STSL 2011-2012/ 3.Hafta | SAMSUNSPOR'umuz- Trabzonspor

Başlatan davidsavage, 18 September 2011, 22:45:30

« önceki - sonraki »

emre

konuşmayayım konuşmayayım diyorum da başından beri bu fikirdeyim Ahmet Sefa kardeşim. Sen bağırmamışsın kendini fesh etmişsin kimin umrunda. Asıl daha güçlü olacaksın ki sesini duyurabilesin. 80 kişiye kolayca ceza verilebiliyorsa bu bizim pasifliğimizden etkisizliğimizden diye düşünyorum ben. Neyse yarın ola hayrola...

55(tuncay)55

Alıntı yapılan: CemBaba - 20 September 2011, 23:54:11
Allah'ım işte mübarek gün... Kazanmamızı, alnımızın akıyla bu işten çıkmamızı, aklından türlü oyunlar geçenleri oyunların, başlarına geçirmemizi nasip eyle.. AMİN

Skor Tahminim 3-0. / Bance, Bance, Bance

:_nazar :_nazar :_nazar

KareAs55

brigand

20 September 2011, 23:58:09 #258 Son düzenlenme: 21 September 2011, 00:01:55 brigand
Alıntı yapılan: Tufan - 20 September 2011, 23:19:59
bende kale arkalarının full olup maratonda epey boşluk olacağını düşünüyorum hafta içi akşam 9da ilçelerden falan ulaşım sıkıntısı olacaktır.

topçular pankartı görünce daha iyi anlamışlardır herhalde yarınki maçın önemini.

şu pankartı görüyorsun .onu nasıl yaptılar? daha bunun üzerine ne eklenecek? diye soruyorsun kendi kendine, arkadaşına. yazıyı okuyup ciddiyeti anlıyorsun. eğer tüm bunlardan sonra sahaya çıkıp ruh gibi dolaşırsan, işte o zaman külahlar değişir. ama çıkıp terinin son damlasına kadar mücadele edersen bu taraftar seni hiç görmediğin kadar yüceltir ! çıkın oynayın lan güldürün yüzümüzü. ben uyumam bu gece

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: emre - 20 September 2011, 23:55:38
konuşmayayım konuşmayayım diyorum da başından beri bu fikirdeyim Ahmet Sefa kardeşim. Sen bağırmamışsın kendini fesh etmişsin kimin umrunda. Asıl daha güçlü olacaksın ki sesini duyurabilesin. 80 kişiye kolayca ceza verilebiliyorsa bu bizim pasifliğimizden etkisizliğimizden diye düşünyorum ben. Neyse yarın ola hayrola...
bende dayanamadım ılk defa bu fesıh olayıyla ılgılı yazdım.
daha cok sey yazılır da Samsunspor herseyden buyuk gelıyo kardesım.

Turuncu

Allah'ım yarın herşey yolunda olsun kareografi , tribün , takım sen yüzümüzü kara çıkarma yarabbim amin ...

cembaba

Abi insan şu pankartı gördükten sonra iki katını yapar yüreğini ortaya koyar. Maçı kazanmak için elinden geleni yapar. Çok duyguluyum. Uyku yok lan  :(

ChucKeR

Alıntı yapılan: emre - 20 September 2011, 23:55:38

hay ağzını seveyim. olay bu işte.

GençKozluklu

Taraftar gruplarımız bu maçta üzerine düşeni yapmayıp susarlarsa lütfen daha hiç bir maça gitmesinler. Bu maçta sadece takımı destekleyerek yönetime de şehrin ileri gelenlerine de bakanı na da bakmayanına da ! bu takımın gerçek sahibinin taraftar olduğunun tekrar ve en yüksek sesle haykırmak gerek. Bugün değilse ne zaman?

feveran

Samsun'da iki takım arasında oynanan karşılaşmalarda Trabzonspor'un bir farkla üstünlüğü bulunuyor. Söz konusu maçlarda Samsunspor, 8 galibiyet elde ederken 9 maçtan ise mağlubiyetle ayrıldı. 7 maç ise beraberlikle sonuçlandı

Biz biliyoruz onların o maçlari nasil aldigini..Yücel dededağ, bülent yavuz, sadık ilhan vs. trabzonlular cok iyi tanır bu isimleri çok sever, çok kıyaklarını görmüşlerdir!!!!!

kuzey55

suç şehzadfelerin değil susan taraftarb gruplarınındır...şu adamları susturamadılar...rezillik resmen

germencisse

Topçularımızda eşek değildir heralde o pankart görülüpde duygularında bir dirhem olsun kıpırdama olmayacakcaksa yazık artık..

tankut

Haydi çocuklar yılgınlık yok. sahayı dar edin şikeci itoşlara. 5 yıldır bu maçı bekliyorduk. Şimdi desteği çekmek ne demek. Tüm gruplar neye kakar vercekseniz, ne yapcaksanız bu maçtan sonra yapın. Samsundakiler muhakkak o trübünde olun. Antalyadan sevgiler..yüreğimiz sizlerle olacak...         

sadece55

Maraton tribününe Malum takım taraftarlarının yüklenmesi olduğu yönünde duyumlar aldım..Umarım delikanlılık yapmazlar..

Dartagnan