Sezon Öncesi Hazırlık Kampı ve Hazırlık Maçlarımız

Başlatan ahmetsefa55, 06 July 2011, 14:20:23

« önceki - sonraki »

Stoper

Forvetler Samsunda goller ortasahadan. Şeytanın bacağını kır artık Burak :))

germencisse

isyan

Lusage

ender

3 yabancimiz oynuyor 3 u henuz yok hepsinin oynadigi bir maci n sonucunu merak ediyorum.umarim onlarda biran once katilir kampa.

Kaya

Burak'ın golünde Dİlaver çevirmiş içeriye resimlere bakılırsa..Burak boş kaleye göndermiş..Murat'ın attığı gol ile ilgili bir fikir çıkmıyor...Resimler için teşekkürler.. >l< >l< >l< >l<

Samsun55ramazaN

muratin golü süperdi... yaklasik 20 metreden kaleye karsidan sut  >l<

minci

Skor 2-0 dan 2-2 değil maç 1-1 ken Murat 30 metreden vurmuş ve 2-1 one geçmişiz ancak penaltıdan Ahmetin müdahelesine  rağmen gölü yemişiz.

Samsun55ramazaN

aynen öyleydi, ahmet iyi oynadi bugün herzamnki gibi

Stoper

Ilk golu dılaver'ın pasıyla Burak atmış. Ben buraya dilaver yazdım ama maçı izleyen arkadaşım dilaver demişti. %100 kesin olmadan hiç bişey yazmam artık.

Stoper

Ilk golu dılaver'ın pasıyla Burak atmış. Ben buraya dilaver yazdım ama maçı izleyen arkadaşım dilaver demişti. %100 kesin olmadan hiç bişey yazmam artık.

designer_55

maci takip ettik..ancak 18.00 de baslayacak denilen mac 16.00 da basladi. guvenlik icin belcikali seyirci alinmadi maca.
samsunspor daha ustun bir oyun sergiledi belcika temsilcisine karsi. organize ataklar yapti, ancak oyunun ikinic yarisinda fazla
oyunucu degisikleri galibiyetimiz engelledi.
Kaleci ahmet super; baska bir sey soylenmez..oynuyor ve butun takimi yonetiyor..gercek bir kaptan.
defans saglam..ataklarda hep ileri cikiyorlar..valdemiro biraz agir
orta saha iyi..murat harika ..ufuk iyiydi..Lazar da iyi transfer.
forvetsiz oynadik dersek yeridir..sadece burak vardi.

ikinic yari oyuna girenlerden hakan (gungorenden gelen) gelecek icin iyi bir transfer.
kemalin kafasi hala karisik gibi..belkide oyuzden ilk yari aslarin arasinda yoktu.

bu takima forvetlerde katilirsa gercekten iyi bir takim olusuyor...guzel gunler bizi bekliyor

tanju55

Alıntı yapılan: Stoper55 - 25 July 2011, 00:44:41

oradaki herkez dilaver saniyordu..hatta golden sonra dilavere tezahurat bile yaptik...burak'in hakkini yemisiz...:D
muratin golü muhtesemdi...

ahmet herzaman ki gibi süperdi...
defansta bahia ve valde iyi anlasiyorlar...
ufuk , dilaver , adem ve murati cok begendim ve yeni transferimiz pal lazar da hosuma gitti...

Harun55

Tanju sen Pazar gununki maçinami gittin ?

Ben galiba Çarsamba günü son maça gelecegimm..
Kafaya koydum son kez bi görim samsunsporumu... :kanka:

Avrupa saati 18:00  miydi acaba ?

tanju55

Alıntı yapılan: Harun55 - 25 July 2011, 16:21:57
Tanju sen Pazar gununki maçinami gittin ?

Ben galiba Çarsamba günü son maça gelecegimm..
Kafaya koydum son kez bi görim samsunsporumu... :kanka:

Avrupa saati 18:00  miydi acaba ?

evet ben dünkü maca gittim cokda güzeldi...carsamba yine gitmek isterim ama araba yok...
kenan (yelek) saat 18.00 de baslayacagini söyledi...