STSL 2011-2012/ 11.Hafta | Bursaspor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan AntZ, 05 November 2011, 08:32:37

« önceki - sonraki »

ibrakadabra55

HoliganSamSunLu

bursaspora  gol atarız orda hiç şüphem yok ama işte ne zaman atarız yermiyiz yemezmiyiz onu kestiremiyorum ama sanki fazla gollü bir maç olmucakmış gibi geliyor

AhmetDenizci

A2 ile oynanan maçta şu kadroyu denemiş Petkovic:

İkinci devrede ise oyuna Atilla, Murat, Yenal, Orhan ve Bahia girmiş.

Fink ve Kemal Tokak neden yok acaba ? Birde A2 ile oynanan maçta bile Dilaver'e şans verilmemesi çok düşündürücü değil mi ?

http://samsunspor.org.tr/haberayrinti.asp?id=2721

cembaba

Kemal Milli takımda olması lazım. Fink'i bilmiyorum.

Stoper

GurbetciFanatik

ibrakadabra55

Bance , Oğuzhan , Lazar , Ekigho , Kemal , Akaki milli takımda oldukları için yok

twitter

feveran

emre

Çarşamba'mız bile yendi sıra sende Samsun'um,güldür yüzümüzü.   :)

fanatik samsunsporlu

ertuğrul sağlamın da petkoviçin de son şansı.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: fanatik samsunsporlu - 13 November 2011, 17:12:54
ertuğrul sağlamın da petkoviçin de son şansı.

Ertuğrul Sağlam'ın niye son şansı olsun?
Bursaspor o yokken art arda 10 kere şampiyon olmuştu da bu sene az puan alıyor diye mi?
Petkoviç'in de son şansı olduğunu düşünmüyorum. Israrla arkasında duracaklar bence. İnşallah kazanırız da devam edecekse eder Petkoviç.

isyan

Ertugrul hoca'nin daha rahat 3-4 senesi var Bursa da

samuray

neler oluyor ya biz petkoviçi gönderecekler derken yöneticiler istifa ediyor serdar hoca görevden alınıyor sanki takımın patronu o onu görevden alıyorlar ya hayret bi şey samsunu bu hale getirenler utansın lar >:( >:( >:(

GençKozluklu

Alıntı yapılan: samuray - 13 November 2011, 18:47:04
neler oluyor ya biz petkoviçi gönderecekler derken yöneticiler istifa ediyor serdar hoca görevden alınıyor sanki takımın patronu o onu görevden alıyorlar ya hayret bi şey samsunu bu hale getirenler utansın lar >:( >:( >:(

Hocam sen bu konuya fazla mı takıldın ne. Petkoviç sayfasında da benzer yazıları görünce merakımı celbetti.

Hocanın arkasında durulmasını şöyle faydası olur, Furbolcualrın elinde oyuncak olunmaz. Hoca deneyebileceği pek çok şeyi denedi. PEk çok maçta da forvet saç baş yoldurdu ki bizim en büyük sorunumuz son vuruşu yapacak niteikte bir golcumuz yok. Zenke kesinlike bir golcu değil. Bance de ha keza. Ekigho'dan umutluydum o da şimdilik hikaye görünüyor.

Bursa'da kendimize geliriz diye düşünüyorum. İnşAllah.