STSL 2011-2012/ 7.Hafta | Fenerbahçe - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan berusa55, 16 October 2011, 17:01:15

« önceki - sonraki »

sosaka

Alıntı yapılan: iak5529 - 19 October 2011, 16:27:46
Offf rezil bir hakem..Bank asya ayarında bile olmayan bir hakem.. :kafa:

tüm haftaları incelemedim ama maçlarına baktığımda beraberlik ve deplasman takımının galibiyeti daha fazla gibi geldi bana

cembaba

Biletler yarın çıkıyormuş. Tükenmeden almak lazım.

mehmet yılmaz

İlker Meral, Kadıköy'deki baskı ortamından etkilenebilir :(

Bazı kadrolar yazılıyor ama mesele o kadro, bu kadro meselesi değil.
Mesele, takım oyununun olmaması meselesi.
Anlamakta güçlük çekiyorum, çünkü bu takım günler geçtikçe daha iyiye gideceğine, acayip bir şekilde geri gidiyor.
Fink, G.Birliği maçındaki oyununu bir daha hiç oynamadı mesela, Mustafa Sarp, iyi olur derken birşey koymadı ortaya.
Lazar'a Macaristan'ın Gökhan Gönül'ü diyorlardı, Macaristan'ın Gökhan Kaba'sı oldu başımıza...
Ertuğrul'un oynayacağını ve yetiştiği takıma karşı, o statta çok da iyi oynayacağını düşünüyorum.

samuray

işimiz mucizelere kalmış gibi bi görüntü veriyor takımımz malesef hocanın kadro yan9lışlığı devam ederse yine hüsran olur bizim için diyorum ama kalbim inşallah bir mucize olurda pan alırız  :( :(

Ayberk

Alıntı yapılan: HoliganSamSunLu - 19 October 2011, 16:11:27

fark yemeye değil yememeye razıyım görünen köy klavuz istemez derler bizim samsunsporunda oynadığı futbol ortada bir mucize olmaz ise malubiyet kaçınılmaz o bakımdan belediyenin kaçırdıklarını sayarsak belediye bile 5 yapardı öyle olmaktansa 1-2 0 razıyım diyorum.. duyusallık ümitsiz yaşanmaz desede mantık fazla ümitlenme diyor

yanlış okumuşum, üst üste benzer mesajlar okuyunca... pardon .:.:.

furkan5534

Alıntı yapılan: muhalif - 19 October 2011, 00:12:41
heeeeee şimdi anlıyorum taraftara verilen cezaların nedenini.
başkan çok iyi açıklamış arkadaşlar siz de izleyin hak vereceksiniz büyük başkana...

http://video.haberturk.com/spor/video/samsunda-moralsiz-idman/55068

ulan paranın gözü kör olsun be...
düzgün konuşmaktan , 2 cümleyi bir araya getirmekten aciz adamlar sırf paraları sebebiyle koskoca Samsunspor'a başkan olabiliyorlar...

bastan sona ızledım 1 kelımeyı tam söyleyemedı saka gıbı

red_white

açıklamaya bak puan almayı düşünüyoruz  :kafa:

samsunluhakan

Adnan Sezgin, G.Saray'da birlikte çalıştığı Bülent Korkmaz ile temasta Petkoviç'in F.Bahçe maçında son kez takımın başında olacağı öğrenildi
Spor Toto Süper Lig'in yeni takımı Samsunspor'un son iki haftayı puansız kapatması camiada moralleri alt üst ederken, teknik direktörlük için Bülent Korkmaz'ın ismi ön plana çıkmaya başladı. Sezon başında göreve gelen Vladimir Petkoviç'in pazar günkü Fenerbahçe karşılaşmasında son kez takımla sahaya çıkacağı iddia edilirken, genel koordinatör Adnan Sezgin'in Galatasaray'dayken beraber çalıştıkları Bülent Korkmaz'ı yönetime önerdiği öğrenildi.

HERKES GÖREVİNİ YAPSIN
3-0'lık Belediye yenilgisini değerlendiren Sezgin, "Bu kadar rüzgarda, bu kadar gol kaçırırsan yenilgi kaçınılmaz olur. Önümüzde F.Bahçe maçı var. Bir an evvel toparlanmlıyız" dedi. Bülent Korkmaz ile görüşmeye başladığı konuşulan Sezgin, "Yönetim, futbolculara karşı sorumluluğunu yerine getiriyor. Kötü takım değiliz. Ama herkes görevini iyi şekilde yapmalı. Biz bunu sağlamak için çalışıyoruz" diyerek değişim olabileceği sinyalini verdi.

yandıgımızın resmidir.

http://www.fotomac.com.tr/Samsunspor/2011/10/19/korkmaz-sesleri

brigand

Bizde hocayı savunmuyoruz. Adamı hatalı veya değil tek başına bırakıyorlar. Biraz baskı uygulayıp taraftarı da üzerine saldıkları zaman anında gelir istifa.  :kafa: :kafa: Bulandı iyice sular.

GurbetciFanatik

Petkovic sana o kadar güvenmistimki arkadaslara bile burda hava atmistim sizi sampiynolar liginden eleyen adam geldi bize diye.
2,3 hafta anladikta 6 hafta oldu halen nasil anlamadi sarp,dominguez,pal lazar dan fayda göremicegini ve ille israr etdin ve kendini zorla bizden sogutdu.
Giderse önce üzülcem ve sonra sevincem , dogruya dogru.
Yani neredeyse yerli gelsinde kim gelirse gelsin dicem yaa.
Korkmaz,Karaman,Tolunay,Yanal,Cetiner,Aybaba bunlar benim icin sadece isim önemli olan Samsunsporun basarisidir, sonucta gelende gidecek birgün.
Aslinda ise yönetimden baslamali ama o uzun is kongre kararida yeni aday buluncakta, en kolayi illaki yeni Teknik direktör.
Peki ya Samsunspor Fenerbahceyi yenerse o zaman ne olcaka PETKOVIC  :deli: :deli: :deli: :deli: :deli:

samsunluhakan

fenerbahçeden puan alacagız kazım öle diyor
petkoviçin fenerbahçeye şansı tutuyor ilk malubiyetlerini alabilirler
başkanımız hocamız futbolcularımız ne kadar kötü olursa olsun bizim adımız yeter feneri yenmek için fenerbahçeye samsunspor de anlar onlar kemal sunal bile bi filminde ne demişti bize 4 atarsınız hee ...

fenerbahçeden 3 puan alıp dönecegiz.....

Uğur Yıldız

Alıntı yapılan: samsunluhakan - 20 October 2011, 11:47:57
fenerbahçeden puan alacagız kazım öle diyor
petkoviçin fenerbahçeye şansı tutuyor ilk malubiyetlerini alabilirler
başkanımız hocamız futbolcularımız ne kadar kötü olursa olsun bizim adımız yeter feneri yenmek için fenerbahçeye samsunspor de anlar onlar kemal sunal bile bi filminde ne demişti bize 4 atarsınız hee ...

fenerbahçeden 3 puan alıp dönecegiz.....

bu takımla mı?

brigand

feveran

şöyle bir ortmda futbol yorumu yapmak istemiyorum samsun şehidine ağlıyor

KırmızıBeyaz

Allah belasını versin bu petkovicin. Pal Lazar, Ergün Teber ve Ahmet Şahin çok formsuzlar. Kesinlikle kadroya alınmamalı.