23- Álvaro José Domínguez Cabezas

Başlatan germencisse, 17 July 2011, 19:50:43

« önceki - sonraki »

fanatik samsunsporlu

domingeze baya pres yaptılar top oynattırmadılar

minci

Bu takımın kanatları Dilaversiz olmaz orta sahası ise Hakansız. Şu anki mevcut kadro itibariyle durum bunu gösteriyor.

mimar55

Alıntı yapılan: fanatik samsunsporlu - 29 August 2011, 22:20:22
domingeze baya pres yaptılar top oynattırmadılar

bunu her takım yapacak oyunda onunda alternatifini bulmak hocanın işi.. tabi bide topcu lazım alternatif olarak...

Kaya

Özellikle onu izledim.Ayağına gelen her topu iyi kullandı.Çok yumuşak bileklere sahip.Hakan Bayraktar stilinde vucut çalımı atma özelliği de mevcut.Ceza saha ve çevresinden takımımıza birçok faul atışı kazandıracak diye düşünüyorum..

guvener55

oyunu daha dikine oynamalı onun oynadığı mevkinin özelliği bu çünkü. öyle oynarsa tam ihtiyacımız olan bi oyuncu profilinde

Burak

Ben çok beğendim bu adamı uzaktan şutları etkili, pasları güzel , topla giderken hızlı duran topları da o kullanıyor daha ne olsun daha da açılacaktır  >l<

özkan

Getirenlerden allah razı olsun  :deli: :deli: :deli:
Gelmesinde payım var desem ?

masbene

Cabezas karfdeşimizi begendim, bence bu takıma buyuk faydası olacak inşallah. ama Pal Lazar da 10 numara adam ya

GökhanÇağlar

bu seneki penaltıcımız,çok klas kullandı...

Mert

Pasları çok iyi araya iyi adam kaçırabiliyor.

hacettepeli

Alıntı yapılan: minci - 30 August 2011, 00:21:45
Bu takımın kanatları Dilaversiz olmaz orta sahası ise Hakansız. Şu anki mevcut kadro itibariyle durum bunu gösteriyor.

dünkü maçta hakan'ı hiç aramadık.

sadece55

Yeni Santraforumuzla iyi anlaştığı taktirde onun indireceği toplardan çok gol bulabilir

twitter

bir golünde normal olsun be  8)
yine yazdı ayakiçi

Ollivanders

GökhanÇağlar