Türk Futbolunda Şike Operasyonu

Başlatan engin55, 03 July 2011, 09:48:30

« önceki - sonraki »

brigand

Arası iyiyse sorun yok. Tüpçü için 3.Lig Turuncu grupta bile oynarız  >:( >:(

Theofanis Gekas

Kazım Yılmazı bende seviyorum ama eğer başarı olmazsa 'ki ben Kazım Yılmazla olacağını kesinlikle sanmıyorum' bu sevgi karın doyurmuyor malesef.elin şikecileri haksız yere süper ligde sefa sürüp benim Samsunsporum bank asyada sürünecekse ve buna ses çıkarılmayacaksa yaptığı bir çok iyi davranış ve dik duruşunun hiç bir anlamı kalmaz benim gözümde

samsunmania

Biraz bekleyelim bence. daha bu köprünün altından çok sular akar. Kazım başkan da kendi kayıplarını ve kulübün geleceğini düşünüyordur, bir bildiği vardır diyesi geliyor insanın. Ben onun samimiyetine inanıyorum ama gerçekten istemeyerek yaptığı hatalar da bizi uçuruma sürükledi. Kandırıldı.

samuray

kazım bşk iyi niyetinden kimsenin kuşkusu yok ama küme düşmemizin en büyük nedeni de malesef kendisi her konuda geç kaldığgı için tabiki diğer etkenlerde var metro grubu yandaşları istifa eden galip öztürk yalakaları ama neticede başkan eğer t.d kararında adnan sezgin kararında daha erken davranmış olsa bu takım küme düşmeyecekti futboldaki acemiliğini bu işi iyi bilen samsuna gönül vermiş bi ismi danışman olarak yanına alabilirdi onuda yapmadı veya yapamadı her neyse şimdi ne konuşsak boş malesef biz dütük şikeciler devam edecek bana en çok koyanda bu  >:( >:(

davidsavage

Musti

Alıntı
UEFA Disciplinary Regulations
DR
Edition 2011

http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Download/Tech/uefaorg/General/01/64/85/47/1648547_DOWNLOAD.pdf

Article 53 Content of the appeal pleadings
The appeal pleadings contain:
a) the legal request,
b) an account of the facts,
c) the evidence,
d) the appellant's conclusions.

Article 14 Disciplinary measures against member associations and clubs
The following disciplinary measures may be imposed on member associations
and clubs in accordance with Article 53 of the UEFA Statutes:
a) warning,
b) reprimand,
c) fine,
d) annulment of the result of a match,
e) order that a match be replayed,
f) deduction of points,
g) declaration of a match forfeit,
h) playing of a match behind closed doors,
i) full or partial stadium closure,
j) playing of a match in a third country,
k) disqualification from competitions in progress and/or exclusion from future
competitions,
l) withdrawal of a title or award,
m) withdrawal of a licence.
A fine shall be no less than €100 and no more than €1,000,000.

Daha önce UEFA'nın bizzat kendisinin, takımları UEFA organizasyonlarında oynatmama cezası hariç, ceza veremeyeceğini yazmıştım ama kazın ayağı öyle değilmiş. Yukarıda UEFA'nın bu gibi durumlarda uygulayacağı cezalar listelenmiş.

Madde 14 Federasyonlara ve kulüplere uygulanacak disiplin cezları.
Aşağıdaki cezalar  Madde 53'e uygun olarak üye federasyonlara ve kulüplere uygulanabilir. Madde 53'te ise yaptırım uygulanması için UEFA'ya başvuru yapılması gerekiyor. O başvuruların biçimlerini listelemiş.

a) uyarı
b) kınamak
c) para cezası
d) maçın iptali
e) maç tekrarı
f) puan silme
g) hükmen mağlubiyet
h) seyircisiz oynama
i) saha kapatma
j) tarafsız sahada oynama
k) şimdiki ve/veya gelecekteki turnuvalardan men
l) şampiyonluk veya kupayı geri alma
m) lisans iptali

para cezası 100€ dan az ve 1,000,000€ dan fazla olamaz.

Cagdas Ünver

Şike yapanlar arasinda  miy_x da oldugu söylendi ve gereken uygulanmazsa,
hem gecen seneki Sampiyonlugumuz hemde Lig'de kalma hakkimiz gasp edilmis olur.

:kafa: :kafa: :kafa: :kafa:

Tepkimizi verelim ! Bos durmak yok ! Hakkimizi arayalim !

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: CemBaba - 02 May 2012, 16:46:18
@samsunluhakan,

-Siyasi açıdan kulübü kullandırmadı
-"Trabzonlu ve Rizeli işadamları sayesinde ayakta kalıyoruz" demedi.
-Kendi arkadaşları tarafından terk edilince "ben buradayım" dedi.
-Borsaya kulübü sokup kendi paralarını manipüle edecek olanlara göz açtırmadı.
-Kulübün ve armanın çıkarlarını korudu.
-İsmail Başkan'dan bu yana bir başkan bile bizimle maç seyretmezken, Trabzon deplasmanında ve diğer deplasmanlarda yanımızdaydı.-
-Kulübümüzü kimseye muhtaç etmedi.
-Taraftarın yanında oldu.

Tek suçu geç kalması da bu adamı satanların hiç mi suçu yok? Bu adamlara güvenenlerin hiç mi suçu yok? Metro'ya güvenip, kongreye katılanların hiç mi suçu yok? S.K denen bakanın ve diğer siyasilerin hiç mi suçu yok?

Bunları okuduktan sonra senin başkanı suçlamaya devam etmenin hiç mi suçu yok?

Bırakın artık başkan suçlu muhabbettini. Bu şehrin 2. bir tane Kazım Yılmaz'ı yok !

kardeşim dediklerini hepsine katılıyorum.
ancak konu bu kadar lehimizeyken biz yine de küme düşersek sebebi tamamen kendisidir.
biraz olsun sesini çıkarması gerekmiyo mu sence de ?
bize yazık oluyo ama hala gs taraftarı gibi sesimizi duyuracak bir yürüyüş dahi yapmıyoruz.

cembaba

Ben de zaten doğru demedim kardeşim. Çok suç buluyoruz onu diyorum. Bekleyelim izleyelim bakalım ne olacak. Her şeyden Kazım başkan suçlu diye yazmıştı da o yüzden cevap verdim.

Theofanis Gekas

şu süper finalde alınan sonuçlar bizim adımıza olumlu bence,ortalık fena kızışıyor bu süper lig dağılır demedi demeyin...

mimar55

Ayni seyi yazacaktim gsli arkadaslarim bugun kesinlikle lig tvyi iptal ettireceklerini yazdilar kktc galatasaraylilar dernegi olarak bu is en sonunda bize yarayacak allahim utandirma bizi kotulerin elinden iyilere mukafat ver bunca yilin emegini calinan haklarimizi bize geri ver...

samsunmania

Bunların birbirine düşmesini seyretmek büyük bir keyif. Sömürü düzeninin değişip herkesin hakkını alacağı bir sistemin doğması dileğiyle...

cany

Aynen öyle gs şampiyonluğu kaybetse de iyice karışsa işler. Zaten battık batacağımız kadar. Napacaklar bakalım

erkutdem55

bu gereksizler aynı puanda bitirirse kim şampiyon oluyor?

ahmetsefa55