Şirinler Kaldığı Yerden Devam Ediyor...

Başlatan ult55ras, 14 September 2011, 22:48:00

« önceki - sonraki »

Lusage

Alıntı yapılan: alperen - 21 September 2011, 14:30:24
İnşallah koreo da bi sıkıntı olmaz..ilk önce tese tarafını soruyolar dolu olduğunu duyunca maratondan kes o zaman diyolar,errea da şahit oldum bugün  :kafa:

Ve o errea da çalışanlarda bunlara bilet veriyor.  Mallıkta sınır yok.

alperen

Adamında kolunda bjk bilekliği var zaten pek umrunda değil yani..!

yazan55

arkadaşlar olayın yakından uzaktan i.t.o.ş sövmekle  alakası yoktur tamamen siyasidir...

erdem

Alıntı yapılan: yazan55 - 21 September 2011, 15:21:34
arkadaşlar olayın yakından uzaktan i.t.o.ş sövmekle  alakası yoktur tamamen siyasidir...

ne demek bu şimdi,daha açıklayıcı olsan iyi olur.şirinlerin ne alakası varmış siyasetle merak ettim doğrusu

yazan55

ordusporla hazırlık macını hatırlayın ne oldugu belirsiz bakanımız maçtan önce konuşma yapmıştı o konuşma sırasında şirinler tarafında stadın adı  ATATÜRK olsun diye tezaruhat yapılmıştı.sonuç olarak maçın her dkkasında itoşa kale arkası ve maraton olarak sövüyoruzda biz neden ceza almıyoruz(maraton) geçsinler bu işleri...

sadece55

Komplo teorisinde son nokta...ATATÜRK ile ilgili ceza vermek isterlerse bu Kulübü kapatmaları lazım...Bizim Amblemimiz bile atamızdan oluşuyor...Suat KILIÇ dahil kimsenin ATATÜRK le sorunu yok böyle boş beleş muhabbetlerle insanları yormayın lütfen...

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: berusa55 - 21 September 2011, 13:51:37
ts formasıyla döt ister zaten de bu inbeler o kartonları ne yapar bilmem bunu farkeden bizimkiler dalarlar anında; ortalık çok karışır. Kartonlar hayra vesile olacak!
Maratondaki TS'lilere herkes dalar Ersin sen dalmazsın gibi geliyor bana sanki sen bizi ayıracakmışsın gibi bir his var içimde... :kanka:

berusa55

mimar55

sporda şiddete hayır ne olursa olsun biz onlara saha dersini vermeliyiz sonuçta onlara yenilmek cok daha fazla koyar dayak yemekten...

samsunlu_alemdar

Alıntı yapılan: Erdinc - 21 September 2011, 15:53:49
Komplo teorisinde son nokta...ATATÜRK ile ilgili ceza vermek isterlerse bu Kulübü kapatmaları lazım...Bizim Amblemimiz bile atamızdan oluşuyor...Suat KILIÇ dahil kimsenin ATATÜRK le sorunu yok böyle boş beleş muhabbetlerle insanları yormayın lütfen...
o olay oyle degil atatürk ün olayı şöyle arkadas suat kılıç demişki bu adamlar sürekli benım lafımı boluyorlar bunlarla ılgılenın demiş ondan kaynaklanıyor ...

sadece55

Ben pek sanmıyorum...Bu olay trabzon muhabbetindendir sadece

samsunlu_alemdar

Alıntı yapılan: Erdinc - 22 September 2011, 00:57:11
Ben pek sanmıyorum...Bu olay trabzon muhabbetindendir sadece
trabzona sövmeyen kalmadı tek ceza alan biziz ama. fenerin bayanları hatta izle ve ceza varmı görelim?

sadece55

Hocam Burda ki ceza tff den gelen bir ceza değil valilikten gelen bir ceza... Yani bu işin Trabzon Lobisiyle alakası olduğunu söylüyorumm sana..

Ajan

Burak abi'nin (Çiço) facebook profilinde sevdiği sözler bölümündeki sözü aynen paylaşıyorum : ''Gidene kal demeyeceksin, gidene kal demek zavallılara, kalana git demek terbiyesizlere, dönmeyene dön demek acizlere yakışır.'' bundan sonra gidiyorlarsa ne kal diyerek zavallı durumuna düşerim ne de dönülmeyecekse dön diye baskı yapıp kendimi aciz duruma düşürmem. Herkes kafasına göre bundan sonra

Lusage

Aferim taraftarı kendilerinden soğutmayı çok iyi biliyorlar.

Bundan sonra onlara tek lafım var.

"Çok da fifi!"