STSL 2011-2012/ 11.Hafta | Bursaspor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan AntZ, 05 November 2011, 08:32:37

« önceki - sonraki »

umit

samuray

bursa samsnspor maç istatistiki bilgiler varmı

bluegreen55

Puanla döneceğimizi umuyorum. Bursanında coşkulu bir taraftar kitlesi var onların sesinde oyuncularımızı yuhalamanız duyulmaz inşallah ve Fener maçındaki gibi rahat oynarlar.kalan maçlarımızın hepsi yenebileceğimiz takımlar... birtek mersin zor olur... en başta taraftar, oyuncu, yönetici, teknikheyet hepsikendine gelirse 20 puanı geçeriz.

umit

Sempatik Bengülü

sabırsızlıkla beklediğim bi maç bende bayan arkadaşlarımla stadda yerimi alıcam.kim kazanır sonuç ne olur hiç bi tahminim yok hani tabikide gönlüm samsunspor'umun kazanmasından yana ama durumlar ortada inşallah kazanırız

europe_55

Mac bizim, herkes rahat olsun.

Samsunspor direnis takimidir, öyle iki yenilgiyle küme düsmez, pes etmez.  samsunspor_x

samsunluhakan

Alıntı yapılan: europe_55 - 07 November 2011, 21:02:04
Mac bizim, herkes rahat olsun.

Samsunspor direnis takimidir, öyle iki yenilgiyle küme düsmez, pes etmez.  samsunspor_x

inşallah gönüller istiyor tabi ama petkoviçle mucize galip gelmek bizi yenen havaya giriyor manisa eskişehir bunlara bursada katılır gibi

furkan5534

petko oldukca her mac umıtsızım.en fazla beraberlık..

HoliganSamSunLu

bende puan alıcamızı düşünüyorum ama bu sisemde puanda alsak galipte gelsek gidişimiz iyi değil

cany

fener_bahce maçındaki hırs olsa puan alırız da nerde o günler. maç seçiyo bunlar belli

Bizim Market

bu maçdada yenılırsek bu sefer petkovıcın evını yumurta yagmuruna tutucam

Gorkem

seskat

bu takımdaki en büyük sorun futbolcular arasındaki eski yeni ayrımcılığı. kimse bana yok böyle birşey demesin. eskilerle yeniler arasındaki pas trafiğine bir bakın. nerde nasıl pas atılmış vs diye. herkes petko ile olmaz felan diyor da, bu futbolculara ne demeli. armanın değerini bilmiyolar. ne desek boş. Önce şu eski-yeni olayını cözmek gerekiyor, yoksa Mourinho'yu getirsen nafile. Bu sorunu cözecekler de belli, Petkovic ve Yönetim. Futbolculara sağlam bir uyarı lazım. Futbolcular istese bu takım şu an ilk 10 icindeydi, bundan eminim. Maca gelecek olursak, Bursa zorlu bir rakip, ancak puan alabiliriz. önemli olan mücadele ve azim, rakip kadar koşarsan zaten bir puan alırsın. 3 puan da günün şartları ve şansına bağlı. son sözüm de küme düşme olayına değinenlere, daha ligin 10. haftasındayız ve 15. sırayla ramızdaki puan farkı sadece ve sadece "1" !!!! Kimse istemez düşmeyi, ancak daha ligin sonuna onca hafta varken bu kadar işi olumsuz göstermek de başka bi konu. 2 galibiyetle herşey değişir.  samsunspor_x

Ahmeti

Bursaspor'a karşı Bursa'da her zaman şansımız tutmuştur ve bu şansımızın devam edeceğine ben inanıyorum.

LisandroLopez

Savunma hattı gününde olursa tabi aynı zamanda Bance 1 puan garanti görüyorum bu maçtan...