STSL 2011-2012/ 7.Hafta | Fenerbahçe - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan berusa55, 16 October 2011, 17:01:15

« önceki - sonraki »

Nuri Asan

O posizyonda faul varmıydı.Evet vardı ve posizyon ceza sahası içinde olduğu içinde penaltı.

Mustafa Denizli ne kadar mikrop bir insansın sen ya.BIrak artık SAMSUNSPOR düşmanlığını

epçeli köylü

Aykutun stoch'u çıkaması bence fenerin işini bitirdi. Çıkana kadar 4 pozisyonda adı vardı.

sosaka

LisandroLopez

Yine Bance e sallayanlar Agbetu olsa daha iyi olurdu diyenler var ama Bance ın Yobo ile 90 bire bir oynadığını ve Fenerbahçe stoperlerini oyuna çıkarmadığını, takım arkadaşlarına iyi toplar indirdiğini düşünecek olursak Agbetu yu Bance ile karşılaştırmak bile hakarettir bence ona.Bance bu takımın en faydalı oyuncularından biri.

epçeli köylü

Banceyi hiç beğenmediğimi tekrarlamalıyım....

mehmet yılmaz

0-0 bu şartlarda iyi bir skor. İlk devre çok iyiydik. Maçın hakkı beraberlikti. Ertuğrul, Adem, Kemal, Zenke, Fink öne çıkan isimlerdi. güzeldi, keyifliydi, yensek çok iyi olacaktı.

Fark yeriz muhabbeti için gerekenleri yazmıştım zaten.
Daha da iyi olacak Samsunspor'um...

epçeli köylü

Bu arada tribünlerden bir dizi oyuncusu kalecimiz Ertuğrula saydırıyordu hafif sakatlanınca..Bu d**** kimdi ben adını hatırlayamadım....

Musti

Alıntı yapılan: epçeli köylü - 23 October 2011, 22:36:38
Bu arada tribünlerden bir dizi oyuncusu kalecimiz Ertuğrula saydırıyordu hafif sakatlanınca..Bu d**** kimdi ben adını hatırlayamadım....

Nejat İşler. Kesin kafayı çekmiştir.

LisandroLopez

Bu adam niye bu kadar içiyor anlamış değilim

mehmet yılmaz

Ertuğrul'un sakatlandığı pozsiyonda Fenerliler "i.ne Ertuğrul" diye bağırdılar.
Biz ise alkışlayarak "Ertuğrul" diye bağırdık.

maviay55

Alıntı yapılan: Musti - 23 October 2011, 22:37:52
Nejat İşler. Kesin kafayı çekmiştir.
alkollü olduğu çok belliydi zaten  :D

defansta çok diri kaldık bi adem değişikliği defansı toparlamış gibi maç eksikliğini de giderince daha iyi olacaktır inş. murat ilk 11 de başlayınca neler yapabiliyor gördük petkoviçte gördü daha vazgeçmez  :ok 1 puan iyi puan daha güzel günlere samsunsporum..

Nuri Asan

Nejata bir fener taraftarına iki mustafa denizliye üç defa giydiriyorum

sosaka

sarhoş bi şişko abimiz vardı fener tarafında
maç sonunda ayıldı heralde bizi alkışladı

Nuri Asan

Ertuğrul Sağlam

23 October 2011, 23:05:07 #404 Son düzenlenme: 23 October 2011, 23:09:10 6 Ertuðrul Saðlam