STSL 2011-2012/ 7.Hafta | Fenerbahçe - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan berusa55, 16 October 2011, 17:01:15

« önceki - sonraki »

brigand

Alıntı yapılan: KırmızıBeyaz - 20 October 2011, 13:55:13
Allah belasını versin bu petkovicin. Pal Lazar, Ergün Teber ve Ahmet Şahin çok formsuzlar. Kesinlikle kadroya alınmamalı.

hocaya da bela okuduk. artık bide sahaya inip dövelim tam olsun  >l<

vanlioglu

uzunca süredir forumdayım hemen hergün gelir belli başlı arkadaşların yorumlarını okur bazı zamanlarda yorum yaparım ancak son zamanlarda üye sayısının da artmasıyla forum adeta 10-13 yaş grubunun yapacağı tipten yorumlarla dolmaya başladı. benimkisi sadece bir öneri olmakla beraber, işin dahada cılkı çıkmadan bu işe bir çözüm bulunursa samsunspor.biz ailesinin ferdi olarak sevinirim.

samuray

bende bu hoca nın gelişinden dolayı çok ümitlenmiştim ama şimdi malesef aynı duyguları yaşatmıyor bize yaptığı yanlışlar bir değil iki değil sürekli yanlış içerisinde kadro da adaletli değil hakedene fdrmayı vermiyor bazı isimlerde inatla ısrarcı davranıyor hangi birini sayalım say say bitmez yaptığı hatalar takımda ruh kalmamış ya bi isteksizlik mücadele bile etmiyorlar bişeyler ters gidiyor bu aşikar ama nedir ters giden şeyler ybunları bulup ortaya çıkarıp yine çaresinide biran önce gereğini yerine getirmek yönetimin işi bence ellerini biraz çabuk tutsunlar her gün daha kötüye bi gidiş var takımımızda  :( :(

kýzýlyýldýz55

Lusage

İnşallah maça siyah forma ile çıkmayı akıl edebilirler...  1dk!!!

cembaba

Fark, şu, bu yeniliriz gibi yorumlar Samsunspor Taraftarının yapacağı yorumlar değildir !
Yeniliriz diyen kendi içinden söylesin. Buralara yazmasın. Bir Samsunspor Taraftarı her zaman dik duruş sahibi olmalıdır.

Bende basıp geleceğiz diyorum...

Recep

ya ne kadar basit yorumlar fark yemesek iyiymiş
fark yiyeceğimizi bile bile çok uzaklara gittiğimiz maçlar oldu ama içimizde sakladık dilimiz bunları söylemeye varmadı
biz her zaman yeneceğiz yeneceğiz dedik

emre

Alıntı yapılan: Recep - 20 October 2011, 21:15:19
ya ne kadar basit yorumlar fark yemesek iyiymiş
fark yiyeceğimizi bile bile çok uzaklara gittiğimiz maçlar oldu ama içimizde sakladık dilimiz bunları söylemeye varmadı
biz her zaman yeneceğiz yeneceğiz dedik

noldu reis geliyor musun yoksa Kadıköy'e?   :)

babasamsunlu

babayiğitsamsunlu bile geliyor..
recep del boske ve çelebi de souza gelmesse eğer haklarında dedikodu çıkar valla benden demesi :D

Recep

Alıntı yapılan: emre - 20 October 2011, 21:20:14
noldu reis geliyor musun yoksa Kadıköy'e?   :)
jübile mi yaptım kramponlarımı duvara astım ben

emre

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 20 October 2011, 21:34:01
babayiğitsamsunlu bile geliyor..
recep del boske ve çelebi de souza gelmesse eğer haklarında dedikodu çıkar valla benden demesi :D

abi tabi gelecekler ya, her maçtan sonra ki klasik muhabbetler bizimkisi. Recep abi ile Eskişehir'e Bursa'ya gideceğiz biz daha  :D Ama Çelebi de Souza bundan böyle bozbaykuş tribünlerinde devam edecek olabilir.

Recep

Alıntı yapılan: emre - 20 October 2011, 21:45:45
abi tabi gelecekler ya, her maçtan sonra ki klasik muhabbetler bizimkisi. Recep abi ile Eskişehir'e Bursa'ya gideceğiz biz daha  :D Ama Çelebi de Souza bundan böyle bozbaykuş tribünlerinde devam edecek olabilir.
bu güne kadar duydun mu benden gelmiyeceğim dediğimi başka maçlar için

kutsalforma

Allah belami versin, aksam aksam acayip gaza geldim
Fenerede sokacaz, Meralede...
Kazanicaz ulan, Kazanicaz
Hemde 3 farkli, yenicez, parcalicaz, katledicez, asacagiz, kesicez.
Kurtulus yok bunlara!