Neden? Niçin? Nasıl?

Başlatan kalptenþimþek, 10 November 2011, 19:44:36

« önceki - sonraki »

Serkan

Alıntı yapılan: Sercan - 10 November 2011, 22:06:28
Kardeşim tamam vali destek çıksında, biz sadece oturduğumuz yerden şurda şu olmuş, burda bu olmuş diye ağlayıp tepki göstermeyeceksek, bütün şehir bordo-mavi olsun ben razıyım o zaman. Herşeyi devletten beklememek lazım, gerektiği yerde gerekli tepkiyi yasalar çerçevesinde vermek lazım...

Bana bak cingen ben ne diyorum (= Biz tepkimizi verelim vermeliyiz de...

Ama ts sövüyorlar diye ortalığı birbirine sokan Vali Bey'de tepkisini versin; bu olayda 3 maymun'u oynamasın (=

since1965

Bunun açıklaması şu.Siz bize sövmiyorsunuz biz gündemden düşüyoruz.İşlerimiz rast gitmiyor.Size nasıl tahrik ederiz diyorlar

Kaya

Alıntı yapılan: since1965 - 11 November 2011, 00:01:37
Bunun açıklaması şu.Siz bize sövmiyorsunuz biz gündemden düşüyoruz.İşlerimiz rast gitmiyor.Size nasıl tahrik ederiz diyorlar

Kesinlikle tahrik ve yem atma durumudur bu..

beşnumara

Önce yerel gazetelerde haber yaptırılarak çözüm aramaya başlanmalıdır diye düşünüyorum.

samsunmania

11 November 2011, 01:01:21 #19 Son düzenlenme: 11 November 2011, 01:05:22 samsunmania55
Arkadaşlar müteahhit koyu teseli zaten. Bunların cüretkarlığını hepimiz biliyoruz. Barakaların rengi de bu yüzden. Köpeksiz köyde değneksiz dolaşmak diye bir tabir vardır bilirsiniz. O hesap yani. Yıllarca kulübümüzü sağa sola peşkeş çekenler, muhtaç duruma düşürenler, duruş sergileyemeyenler maalesef bunun suçlusudur.

samsunmania

Alıntı yapılan: beşnumara - 11 November 2011, 00:41:27
Önce yerel gazetelerde haber yaptırılarak çözüm aramaya başlanmalıdır diye düşünüyorum.

Haber gazetesini tavsiye ederim.  :rulet:  Haberi Samsun Trabzon dostluğu olarak lanse eder bizim yerel medya.

jurista

Samsundaki bölge müdürlüklerini çalıp kaçıran,yıllardan beri adli tıpın kağıt üzerinde kalmasını sağlayıp cenazelerin trabzona gitmesini başaran ,samsundaki her gelişmeyi kıskançlık ve hasetle takip edip engel olmaya çalışan zihniyet bunları yaparken milliyetçi addedilirken biz bu duruma isyan edince faşist oluruz , art niyetli oluruz.

nitekim istinaf mahkemelerinin trabzona kaydırılması çalışmalarını duyup hışımla eski bakan mustafa demiri aradığımda aynen bana orası da bizim memleketimizin bir parçası bırakın bu kötü niyetli düşünceleri demiştir.

neticede samsun gerek dosya sayısı gerek bölgeseki stratejik konumu itibari ile hakkıyla hsyk nın raporuyla istinaf mahkemesini kazanmıştır.bu kıskançlar bu durumu hazmedemeyip küçük olsunm bizim olsun samsuna bağlanmayalım diye doğu karadenizde de bir istinaf mahkemesi kurulmasını başarmışlardır.

özetle dahili ve harici bedbahtlarla yaşıyoruz , amacımız ve hedefimiz güçlenerek şehrin yönetiminde söz sahibi olabilecek yapılanmaya dahil olmak güçlü olmak olamalıdır.zira yönetilen biz yöneten onlar oldukça biz ancak kendimize söyleriz

berusa55

13 November 2011, 11:50:25 #22 Son düzenlenme: 13 November 2011, 12:39:35 berusa55
Malum kulübeye sağ duyulu arkadaşlarımız "Burası Samsun Ulan" gibi bir metin yazarak [tam net okuyamadım] görevini yerine getirmişler...

Sabah havaalanına giderken kulübenin tamamı koyu kırmızı renge boyanıyordu; dönüşte boyama işleminin bitmişti çalışan iki elaman tarafından ama altındaki yazı hala  görünüyordu  :ok  >l<

epçeli köylü

Burası Samsun ULan kim yazdıysa eline sağlık.Helal olsun.

red_white

foto istiyoruz arkadaşlar  >l<

kýzýlyýldýz55

SSKLA

Bu rezalet ortadan kalktı renkdaşlar.Bugun bordo mavi olan kulube kırmızı beyaza boynamıştır.Amaçlarını gerçek yüzlerini herkes görsün bunların.

Facebook Forza şirinler sayfası.

Kaya

Dün gece herhangi bir gruba mensup olmayan arkadaşların da operasyon yaptığını duymuş sevinmiştim..Şirinler de yapmış demek herkesin ellerine sağlık..Burası SAMSUN ulaaaan.

samuray

eline sağlık burası samsun ulan yazısını yazyanlara bunlar lsamsunda ekmek yiyip t.s yalakalığı ypanlar

binikalamadım

kırmızı beyaza dönüşmesinde emeği geçen tüm Samsunsporlu kardeşlerime sonsuz teşekkürler..fikrinize emeğinize sağlık..