TARAFTARA VERİLEN CEZALAR

Başlatan teksaslı avukat, 10 October 2011, 09:42:09

« önceki - sonraki »

Ollivanders

Alıntı yapılan: turgayergeni - 14 October 2011, 12:23:13
15 gunluk adli para cezası uygulanıyo o da gunluk en az 20 en fazla 200 lira arasında hakimin kararına gore belirleniyor.yani ceza minimum 300 maksimum 3000lira  >:( >:(

kardesim adli para cezası en az 20 en fazla 100 tl. kanun hükmünde de en az 15 gun olmak sartıyla diyor. Yani 15 gunden fazla olabilir. 15 gun oldugunu dusunursek en yuksek 1500 tl ödenir. Hakaretin boyutuna takdir önemli.Herhangi bir kesinlik yok para cezasında.

sosaka

AlıntıSamsunspor Taraftarlar Derneği Basın Sözcüsü Hakan Çaloğlu, kendisine verilen 6 bin 163 TL para cezasına yaptığı itirazın reddedilmesi üzerine Avrupa insan Hakları Mahkemesi'ne (AİHM) karar verdi

BEN KİMSEYİ KIŞKIRTMADIM
Geçtiğimiz sezon Diyarbakırspor ile deplasmanda oynanan maç öncesinde gazetelere verdiği demeçler nedeniyle, 6 bin 163 TL para cezası alan Samsunspor Taraftarlar Derneği Basın Sözcüsü Hakan Çaloğlu'nun bu cezaya yaptığı itiraz reddedildi. Hakan Çaloğlu, "Benim 29 Mart 2011 tarihinde gazeteye verdiğim demeçte herhangi bir kışkırtıcılık, rakibi aşağılama ve tahrik unsuru bulunmuyordu. Ben sadece deplasmanda oynanacak maçta takımımızı destekleyememenin, yanlarında olamamanın üzüntüsünü anlatmaya çalışmıştım. Mahkemeye yaptığım itirazım da bu yönde olmuştu ancak kabul edilmedi" dedi.

HAKKIMI ARAYACAĞIM
Bu cezanın tekrar onaylanması karşısında şaşkına döndüğünü belirten Samsunspor Taraftarlar Derneği Basın Sözcüsü Hakan Çaloğlu, "Benim bu cezaya olan isyanım sürecektir. Önümüzdeki günlerde Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne başvurarak hakkımı sonuna kadar arayacağım" diye konuştu. Sezon başı Samsun İl Emniyet Müdürü Hulusi Çelik'in davetlisi olarak emniyete gittiklerini hatırlatan Çaloğlu, "Sayın Müdürümüz Hulusi Çelik bana herkesin içinde, 'Sana verilen cezayı ağır buluyorum. Umarım yaptığın itiraz kabul olur' demişti. Buna rağmen itirazımın reddedilmesini aklım almıyor" diye konuştu.

http://www.habergazetesi.com.tr/haberdetay.php?katID=1&id=81747