STSL 2011-2012 / 1. Hafta | SAMSUNSPOR'umuz-Gençlerbirliği

Başlatan kıbrıslı_mete, 25 August 2011, 13:43:11

« önceki - sonraki »

berusa55

ahmetsefa55

@burak

ben kendı acımdan neden bıletlere pahalı dedıgımı ıspatlamak ıcın yazdım.
bana kalırsa gene pahalı gene pahalı.

isa55

Samuray kardeş, sen bari yapma. Senide beni de çok eleştiriyorlar.Sapına kadar Samsunsporluyum.
Bazı kişiler yaptığım yorumlara bayağı karşı geliyorlar, kendileri veya yakın arkadaşlarının yaptıkları yorumları görmüyorlar.
kendileri demiyor muydu "bu sene paraşütsüz düşeriz". Bu yorumlar yapılırken nerdeydiler, neden karşı gelmediler. O zaman Samsunsporu küçük düşürenleri neden görmediler . ERDİNÇ,BERUSA,TARGET, KALPTEN ŞİMŞEK, vb.
Ben sadece şu anki futbolla maçın alınmasının sürpriz olduğunu söylüyorum. Yanlış yaptığım şey her yerde her doğru söylenmez kuralına uymamaktı. Söylemeyip içimde tutacaktım.

deriaKR

4-1 skor tahminim.! selim teber aclisi yapar.ekigo 2 tane ve son golu.sarpdan

ahmetsefa55

berusa55

İsa dostum burda bazı hassasiyetler var! Burası Samsunsporluların, düşüncesi sadece bir konuda sabit olanların yani başka diye soranlara inat sadece SAMSUNSPOR diyenlerin buluşma yeri. İyi niyetli de olsa, demokratik! de olsa Samsunspor'umuzu rencide edecek söylemlere izin vermiyoruz dostum. Yoksa iyi niyetinden şüphemiz yok; kimseye bir önyargımız da yok...  ;)

isa55

rehberci55

samsunspor_x gencler_birligi SAMSUNUMUZA HAYIRLI UĞURLU OLMASI DİLEĞİYLE ARKADAŞLAR...

cembaba

Yahu şu taktikten anlayan abilerimden bir şey rica etsem; sizce ilk onbir nasıl olur?

Sercan

alperen

Alıntı yapılan: CemBaba - 06 September 2011, 13:28:10
Yahu şu taktikten anlayan abilerimden bir şey rica etsem; sizce ilk onbir nasıl olur?

Ben deminden beri uğraşıyorum bi ilk 11 kuramadım :) birini koysam diğeri açıkta kalıyo beceremedim bi türlü.Vlade'ninde işi zor hacıı :)

ahmetsefa55

ben takımı ızlemedım daha dogru durust.ama ıdman da ızledıklerım ve okuduklarıma gore sezon boyunca ıdeal 11 ımız bu sekılde olur dıye tahmın edıyoum...

bance

ekigho   dominguez   anıl

sarp    fink

bahia                         lazar
             valdomiro kemal
             (akaki)
                    ahmet

ahmetsefa55

bıletler ne zaman satışa çıkacak bilgisi olan var mı ?

cembaba

55_samsun_55

kombineler için ayrı bi giriş olcakmı acaba ya da yeni kapı eklendimi geçen seneki rezilliği yaşamayız inşallah girişlerde