HAZIRLIK MACI- Samsunspor'umuz - Ankaragücü Canlı Yayın Kanal S

Başlatan King1965, 04 August 2011, 09:16:39

« önceki - sonraki »

Ahmeti

Petkoviç'in Sağ kanatta ısrarla Kemal'i oynatmasına bir anlam veremedim

Hem Kemal'i hataya zorladı hemde sağ kanatımız çok etkisizdi.

red_white

davidsavage

Maçtan yeni geldim,maratonda yine hatırı sayılır bi kalabalık vardı. Takım ilkyarı pek tat vermedi ama 2.yarıda özellikle Hakan Bayraktar'ın oyuna girmesiyle bi hareketlendi,sistem konusunda biraz sıkıntı var gibi. Takım hazır olması için daha önünde 1 aylık bi zaman var umarım herşey güzel olur. Unutmadan bi not hazırlık maçıda olsa 60+1 dk. şovunun keyfi her zaman aynıdır. İ.T.O.Ş.  ;) :)

sersa

İlk yarı sahada 1 şut harici yoktuk.2.yarı oyuna hakan bayraktarın girmesiyle ortasaha hakimiyetini biz elimize aldık ve ilk yarının tam tersine oyunu biz kontrol ettik ve kanatlardan ataklar geliştirdik bu maç için bahia-lazar-selim murat ve hakan bayraktar iyiydi domınguez daha iyiydi onlara göre kesınlıkle forvete takvıye olmalı ilk yarı gibi oynarsak ligde şansımız olmaz 2.yarıdaki gibi oynamaya devam edip biraz daha kendimizi geliştirirsek ligde sorun yaşamayız biraz zamanla bu takım rayına oturur kimse korkmasın bence...

twitter

hocanın kafasında kurduğu oyun sistemi bu şekilde (ahmet - kemal - gurur - voldomiro - bahia - lazar - murat - selim - hakan - dominguez - zenke )

top rakipteyken 5'li defansa dönüyoruz

beklerimiz arı gibi olmak zorunda sürekli git-gel şeklinde lazar'ı pek beğenmedim bu maçta başaran iyiydi ama sanki boşa koşuyor gibi

ve murat atom karınca gibiydi gelişme var  :ok

zenke aynı zenke top at *** vursun rakip düşsün koşu yapsın

ugurozkan

Alıntı yapılan: AHMETİ*55* - 06 August 2011, 22:37:04
Petkoviç'in Sağ kanatta ısrarla Kemal'i oynatmasına bir anlam veremedim

Hem Kemal'i hataya zorladı hemde sağ kanatımız çok etkisizdi.

kemal'in defanstan top çıkartma özellikleri çok zayıf. vlade de kemal'i topla çıkmaya zorlamak için sağ kanatta görev vermiştir. ters giden bir şey yok yani.

holigan5565

Dartagnan

bu takımla ve transfer yapmazsak(noktanında noktası olacak ) 15. olmak ıcın savasırız.2.yarıdakı oyuna kanmak istemiyorum.Hayal kurmaktan uzak durmakta fayda var .

minci

Bugünkü maçtan sonra ortasahamızın olmadığını gördüm. Acilen ortasahaya bir çeki düzen vermek lazım. İyiki Hakan var biraz da Murat. Bunun dışında orta sahada neyazıkki top yapacak oyunu yönlendirecek ve pres yapacak (Murat hariç) bir adamımız yok. Bir 36 yaşındaki Hakan nekadar bu yüke dayanabilir. Orta sahamız top yapamadığı için sürekli geri oynuyor. Bu da savunmamızın zor durumda kalmasını sağlıyor ve forvete de gerekli topları atamıyor. Herkes Zenkeye uzun top atıp pozisyon arıyor. Sistem bu olunca gol pozisyonu da olmuyor. Savunmamızda Ahemt herzamanki Ahmet. yani yine iyi ve güven veriyor. Bahia ve Gurur iyi. Bahia akıllı ve soğukkanlı. İşimize yarar. Kemal yerinde oynamadığı için pek etkili olamadı. Gölü de onun hatasından yedik. Ancak Kemalimizin yeri orası değil bence. Başaran ilerde çok iyi olacağını rahatlıkla söyleyebilirim ancak henüz oynaması için erken. Orada Orhan çok daha iyi olur diye düşünüyorum. Voldamiro bana boş bir transfer gibi geldi. Bence Ersin ondan aşğı değil. Hatta daha iyi de diyebilirim. Ufuk tam bir halı saha topçusu. Bu performansı ile takımda yer bulamaz.  Forvette Zenke yalnız kaldı pek etkili olamadı. Koca maç boyu kaleye isabetli sadece 1 şut atabildi. Ancak ona uygun toplar atılamadığı için pek bir varlık gösteremedi. İkinci yarı Hakanın girmesiyle takım nispeten dengeyi sağladı. Hakana ayrı bir parantez açmak istiyorum. Söyleyebileceğim tek şey BRAVO Hakan. Hazırlık maçıdır demedi canını dişine takarak oynadı. Ortasahayı toparladı. Koştu, pres yaptı, top çaldı takımı rahatlattı, forvete ince paslar atarak pozisyon yarattı. Nitekim golün assistini de o yaptı. Daha ne yapacak bu 36 yaşındaki genç adam. Burak ikinci yarıdaki performansı ile bende soru işareti bıraktı. Dilaver ilk 11 de oynamalı. Ankaragücü bizden daha iyi bir takım. Benim gördüğüm bugeceki Samsunsporumuz bu. İyi 2 tane ortasaha ve bir forvet acil lazım. Bir de şunu anlamadım. Takım sürekli geriye pas yapıyor. Sanki farklı galpmiş gibi. Zaman zaman da bu geri paslardan pozisyon da verdik.

ugurozkan

Alıntı yapılan: holigan5565 - 06 August 2011, 23:03:49
iide orada adem varken neden kemal

zaten ligde adem ya da lazar oynayacaktır orada, hazırlık maçı olduğu için hocanın deneme hakkı var. kemal'i sağda deneyip tahminim topla daha çok oynamak zorunda bırakmak istemiştir. vlade, kemal'in gelişimi için uğraşıyor yani ;)

kabacevizli55

55_OrHaN_55

ankaragücü tüm oyuncularını oynattı, ilk yarı bize göre sahanın hakimiydiler, bizden çok daha iyiler. bizim takımın lige hazır olmadığı ortada, ve 2-3 nokta transfer şart. ayrıca ufuk bayraktarı da turgay gibi bank asyaya verip takasta kullansak çok iyi olacak, ufuktan süper ligde bir cacık olmaz gibi geliyor bana. umarım yanılırım.

samsunum

holigan5565

davidsavage