STSL 2011-2012/ 5.Hafta | SAMSUNSPOR'umuz- Manisaspor

Başlatan AntZ, 25 September 2011, 20:49:03

« önceki - sonraki »

binikalamadım

GençKozluklu

Alıntı yapılan: Lusage - 28 September 2011, 22:01:10
Bu hafta Maçımızı yönetecek olan Abdullah Yılmaz şu an oynanmakta olan Göztepe - Güngören karşılaşmasında Göztepe lehine 2 penaltı verdi ve Güngören'e 1 kırmızı kart çıkarttı.

İnşallah bizim maçta sapıtmaz...

Arkadaşlar hemen senaryo üretmeyelim. İlk penaltıyı yan hakem uyarınca verdi. Kararını değiştirdi ki doğruydu. 2. penaltıda çok doğruydu. Kırmızı da 2. sarı karttandı. 2 sarı da doğru gözüküyor.

Kısa süre izledim hakem iyi gözüküyor .Neyse onu çaldı. Polemiğe girmeye gerek yok bence. Çıokıp oynayacağız. ve yeneeceğiz.

Desiqner

Hakkımızda hayırlısı :) Ben hala dilaver diyorum hoca şans tanır inş :)

Sol Açık

Bence de Ertuğrul oynamalı!

Ayrıca Manisa maçı çok önemli, aman hafife almayalım. 2 puandalar, ama oynadıkları oyunun hakkı olmayan bir durum bu. Geçen sezonki iskeleti koruyorlar, hatta bence geçen sezondan da iyi oynuyorlar (teknik direktör değişikliği açısından)...

Çok zor maç, ama 3 puanı alırsak çok zorlu bir süreç ve koşulda, 5 maçta 8 puana ulaşmış oluruz ki bu, geleceğe çok daha ümitli bakabilmemizi sağlar...

kaptan 55

bol gollü maç olur,simpson olmaması bizim için avantaj.

kalede kesinlikle ertuğrul oynamalı,ahmet'inde  kendisine ben nerde hata yaptım deme vakti gelmiş,geçiyor.teknik kadroda 4-3-3 hastası olan varsa,bence işte tam maçı.

travzonlu hakeme dikkat?

celebi

eskiden stad dolar mı bilet satışları ne alemde hap yazılırdı. artık stadın gün ne olursa olsun zaman ne olursa olsun tamamına yakını dolduğu için sanırsam  :) 8) hiç muhabbeti olmuyor bilet satışları ne alemde stad dolacak mı?

engin55

Biletler satışa çıktı mı? Bu maçı kazanırız. 1-0 olsun bizim olsun

altunay

AhmetDenizci

Kaleye kim geçecek çok merak ediyorum açıkcası.
Defans 4lüsü bozulmaz sanıyorum. Pal Lazar, Kemal, Bahia, Ergün.
Petkovic'in 1 maçlık yokluğundan sonra yine Selim Teber'i oynatacağını düşünüyorum.
Ekigho'nun artık dönmesi gerek, zira kanatta çok sıkıntı çektik yokluğunda.
Bance ileri de çok yalnız kalıyor, Petkovic'in Zenke'yi de ilk 11'de alarak çift forvet oynatmasını çok isterim fakat sanmıyorum Zenke'yle başlayacağını.
Dilaver Güçlü'nün bu takımda her koşulda oynayacağınıa yürekten inanıyorum. Artık oyuna girme vakti gerçekten. Dominquez hüsranından sonra kanatta gerçek bir kanat oyuncusu izlemek istiyorum. Ufuk Bayraktar'ın da artık 18 girmesi gerekiyor. Yeni gelen Akaki, Bülent Kocabey hemen 18'e girerken geçen senenden kalma oyuncularımızın neden 18e giremediğine şaşıyorum açıkcası.

KotuCocuk55

Samsun farkli kazanir.tribünler dolu olur,rakip takim kirmizi kart görür..Takimimiz göze hos gelen bir futbol oynar. Hic beklenmedik hatalardan gol yeriz.Sonuc olarak bol gollü hareketli güzel bir pazar olur gibime geliyor samsunda!

Stoper

beşnumara

Zor gibi görünen maç ama rahat kazanacağımızı düşünüyorum.Milli maç arasına zor da olsa 3 puanla girmek süper olacak.

feveran

zor maç ama 1-0 olsun bizim olsun taraftarın her zamanki yerınde samsunsporum

özkan

GurbetciFanatik

Trabzon maci saat 15.00 den 19.00 alindi ,
O zaman bizim maci Lig TV 2  den Lig Tv 1 alirlarmi. O saatde tek mac bizizm.
Avrupada suanda Lig Tv2 seyretme imkani yokta.