Sezon Açılışı SAMSUNSPORUMUZ - Orduspor

Başlatan samsunum, 18 August 2011, 01:40:19

« önceki - sonraki »

cany

King Of The North

Alıntı yapılan: cany - 05 September 2011, 17:38:57
bi de o 50 kuruşu çözemedim. palavra

o da bizim taraftarın fazladan verdiğidir Somaliye yardım için, şa bir yana hakikaten 50 kuruş ne ya komedi

özkan

Yok,masrafları düşünce olabilir,de sevgili AntZ harbiden o kadar beleşçi var be !

AntZ

Alıntı yapılan: özkan - 05 September 2011, 17:53:20
Yok,masrafları düşünce olabilir,de sevgili AntZ harbiden o kadar beleşçi var be !

Çocukken ilkadım stadına, amatör maçlara kıyıdan köşeden girerdik. Burda parası olmayıp beleş girme ya da kıyıdan köşeden giren çoluk çocuk durumu da yok. Keşke parası olmayıp arma aşkıyla gelenler olsa, hatta üstüne para verilse, beleş girenlerin çoğu biryerlere gelmiş, kulüpte tanıdığı eşi dostu olan, parası pulu olan insanlar ve asıl ilginç olan bu sayının bu kadar çok olması.

muzaffer4

kasırgalar grubunun tamamı biletsizdi ve maç boyunca o kadar çok alakasız şeyler yaptılarki
kasırgaların şovu
1-2 kere fink i 3 kere zenkeyi çağırdılar diğerlerinin ismini bilmedikleri çağırmadılar heralde :x(( :x((
2-biiirr ikiii üüüç dedikten sonra hastasıyız dedeee dediler ve bu anlamsız şeyi 2-3 kere yaptılar :kafa: :kafa:
3-ve grup olarak en iyi yaptıkkları 30-40 kırmızı-beyaz balonla güzel bir görüntü oluşturdular

ve ben 5 tl lik maça parasız girdiklerini düşündüğümde 40 tl lik travzon maçında yerlerinin boş olacağını düşünüyorum(kombine alma ihtimallerini hiç göz önüne almadım ama bilmiyorum o işi)

sersa

muzaffer4

isyan

Bir insan nasil biletsiz Stad'a girip, tutugu takim'a destegini esirger anlamis degilim  :( Benim zoruma giderdi  :x((

berusa55

Her şeyi geçtim; devre arası akın akın stadı terkeden büyük! Samsunsporlulara tek tek sevgilerimi iletiyorum! İnsanda az utanma olur.

GurbetciFanatik

Macin veya gollerin videosu varmi arkadaslar ??

ibo055

bu guruplardan kaçtanesi deplasmana  samsunsporumuzun peşine geldi  :x((. bunlar bakalım  diğer maçlarda sırtlarını kime dayayaçaklar  bakalım hangi deplesmana geleçekler

bengülü

samsunspor- orduspor maçın tekrarı altaş tv den saat 21:00 de  izleyebirsiniz 

frekans:11957
pol:dikey :(v)
symbol: 27500
fec:5/6
kaynak:morbeyaz net

samuray

sibel yıldırım şarkımı diyelim marşmı herneyse güzel olmuş inşallah bu şarkılarla marşlarla taraftarıyla çoşacak samsunspor ve taraftarlarımız ;D

hacettepeli

özkan

Öyle bi maçtı ki;mustafa sarp'ı defalarca buraya buraya mustafa sarp buraya diye bağrıldı.. :( :( :(