23- Álvaro José Domínguez Cabezas

Başlatan germencisse, 17 July 2011, 19:50:43

« önceki - sonraki »

yirmiuc

bence kaliteli ve teknik bir futbolcu, bir sorunu olduğu çok belliydi. Hem ailevi sorunu hem de kanatta oynatılması yüzünden beklenen performansı gösteremedi.

MeL_55

Allah acil şifalar verir çocuğuna inşallah  :(
çok seviyordum kendisini  :ok
çokta yetenekli, teknik biriyidi.
Allah yolunu açık etsin Dominguez.
Güle güle  samsunspor_x

erkutdem55

Mevzu insanın çocuğuysa gerisinin zerre önemi yok.
Allah acil şifalar versin,sana karşı kabahat işlediysek affola.
Yolun açık olsun.

cgr

Alıntı yapılan: MeL_55 - 31 January 2012, 00:22:36
Allah acil şifalar verir çocuğuna inşallah  :(
çok seviyordum kendisini  :ok
çokta yetenekli, teknik biriyidi.
Allah yolunu açık etsin Dominguez.
Güle güle  samsunspor_x

ChucKeR

yahu ben kötü hissettim şimdi bu adama ''acil şifa dileriz hastalıktan haberimiz yoktu tarzı bi güle güle'' mesajı ulaştırabilirmiyiz acaba.

Sonuna Kadar 55

en iyi oyuncu idi bu takımda yazık oldu..

Sol Açık

Alıntı yapılan: ChucKeR - 31 January 2012, 00:59:04
yahu ben kötü hissettim şimdi bu adama ''acil şifa dileriz hastalıktan haberimiz yoktu tarzı bi güle güle'' mesajı ulaştırabilirmiyiz acaba.

Harbiden, moral veren, üzüntüsünü paylaşan birşey çok iyi olurdu...

isa55

Geçmiş olsun,yolun açık olsun Alvaro

sosaka

celebi

MeL_55

berusa55

Kolombiya'nın Deportivo Cali takımıyla anlaşmış. Hayırlısı olsun kendisi için; çocuğuna da acil şifalar tekrardan.

burakbas

kendi de istemezdi kolombiyada oynamayı ama ışte evlat evlat ... acil sifalar.

Ollivanders

20 February 2012, 12:47:17 #433 Son düzenlenme: 20 February 2012, 12:52:55 Serpico
http://www.soccerwaytr.com/matches/2012/02/12/colombia/primera-a/real-cartagena/deportivo-cali/1249791/

Alvaro dominguez gol bile atmış deportivo cali de. Adamlar flaş transfer olarak gösteriyorlar mondragon ile birlikte... Bazı şeylerde yanlışımız var sanırım.

Real Cartagena 2 vs Deportivo Cali 2 - Liga Postobón 2012 I 3ra Fecha Sábado 11 de Febrero

Yeşillerin ikinci golu dominguezden! ben Domiyi o kadar ilerde görmemiştim ki hiç...

ngonge

Deportivo Cali iyi takım.

Oyunculara kızıyorduk ama anlaşıldı ki elimizdeki çoğu oyuncunun düşük performansı Petkoviç'ten kaynaklandı o da bir gerçek.

Hücuma yönelik ortasahayı adam önlibero oynatmıştı daha ötesi yoktur bence.