TS bilet fiyatları

Başlatan cembaba, 13 September 2011, 14:18:41

« önceki - sonraki »

GökhanÇağlar

mesele para degil ama bu maçın diger maçlardan hiçbir farkı yok..neden fiyat yüzde yüz artıyor?

maço

Alıntı yapılan: GökhanÇağlar - 14 September 2011, 11:24:23
mesele para degil ama bu maçın diger maçlardan hiçbir farkı yok..neden fiyat yüzde yüz artıyor?

şimdi bu maçın diğerlerinden farkı nasıl olmuyor bana bir anlatabilir misin?

buonanotte

Alıntı yapılan: GökhanÇağlar - 14 September 2011, 11:24:23

Benim açımdan önemli bir maç dostum.5 yıldır bu maçı beklıyordum desem yalan olmaz.Benim gibi düşünenlerin sayısıda azımsanmayacak kadar fazla.Her ne kadar ts nefret de etsek karadenizin tek derbisi...

GökhanÇağlar

Alıntı yapılan: maço - 14 September 2011, 11:32:50
şimdi bu maçın diğerlerinden farkı nasıl olmuyor bana bir anlatabilir misin?
anlatacak bişey yok diger 17 takımla bu takım arasında hiçbir fark yok bana göre

GökhanÇağlar

yanlış anlaşılmasın tabiki benim için de çok önemli bir maç ama bu bilet fiyatlarını ikiye katlayacak bir neden degil...

maço

Alıntı yapılan: GökhanÇağlar - 14 September 2011, 11:34:42
anlatacak bişey yok diger 17 takımla bu takım arasında hiçbir fark yok bana göre

bunu diyosan zaten algılarımız farklı tartışmaya gerek yok

Lusage

Alıntı yapacak iken yanlışlıkla beğendim.

??? ??? ??? ???

trabzon_spor al_sana samsunspor_x
trabzon_spor :suslen: samsunspor_x

Ertuğrul Sağlam

Gerçek Samsunspor'lu tüm şartlarını zorlar o gün o saate Samsunspor'un yanında olur. Şartlar el vermiyorsa yapacak birşey yok..

Çünkü trabzona ........ paha biçilmez. 

Ayberk

Arkadaş kötü bişey kastetmemiş bence ama ifadesi farklı olmuş sanırım.

Ayrıca biz de 2-3 arkadaş 5er 5er birleştirip bir arkadaşa destek olacağız. Tamam fiyat pahalı da gelmek isteyene bir şekil yapılıyor yani ;)

GökhanÇağlar

Alıntı yapılan: GökhanÇağlar - 14 September 2011, 11:38:05
yanlış anlaşılmasın tabiki benim için de çok önemli bir maç ama bu bilet fiyatlarını ikiye katlayacak bir neden degil...
burda belirtmiştim ne anlatmak istedigimi,gayet açık yine de söylim

süper ligdeki 17 maçımızın da bilet fiyatları aynı olmalı...bu istanbul takımlarının ve trabzonun bi tarafını kaldırmayalım diyorum sadece.

ahmetsefa55

@gökhançağlar

ts maçının çok önemli olduğunu söylemissin ya.
işte o sebeplerden ötürü fiyatlar yüksek.

nasıl ki fb-gs maçının fiyatı farklı , barca-madrıd farklı
bu da öyle  ;)

hacettepeli

arkadaşlar her şey parayla dönüyor. bazen ticari düşünmek gerekiyor. düz mantıkla düşünmeyin. bilet fiyatları hiçbir zaman standart olmadı ki maçına göre değişir. isterseniz gömleğinizi paçanızı yırtın bu böyle konuşmaya lüzum yok.

Sercan

Alıntı yapılan: hacettepeli - 14 September 2011, 23:45:01
arkadaşlar her şey parayla dönüyor. bazen ticari düşünmek gerekiyor. düz mantıkla düşünmeyin. bilet fiyatları hiçbir zaman standart olmadı ki maçına göre değişir.

şimdi bedava olsun,önemli değil...

samsunspor.co.nr

Arkadaşlar,

Hepimizin aynı renklere gönül verdiğini bildiğim ve düşündüğümden,yazdıklarımın da yanlış anlaşılmayacağını da dileyerek kendi imkanlarımın müsaade ettiği ölçüde maç günü bir bilet ile bir arkadaşımıza katkı yapmak isterim.

Uygun görülürse memnuniyetle maç öncesi ilgili arkadaşıma teslim ederim bileti.

Selamlar.

doðan

Alıntı yapılan: samsunspor.co.nr - 15 September 2011, 13:52:55
Arkadaşlar,

Hepimizin aynı renklere gönül verdiğini bildiğim ve düşündüğümden,yazdıklarımın da yanlış anlaşılmayacağını da dileyerek kendi imkanlarımın müsaade ettiği ölçüde maç günü bir bilet ile bir arkadaşımıza katkı yapmak isterim.

Uygun görülürse memnuniyetle maç öncesi ilgili arkadaşıma teslim ederim bileti.

Selamlar.

kardeşim yüreğini bildiğim için yanlış anlaşılmayacağınıda biliyorum...
ama problemin çözümü sen ben değil ...katkın yatsınamaz , ama fedakarlık gerekse fedakarlık da yapılacaktır ... sen başlattın bende bir kişi finanse ederim (hatta şöyle yapalım 2 arkadaş finanse edelim) zaten yarısını onlar vermeye hazırdı böylelikle 4 kişi bütünlemiş oluruz ne dersin...