış bir akrabamız geldi de şöyle dedi: "Samsun'a geldim gelesi bu trabzonlulara iyice uyuz olmaya başladım. Adam gelmiş seneler öncesinde hala memleket edinememiş burayı bi de üstüne hemşericilik yapıyolar burda. Almanlara kızıyorduk ama demek ki onlar da bizim için böyle düşünüyorlarmış" dedi şakayla karışık... Bu adamlar böyle abi her yerde böyleler... Kafalarının dikine gitmeyi severler .:.:.

kalptenþimþek

10 November 2011, 21:45:03 #11 Son düzenlenme: 11 November 2011, 01:03:45 kalptenþimþek
İsteyen evini, arabasını ya da kendisini boyasın bordo maviye umurumda değil..

Ancak, devletimiz Samsun'da spor salonu yaptırıyorsa işin içindeki herkes dikkatli davranacak..

Sercan

Ne şekilde tepki gösterebiliriz onu tartışalım artık, sürekli şehirde olmaması gereken durumları yazıp yazıp ah çekiyoruz.Olduğumuz yerde saymamak için herkes biraz deli olacak, gereken tepkiyi göstereceğiz. Bugün bu duruma ses çıkarmazsak eğer, yarın kırmızı-beyaz olan kulübede bordo-mavi olacak çünkü...

Serkan

belkide bordo mavi olan'da kırmızı beyaz olur  (=

Artık tepki verilmeli; Nasıl bu şehrin Vali'si ts küfür ediliyor diye ortalığı ayağa kaldırıyorsa bu durum için de kaldırmalı....!

Samsun Şehrinin Valisi Samsun Şehrine sahip çıksınç.....

Sercan

Kardeşim tamam vali destek çıksında, biz sadece oturduğumuz yerden şurda şu olmuş, burda bu olmuş diye ağlayıp tepki göstermeyeceksek, bütün şehir bordo-mavi olsun ben razıyım o zaman. Herşeyi devletten beklememek lazım, gerektiği yerde gerekli tepkiyi yasalar çerçevesinde vermek lazım...