STSL 2011-2012/ 6.Hafta | İstanbul B.B. - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Desiqner, 02 October 2011, 17:01:55

« önceki - sonraki »

cembaba

Herkes bugün 3 puandan emin. Allah yardımcıları olsun futbolcularımızın ve siz taraftarımızın.

GurbetciFanatik

Bugün Murat ve Ufuktan patlama bekliyorum egerki oynarsalar.
Ekigho ve Bance den benim fazla ümidim yok simdilik daha tam formda degiller.
Kaleci belli mi bugün ? kim giriyor.

berusa55

Furkan

Doğru kadro galibiyeti getirecek bence. Geçen seneden,  daha fazla oyuncu olması lazım her mac ilk 11 de .

berusa55

STAT:Atatürk Olimpiyat
SAAT: 15.00
HAKEM: Suat Arslanboğa
YAYIN: Lig TV

İSTANBUL BŞB.:Oğuzhan, Cihan, Metin Depe, Marcin Kus, Ekrem, Mahmut, Samuel Holmen, Visca, Taner Yalçın, Doca, Pierre Webo
TEKNİK DİREKTÖR: Abdullah Avcı

SAMSUNSPOR: Ahmet Şahin, Bahia, Ekigho, Kemal, Ergün, Fink, Mustafa Sarp, Dominguez, Akaki, Selim,Aristude Bance
TEKNİK DİREKTÖR: V.Petkovic

GurbetciFanatik

İSTANBUL BŞB.:Oğuzhan, Cihan, Metin Depe, Marcin Kus, Ekrem, Mahmut, Samuel Holmen, Visca, Taner Yalçın, Doca, Pierre Webo
TEKNİK DİREKTÖR: Abdullah Avcı

SAMSUNSPOR: Ahmet Şahin, Bahia, Ekigho, Kemal, Ergün, Fink, Mustafa Sarp, Dominguez, Akaki, Selim,Aristude Bance
TEKNİK DİREKTÖR: V.Petkovic
[/quote]

Ne Selimi yaw , o sakat degilmiydi ne zaman düzeldi ??
Hem ben bu kadroyu hic begenmedim eger dogruysa umarim yanlistir, hani MURAT-UFUK-DILAVER  en azindan ikisini oynatsaydi bari.

berusa55

Sıkmışlar kadroyu dünyadan bihaberler srfz...ler; İstanbul basını değiller mi! Diğer takımları inciğine boncuğuna kadar yazarlar...

55.hakan

İki sağ kanat götürdüğüne göre birini oynatır herhalde.

SAMSUNLU ORUMA 55

maviay55

kesin kadro elimize ulaşınca bişeyler söyleyebiliriz..kemal i hala sağ bek oynatmakta ısrarcı mı bakalım petkoviç  :-\
Bizim için Saldır Samsunum

GurbetciFanatik

Allahim su mactan 3 puan bi cikarsak ahhh ahhhh

Fener macina o kadar stresli girmezdik en azindan

SAMSUNLU ORUMA 55

Bu adam zenkeyi niye ilk onbir de oynatmıyor arkadaş

maviay55