Sezon Açılışı SAMSUNSPORUMUZ - Orduspor

Başlatan samsunum, 18 August 2011, 01:40:19

« önceki - sonraki »

Ayberk

takım fena değil, biraz ısınınca daha da iyi olacak. giresun maçındaki şoktan sonra ilaç gibiydi vallaa :)

fanatik samsunsporlu

Alıntı yapılan: Sioux - 05 September 2011, 00:34:47
İçerideki maçta, tek devre oynananı diyorum.
Zenke, anasını belledi onun, golünü de attı, hocası öbür kanada aldı Boum'u...

Yıllardır Bank Asya'da salak salak adamları seyrede seyrede iyi topçu kime denir unutmuşsunuz. Joseph Boum kimdir Allah aşkına?
Bizim beğenmediğimiz Orhan ayarında bir futbolcu işte.

zenkeyi tutabilen iki adam vardı.biri veli diğeri de joseph.mersindeki maçı da ben sana hatırlatayım

Sioux

Mersin'de Zenke'yi kimsenin tutmasına gerek yoktu, takım berbattı zaten. Joseph Boum Süper Lig oynayabilecek bir futbolcu değil. Dediğim gibi Orhan ayarından bir çocuk. Ergün de Yenal da 3 gömlek üstünler Boum'dan.

AntZ

Alıntı yapılan: fanatik samsunsporlu - 05 September 2011, 00:39:22
zenkeyi tutabilen iki adam vardı.biri veli diğeri de joseph.mersindeki maçı da ben sana hatırlatayım

Zenke'yi tutan Boum'la Veli değil Zenke'yi nasıl savunacağını bilen hocalarıydı. Biraz fiziği güçlü biri Zenke'ye yapışık oynayınca Zenke mefta.

Serkan

yahu tamam josef iyi adam olsun alabilecekmiyiz  hayır ?

öleyse sokim josef'e  ?

ult55ras

zenke nin bu yıl bişey yapacağını sanmıyorum. bankasyada bereceksiz defanslara karşı onuyordu ama süper lig bambaşka. 3 ayda kendini geliştirir sanmıştım ama tam tersi olmuş. top kontrol yok adamda. eskiden topu alınca gidiyordu oda yok şimdi

fanatik samsunsporlu

davidsavage

Samsun için bi söz yazılmıştı, Sibel adında bayan söyledi bugün o şarkıyı nerde bulabiliriz ?

AntZ

samsunum

Alıntı yapılan: davidsavage - 04 September 2011, 23:58:28
Maç bi yanada nolacak bu söğütlü bahçelilerle şirinlerin arası,adamı futboldan da soğutuyolar.

Yine Ne Oldu Kİ  :hnk: ???

fanatik samsunsporlu

AntZ  youtubeden video indirme programı ne kullanıyorsun.vdownloader hata veriyor.

AntZ

Lusage

Alıntı yapılan: mahmut 55 - 05 September 2011, 01:07:17
Yine Ne Oldu Kİ  :hnk: ???

Yine birbirlerine giydirmeye çalıştılar. Ama en sonunda Maraton Söğütlübahçe'ye tepki verdi. Ondan sonra duruldular.

3. Haftada aynı şeyleri yaparlarsa bazı şeylerden şüphe etmeye başlayacağım.

samsunum

hay ben böle işi ya .millet birlik olurken bizimkiler kavga eder  :( demek o yüzdn şirinler facebook sayfalarında maratondaki gerçek taraftarla tşk ediyolardı

davidsavage

Söğütlü bahçeliler şirinlere oraya geliriz ananızı... diye bağırmaya başlayınca oha be dedim sövdüğünüz sanki ordulu ya,zaten maratonda büyük tepki koyunca sbc sustu. Şirinlerle karşılıklı yine şampiyon tezahuratı güzeldi. Sbç pek katılmadı ama ona rağmen güzel ses çıktı tribünden.