23- Álvaro José Domínguez Cabezas

Başlatan germencisse, 17 July 2011, 19:50:43

« önceki - sonraki »

sadece55

Adam tam inceci ama deplasmanda bu fizik kondisyon ile pek forma giyemez gibi

mimar55

güzel güzel takıma tam ayak uydurursa o ayakla ne gollerini izleriz bu sene

mehmet yılmaz

Bugün iyi oynayanlardan birisiydi. Teknik kapasitesi yüksek, gol vuruşu da var. İleride daha da iyi oalcaktır. İsabetli bir transfer olduğunu bir kez daha gösterdi.
O ne güzel bir plaseydi birader? :) :)

Turuncu

Gorkem

cembaba

Çok sakin bir oyuncu. Güzel bir plase attı :)

ahmetsefa55

yürüyüşünü, koşuşunu, sakinliğini, paslarını gördükçe Serkan Aykut geliyo gözümün önüne.
kralı özledim mi o yüzden mi bilemiyorum artık  :)

masbene

koşuşunu hafiften Celil e benzeten varmı :)

AntZ

11 September 2011, 13:20:03 #129 Son düzenlenme: 11 September 2011, 13:24:28 AntZ
3-2 biten bir maç, Dominguez attığı golden sonra meşhur gol sevincini yapıyor. Hayır hayır Samsunspor Gençlerbirliği maçından bahsetmiyorum...
1 gol 1 asist, Dominguez... Daha önce de video eklenmişti ama maçın 3-2 bitmesi ve Dominguez'in 1 gol atması nedeniyle tekrar ekleyeyim dedim  ;)

Bu haftada Galatasaray'a gol bekliyoruz senden Dominguez  ;)

Skor tahminim; 3-2 kazanırız   :D

Galatasaray 2 - 3 Sion

samuray

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 11 August 2011, 20:10:04
Bazen sırf eleştiri yapmak için eleştiriyorsunuz.
samsunspor gençler maçından sonra ne diyecek acaba bu arkadaşımız dominguez hak.da

samuray

Alıntı yapılan: ngonge - 11 August 2011, 19:34:21
Çok komik olmuş Turgay'la karşılaştırmak. 2007 yılında Turgay Almanya amatör liginde oynarken, Dominguez Copa America'da Kolombiya forması giyiyordu.
bencede turgay kim dominguez le kıyaslanacak ya

hacettepeli

eski futbolcularımızı karalamayalım. bizi süper lige çıkaran kadrodaki oyunculardan bir tanesi olarak anılarımızda kalacak iyi veya kötü önemi yok artık kaldı ki bu adam kaptanımızdı. ayıp arkadaşlar ayıp  :(

babasamsunlu

Sercan

bencede turgay oyuncu olarak çok iyi olmasada,dürüst ve iyi niyetli bir futbolcuydu..