STSL 2011-2012/ 7.Hafta | Fenerbahçe - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan berusa55, 16 October 2011, 17:01:15

« önceki - sonraki »

yilmazselcuk55

Ordu maçında açılan Ben şehit oğluyum vatan için doğdum vatan için ölürüm pankartını açabilirsek güzel ve anlamlı olur bence

Kazanıp Döneriz İNŞ

mehmet yılmaz

Recep abi ve Celebi,
Kadıköy'de görüşmek üzere ;)
Gelmemek için bir tane geçerli bahane söyleyin, hak vereyim..

AhmetDenizci

İki mağlubiyetin üst üste gelmesinden dolayı moral olarak kötü durumdayız, fakat tarihte bu durumlarda çok kez herkesi şaşırttığımız maçlar var. Sadece Petkovic'in formayı hak edene vermesi ve mücadele etmeyenden, koşmayandan formayı alması gerekiyor.

cany

Alıntı yapılan: yilmazselcuk55 - 20 October 2011, 22:42:36
Ordu maçında açılan Ben şehit oğluyum vatan için doğdum vatan için ölürüm pankartını açabilirsek güzel ve anlamlı olur bence

Kazanıp Döneriz İNŞ

Ordu maçında görevli biri gelip o panlartı kaldırın ceza yersiniz dedi açtırmıyolar. yazıklar olsun

jean

fransa disindayim gemide olacam mac esnasinda internet bulamam sanirim ins telefon cekerde sagi solu ararim yinede mactan pek umitli degilim allah yardimcimiz olsun skor ne olursa olsun ben bu mactan sonra cikisa gececegimizi tahmin ediyorum

5trawberry

Acı dolu günlerin ardından vatandaşlarımız nasıl ki görevlerine devam ediyorlarsa, futbolcu abilerimiz, kardeşlerimiz de görevlerini yerine getirecek ve bizler de vatan sevgimizin pir parçası olan Samsunspor'umuzu bu kötü günlerin ardından coşa coşa bağıramasak bile avaz avaz susarak destekleyeceğiz..

Tek dileğim; korkmadan,cesurca savaşarak mücadele edin! Sahada basmadık yer bırakmayın. Onlar ne bir eksik, ne bir fazla.
Hiç bir şey gerçekleştirilemez değildir.

Herkesin suratına kapı kapattığı bu taraftara bir kapı da siz kapatmayın.

.

cembaba

26 maçın 20.sini kazanmışlar... Keser döner, sap döner hesabı olur. Fenerbahçe'ye şansımız tutuyor. Maçı alır geliriz.

Bknz: 2004 Beşiktaş

kamuri

fenere çakacaz ama voleybooll oynamamaları lazım ceza sahası içinde

celebi

Alıntı yapılan: samsuni - 20 October 2011, 22:47:08
Recep abi ve Celebi,
Kadıköy'de görüşmek üzere ;)
Gelmemek için bir tane geçerli bahane söyleyin, hak vereyim..

avrupa yakasında o saatte çok önemli bir işim var.

AntZ

Alıntı yapılan: celebi - 21 October 2011, 08:18:03
avrupa yakasında o saatte çok önemli bir işim var.

Gülse Birsel'e söyleyelimde değiştirsin o zaman senaryoyu  :evet:

Recep

celebi

abi öyle düşünüyorum şaye müsaitseniz. gelmesien gelirimde aynı hesap senden sonra eve gelmem yine gece saat 12:00  gibi ancak eve girerim: bu arada sen gelecekmisin maça.

NOT: BİZİM BİLETLER YARIN ÇIKIYORMYUŞ SATIŞA

fanli03

Biletler saat bir gibi çıkmamıştı şu an satışta mi abiler ?

samsunluhakan

3 PUAN BİZİM BEYLER 
fenerbahçe:0  SAMSUNSPORUMUZ:1

samuray

inşallah skor öyle olur f.b 0 samsun 1 fnerin iki kalecisi volkan ve mert te oynayamıyacakmış a2 kalecisiyle sahaya çıkacaklar kaynak fanatik