Türk Futbolunda Şike Operasyonu

Başlatan engin55, 03 July 2011, 09:48:30

« önceki - sonraki »

özkan

Şöyle delikanlı 5 anadolu takımı ligden çekilse..

fındık

La şeytan diyo kur yeni bir lig al bütün anadoluyu kalsın inbeler tek başına  :kafa:

FaTiH_HaN

Anadolu takımlarında yürek yok süper ligde oynayan 14 anadolu takımı ligden çekilsin bakalım ne yapacaklar, çok istiyorlarsa kendi aralarında istanbul ligi yapsınlar.

Turuncu

twitter

S.Erdoğan Demirören,İçine eder diye Holdingden içeri sokmayıp eğlensin diye futbol sahasına bıraktığınız çocuğunuzu artık eve çağırın YETER.

rasimoztekin

ngonge

@Usare: Teşekkürler bilgilendirdiğin için, durum gerçekten çok vahim.

Şu durumda en çok canımı sıkan kurbanlık koyun gibi beklememiz.

Eğer Başkan'a ligde kalacağımız sözü verilmişse neden bütün oyuncular, t.direktör vs gitti. Ki bu TFF'nin sözüne güvenilir mi, yarın lafını hemen yutarlar. Şimdi sesimizi çıkarmadığımızla kalırız.

samsunmania

Gekas haricinde giden futbolcular zaten gönderilecek olanlar. Bu sene bu şikecileri düşürmezlerse sus payı olarak kimseyi düşürmezler gibi geliyor bana. Çünkü uefa büyük bir ihtimalle türk takımlarını men edecek avrupadan. Digitürk ise 22 takım için bastıracak.Buna da mecbur. avrupa olmazsa fikstür de rahatlar. geseye nasıl bir sus payı verecekler bu sıkıntıları var. tese ise zaten şüpheli. Bu iyimser tablo. uefayı da kendimize benzetmeyi başardıysak yuh derim artık.
en büyük bomba ise play off oynatıp play out oynatmamaları. Buradan bastırabilirsek köşeye sıkışır federasyon. bunu için de dirayetli yöneticiler ve başkan lazım tabii ki...
Mersin işine sonra bakacaklar. bank asya maçı olduğu için. Ama onlardan da -12 sileceklerini zannetmiyorum.

mehmet yılmaz

Ben maalesef Kazım Başkanın ve pasif yönetim kurulunun herhangi bir planı olduğunu, bir hamle yapabileceklerini sanmıyorum.
Konunun takipçisi olmaya devam edilir, konu kapanır, sağlık olsun denip üstüne bir bardak su içilir bu şekilde.
Ağlamayan çocuğa mama verilmez bu ülkede; haklı olmak, masum olmak bir şey ifade etmez maalesef!

samsunmania

Alıntı yapılan: samsuni - 01 May 2012, 18:15:40
Ben maalesef Kazım Başkanın ve pasif yönetim kurulunun herhangi bir planı olduğunu, bir hamle yapabileceklerini sanmıyorum.
Konunun takipçisi olmaya devam edilir, konu kapanır, sağlık olsun denip üstüne bir bardak su içilir bu şekilde.
Ağlamayan çocuğa mama verilmez bu ülkede; haklı olmak, masum olmak bir şey ifade etmez maalesef!

onlar ağlamazsa taraftar olarak biz ağlayacağız artık.

davidsavage

AlıntıKamuoyunun dikkatine

Türkiye Futbol Federasyonu'nun ve kurullarının, Türk futbolunun içinde bulunduğu kaos ortamından bir an önce kurtarılması adına almış oldukları ve alacakları kararlara hoşgörü ve saygıyla yaklaşılmalıdır.

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal

Bunlar ayrı telden çalıyor. :o

http://www.eskisehirspor.org/haberler.asp?id=884

Ekrem

Bizimkilerden hala ses seda yok galiba  :o

kuzey55

yapmasın mümkünse bizim başkan bu açıklamadan farkı olmayacaktır.daha fazla utandırmasın yeter

brigand

samuray

es.es.in bu açıklaması normal şikede adı geçen kulüplerdne biri tabiki tff.nin aldığı kararlara saygı gösterelim falan diyecek. asıl biz ne duruyoruz hala sayın başkan futbol özürlülün yüzünden küm e düştük konuşma özürlülüğündemi var ya yeter artık ne zaman kınuşacaksın atı alan üsküdarı geçtikten sonrami tüm taraftarlar samsun lahkı senin konuşmanı bekliyor  :kafa: :kafa: :kafa:

mimar55

Bence burdan metini hazirlayalim samsunspor kulubu adina ben anlamam meslegim degil ama bu isi cok iyi yapacak abilerim arkadaslarim var baskana soyleyelim yayinlasin yada kulube faks filan cekeriz yada maille atariz bu metni madem bu formdaki cogunluk konusma zamanidir diyor o zaman bu baskanimiza bildirelim benim haddime degil yanlis anlamayin ama baskanin yanindaki ekipte baskani yanlis yonlendiriyor bu net olarak belli bari taraftar olarak bilgilendirelim SAMSUNSPOR yonetimini