STSL 2011-2012/ 9.Hafta | Eskişehirspor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Tufan, 26 October 2011, 21:45:23

« önceki - sonraki »

fanatik samsunsporlu

üstüste 4 maç toplamda 5 maç gol atamadık.ankaragücüyle gol sayımız aynı.adamların bir maçıda eksik

ugrass

topu biz oynadık ama atamadık diye bişey olamaz ya.Topu oynayıp bir mac atamazsın...

celebi

Alıntı yapılan: twitter - 29 October 2011, 21:11:57
biz ankaragücünüde yenemeyiz
10 kişi defans yaparlar ya 0-0 biter ya 1-0 yenerler
zaten gol atamıyoruz, allah'ın emri o

a.gücü 10 kişi defans yapmaz ciddi top oynuyorlar ts karşısındaki gibi oynarlarsa en az 2 tane atarlar bize.

fanatik samsunsporlu

Alıntı yapılan: berusa55 - 29 October 2011, 21:13:44
Eee? Ne alaka benim dediğimle? Şikeciler düşeceği için sen düşenler arasında olmayacaksın otomatikman... İsterse 6 değil 16 takım düşürülsün şike dolayısıyla...
şikeciler haricinde düşecek üç takım demiştim.o alaka...

berusa55

fanatik samsunsporlu

Alıntı yapılan: berusa55 - 29 October 2011, 21:15:52
Anlamamışsın kardeşim...
yönetmeliği biliyorsun anlaşılan.konya -buca-kasımpaşa ne olacak onlar geri gelirse bu seneki bank asya şampiyonları ne olacak

berusa55

Biliyorum yönetmeliği var mı itirazın hayırdır kasap gibi daldın konuya?

Bir sürü alternatif ve alınacak kararlar oalbilir ben sadece birinden yola çıkıp yazdım... Abi şöyle de olabilir yazsan olmaz mıydı sert bir üslupla giriş yaptın?

samsunmania

Takımda herkesin eli ayağına dolanmış, son dklarda taç atılırken top almaya gitmeyecek kadar inancını kaybetmiş bir ortam var. Şimdi petkoviç ne yapsın diyenler vardır ama bugünden itibaren hocaya yol verilmeli. Takımın antreman sıkıntısı da var gibime geliyor. Bu kadar top kaybedilir mi?

fanatik samsunsporlu

Alıntı yapılan: berusa55 - 29 October 2011, 21:24:34
Biliyorum yönetmeliği var mı itirazın hayırdır kasap gibi daldın konuya?

bir sürü alternatif ve alınacak kararlar oalbilir ben saece birinden yola çıkıp yazdım...
üslubun yanlış

Gorkem

berusa55

Bana üslup öğretmeye kalktığın an zaten olmaz bu iş dostum... Sen iyi niyetle yaklaşmadın cevap da o şekilde geldi. Neyse dağıtmayalım başlığı...

mehmet yılmaz

Bize kalan yine bir basagrısı ve umutsuzluk en temel cozumu haftalar once soyledim aşı tutmadı petkovic ıstıfa etmeli ayıptır be

deriaKR

sinan tzn

Alıntı yapılan: fanatik samsunsporlu - 29 October 2011, 21:10:26
isa turana da adnan sezgine de yazıklar olsun.böyle adamları alarak rezil ettiler bizi elaleme .birde transferleri sır gibi saklıyorlardı.karabük kıçıyla gülüyordur bize ekighodan dolayı
suat çakırın hiç mi günahı yok

fanatik samsunsporlu

samsunsporumuzdan bahsedemez olduk.yazıktır günahtır.yeter artık