Sezon Açılışı SAMSUNSPORUMUZ - Orduspor

Başlatan samsunum, 18 August 2011, 01:40:19

« önceki - sonraki »

maviay55

netten izledim..özlemişiz Samsunsporumuzu  :) takım iyi yolda gibi sol beke bi forvete transfer şart çok sırıtıyor bu eksiklik..en beğendiğim oyuncu benimde pal lazar  >l<
inş son günde transfer haberleri bekliyoruz

Burak

Avusturya 2.liginden Fornenzi mi ne öyle bir kaleci almamışlarmıydı o oynamadı mı kalede acaba ?

davidsavage

Maç bi yanada nolacak bu söğütlü bahçelilerle şirinlerin arası,adamı futboldan da soğutuyolar.

55_OrHaN_55

Alıntı yapılan: samsuni - 04 September 2011, 23:53:13
Işık göründü; iyi olur bu takım :)
Yalnız şu 3-4-3 inadından vaz geçmek lazım, nitekim ikinci devre 4-4-2'ye döndük ve iyiydik. Bir forvet bir de orta saha daha lazım bence. Pal Lazar'ı özellikle beğendim. Ordu'da Culio dışında pek birşey yoktu, sanırım kaleci almamışlar, Fevzi'yle çok gol yerler...

Epey bir taraftar vardı, belli bölümlerde iyi tribün oldu.

http://samsunspor.org.tr/haberayrinti.asp?id=2520

Ebru Yaşar'a yakın alaka gösteren bir seyirci kitlesi vardı. :) :)

ordu bir yabancı kaleci aldı. hatta ilk aldığı yabancıydı, sanırım italyandı. fos çıktı galiba :D

Lusage

Alıntı yapılan: fatih_han55 - 04 September 2011, 23:56:55
Hazırlık maçı ölçü olmaz genelde ama daha önce ordu çok iyi takım kurdu şöyle transfer yaptı böyle adamlar aldı diyenler vardı hatta ordu bize 3 çeker 5 çeker diyenler bile vardı, onların yorumlarını merak ediyorum şimdi. hani ordu 11 tane yabancı almıştı noldu onlar ??

Amuda kalktı yan yattı çamura battı. Hayır yeni transferlerdende Ergün, Fink, Yenal ve Anıl vardı. Anıl dışındakilerin ne kadar katkı sağladıklarıda tartışılır. Diğerleri aynı adamlar. Çok şey diyeceğimde tutuyorum kendimi.

Kendi takımını başka takımlara karşı savunamayan acayip farklı bir taraftar profilimiz de oluştu son dönemde. Ya da şöyle söyleyeyim.

Çekirdekçiler dile geldi...

AntZ

Alıntı yapılan: samsuni - 04 September 2011, 23:53:13
Işık göründü; iyi olur bu takım :)
Yalnız şu 3-4-3 inadından vaz geçmek lazım, nitekim ikinci devre 4-4-2'ye döndük ve iyiydik. Bir forvet bir de orta saha daha lazım bence. Pal Lazar'ı özellikle beğendim. Ordu'da Culio dışında pek birşey yoktu, sanırım kaleci almamışlar, Fevzi'yle çok gol yerler...

Fornenzzi diye bir kaleci aldırlar. Ordu'dan bir cacık olmaz ama bizde ayağa 2 top yapamadık, kazandığımız bütün topları uzun oynayıp kaybettik. Ben o ışığı oyun adına bu maçta göremedim ama transferlere ve kadroya bakınca fazlasıyla umutluyum.

AntZ

Alıntı yapılan: uçarlı - 05 September 2011, 00:07:37
transferler ve kadro derken.
iki sol bek benzeri adam aldılar.
birbirini tamamlayamıyorlar.
ve kanat yapmaları beklenmekte bunlardan.
buraya iyi bir isim lazım
veya daa dilaver buranın alternatifsiz ismi şuanlık.

Evet bu maçta ben de beğenmedim ama Ergün Teber iyidir, bir maçla yargılamamak lazım. Örneğin Ekigho da 2 maçtır izlediğim gibiyse 2. ligde bile oynatmam ama bu maçlarda kötü olduğunu ve faydalı olacağını düşünüyorum.

fanatik samsunsporlu

bence ilk yarı 3-5-2 yada 3-5-1-1 gibiydik.ikinci yarı 4-4-2 olduk

Sol Açık

Alıntı yapılan: fatih_han55 - 04 September 2011, 23:56:55
Hazırlık maçı ölçü olmaz genelde ama daha önce ordu çok iyi takım kurdu şöyle transfer yaptı böyle adamlar aldı diyenler vardı hatta ordu bize 3 çeker 5 çeker diyenler bile vardı, onların yorumlarını merak ediyorum şimdi. hani ordu 11 tane yabancı almıştı noldu onlar ??

Samsun'da yaşamadığımdan maçı seyredemesem de kazanmak güzel. Ayrıca dediğin çok doğru ve hatırlatmak hoş:

Biz Samsunsporuz!..  ;)

supernatural_55

Defansif açıklarımız daha azdı bu akşam ancak çok hoşuma giden bir şey;oyuncularımızın ikili mücadelelerde rahatlıla ayakta kalabilmeleri,güçlü olmaları oldu

fanatik samsunsporlu

sol beke mersindeki joseph baum gibi adam lazım

Sioux

Alıntı yapılan: fanatik samsunsporlu - 05 September 2011, 00:26:28

18'e bile giremez o. Zenke burada perişan etti onu.

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: fanatik samsunsporlu - 05 September 2011, 00:26:28

o adam stoper diye biliyorum eminmisin sol bek olduğundan?

fanatik samsunsporlu

Alıntı yapılan: Sioux - 05 September 2011, 00:27:30
18'e bile giremez o. Zenke burada perişan etti onu.

bilakis zenkeyi darmadağın etti o

Sioux

İçerideki maçta, tek devre oynananı diyorum.
Zenke, anasını belledi onun, golünü de attı, hocası öbür kanada aldı Boum'u...

Yıllardır Bank Asya'da salak salak adamları seyrede seyrede iyi topçu kime denir unutmuşsunuz. Joseph Boum kimdir Allah aşkına?
Bizim beğenmediğimiz Orhan ayarında bir futbolcu işte.