Kulübümüzün Yeni Genel Koordinatörü Adnan Sezgin...

Başlatan Jnr.Serkan, 26 August 2011, 11:27:44

« önceki - sonraki »

ahmetsefa55

başkan kime sövsek kovuyo.
yakında komple klübe kilit vurursa şaşırmam  :rulet:

Ahmeti

Kazım başkanım ne var sanki İsmail Uyanık'ı kandırıp çağırsan yanına da bu takımı şaha kaldırsanız.

samet_55

30 January 2012, 17:22:05 #137 Son düzenlenme: 31 January 2012, 11:13:37 samet_55
adnan efendi sen vede getirdigin onca futbulcu müsvetterli acaba samsunspora kaça mal oldunuz.bu takımın kaçlirasını götürdünüz.ben bişe demiyorum ama bu sogukta ısınmak için ellerine nefesini üfleyen arabanın altına yatıp vida takıp vida sökerken elleri tir tir titreyen.sanayide çalışan bütün kalfa ,çırak kardeşlerim adına haram zehir zıkkım olsun aldıgın paralar......

Turuncu

Bu polat bilgin çok kıyak adam ya tweet atmış .

Polat Bilgin @polatbilgin
adnan sezgin'den kurtulduk.. başka bişey için dua etseymişim.. ohh beeee

burakbas

giden gider , gelen gelir ; şimdikiler de gider , yenisi gelir. Küme düşersek kimse bizim kadar üzülmez , kimse günlerce ağlamaz...  :( :(

ercan0655

Yaklaşık 3 ay önce bu konuda bir yorum yapılmıştı TRT'de cincon'da yöneticilik faciasına neden olanlar yöneticilğe devam ediyor artçıları Samsun'da devam ediyor SAMSUNSPOR'un durumu ortada diye. Ahanda adam kaçtı ya da kovuldu  herneyse kazıkları bizde duruyor bunlar da yol su elk olarak bizlere batacak. Geldiğinde güvenememiştim, bizim oralarda bu işlerden anlayan yokta mı bunlara kaldık diye düşünmüş ama paylaşmamıştım.  EEE şimdi kim yapacak bu işleri tek patron HOCA'mı olacak?

FaTiH_HaN

Adnan Sezgin antipatik bir adam, mazisiyle ilgili soru işaretleri var mimlenmiş bir adam, Samsunsporumuza geldikten sonra hatalı hamleler yaptığı da olmuştur ama şu an (şahsi fikrimdir) günah keçisi oldu. Sezon başında transferin bitmesine 1 hafta varken geldi takımın başına o zaman yaptığı transferleri eleştirmek bence haksızlık ki şu an dört gözle Bance gelsin diye bekliyoruz. Devre arası transferlerine bakacak olursak, Teofanis Gekas (nokta transfer), Serdar Özkan ( nokta transfer), Uğur Boral (eğer sakatlığı ciddi değilse nokta transfer), Murat Ceylan (nokta transfer). Adnan Sezgin devre arası üzerine düşen görevi yapmıştır transfer konusunda, he ilerleyen süreçte Mesut Bakkalın rahat çalışabilmesi için gitmesi hayırlı olacaktır, buna eminim, ama düştüğümüz durumdan Adnan Sezgin ne kadar sorumludur, suçludur bence en fazla %20. Sezon başında suat çakır ve isa turan izlemeden, bilmeden, araştırmadan, tabiri caizse götlerinin keyfine transfer yaptılar, ebesinin nikahından neidüü belirsiz bir hoca getirip mevcut kadroyuda bozdular, sonra ayıkla pirincin taşını, üzerine bir de metro olayları patlak verdi ki bazı futbolcuların bilerek bize sabote ettiğine hepimiz eminiz. Adnan Sezgin elinden geldiğince düzeltmeye çalıştı ama yetmedi, suç yok mu bu adam da neyini savunuyorsun diyecek olan varsa, suçu vardır istifasına da sevindim ama Adnan Sezgin günah keçisi oldu, Samsunun öz evladıyım diye ağız yapanlar bizi bu hale getirdi, yatıp kalkıp onlara sövüyorum ben..

samuray

har konuda olduğu gibi adnan sezgin olayındada geç kaldık onu 5 maç sonunda hocayla birlikte gönderseydik bütün bu sıkıntılar yaşanmazdı

Forvetim

devre arası adnanla beraber hocayıda paketleyecektik geç oldu geç. gelen hoca çalışacak alışacak şablonunu oturtup 2.devreye başlayacaktı.

özkan

30 January 2012, 18:58:43 #144 Son düzenlenme: 30 January 2012, 19:07:15 özkan
FaTiH_HaN

Eğer bir klüpde devre arasında 4 transferde şöyle senin dediği gibi [ Teofanis Gekas (nokta transfer), Serdar Özkan ( nokta transfer), Uğur Boral (eğer sakatlığı ciddi değilse nokta transfer), Murat Ceylan (nokta transfer).] bir % 100 başarı oranı yakalanıyorsa ben o gidenin kulu köpeği olurum,geri dönmesi adına sabah akşam çalışırm adeta.

Yazmak istemiyorum,ama dayanamıyorum.Çünkü samsunsporun kasası benim için herşeyden herkezden senden daha değerli şüphesiz hepimiz içinde öyle.

Bugün bir banceyi samsunspora 2 trilyona mal eden bir adam futbol dansözüdür.Bunun başka izahı yok kardeşim hiç kusura bakma.İstiyosan dahada yazarım.

ibrakadabra55

Kazım yılmaz her türlü kalıcak görürsünüz takıma çok büyük para akıttı bu saaten sonra bu sezon millete para yedirmeye gerek yok sportif direktörsüzde oluyor.

Theofanis Gekas

kazım yılmazın isteği üzerine ayrılmış,şu adamcağızda az şans olsaydı çok güzel şeyler olcaktı :kafa: >:( >:( >:(

FaTiH_HaN

@özkan

Ben Adnan Sezgini savunmak adına söylemedim, sadece içinde bulunduğumuz durumdan dolayı bir  günah keçisi lazımdı o da Adnan Sezgin oldu. Bance kaç milyon euroya transfer oldu almanyadan arap takımına, 2 trilyon bize büyük para ama süper lig piyasasında ahmet şahin 1 trilyon istiyorsa bance etmez mi 2 trilyon?

Transfer için ise %100 diye bir başarı hiç bir zaman yoktur ama alınan oyuncular süper ligde her takımda oynayabilecek oyuncular. Uğur, Serdar, Murat, Gekas devre arası alınabilecek en iyi topçulardı.

Sen beni yanlış anladın, ben adnan sezginin gitmesine sevindim, Mesut Hocanın rahat çalışabilmesi için gitmesi gerekiyordu ama birilerinin başarısızlıklarını ört pas etmek uğruna gitmesi düşündürücü, herşey adnan sezgin yüzündenmiş gibi gösteriliyor ya ben onu diyorum.

Birde yanlış anlamazsan bir şey söylemek istiyorum kardeşim, bir şey biliyorsan yaz bizde bilelim, ben bilmiyorum, sadece gördüklerimi yorumlamaya çalışıyorum, gizem yaratmaya gerek yok varsa bir şey söyle bizde bilelim, işin iç yüzünü ben bilmiyorum.

fanatik samsunsporlu

allahtan mesut hoca kelhar ı almış.adnan gitmeden birkaç tane daha kakalamadı bize

yirmiuc

Alıntı yapılan: farUqras - 31 January 2012, 00:04:45
Bu isler boyle ADNAN SEZGIN denilen karektersiz kopek bugun kulubun yaptigi transferler haric 5 trilyonunu yedi. Kazim yilmazada iyi geliyodu tabi nisantasinda bebekte adnan sezginle takilmak alemler yapmak. Kendi cikarlari yuzunden Samsunspor'u yaktilar. Yaziklar olsun bizi bu hale getirenlere...

5 trilyon mu ?