Türk Futbolunda Şike Operasyonu

Başlatan engin55, 03 July 2011, 09:48:30

« önceki - sonraki »

s_uzunkaya

artı;
1- şikeciler yüzünden lig geç başlamasa
2- yayıncı kuruluşun maddi zararı ortadan kaldırılmaya çalışılmasa
3- sırf para için ilk 4 plafpoff, orta 4 uefa fost finali uygulaması yapılmasa
4-hadi bunları yaptın bari alttakilere bu kadar üvey evlat muamelesi yapılmayıpta son 8 de playcoz diye bir grup halinde son 3 takım belirlenmeye çalışılsa

sivas bize formalite maçına gelecekti veya son 8 de playcoz da son 3 takıma gidilse biz o playcoz grubunda antalyayı her türlü altımıza alabilirdik.
  nerden bakarsan bak haksızlığın en büyüğü bize girmiş durumda. bukadar savunulacak yeni kural uygulamarı na karşı donelerimiz varken ve hakemlerinde bariz hatalarıyla sırf geçen seneden hakkı olmayan bir takım olarak düşünüldüğümüz görüşüyle kasten üzerimize oynanan delilli görüntüler varken,
   BAŞTA BAŞKAN OLMAK ÜZERE BU İŞİN PEŞİNİ BIRAKMAMALIYIZZZZ....
sahi birde bu işlerin baş  sorumlusu bir bakanımız vardı deme  :kafa:... yiyin anasını satim yiyin garibanın hakkını  :(

samsunmania

Bu yapılan haksızlıkları video halinde maç maç tff başkanına arz etseler ne demek istediğimizi anlar. Anlamak isterse tabii.
Kimbilir ne ince hesaplar yapıldı, herşeyin kılıfı uyduruldu, bizim gibi eli yüreğinde bekleyen insanların sıkıntısından bunlara ne. Varsa yoksa para, para,para...

5trawberry

Başkanımızın artik bilgilendirilerek hakkimizi savunmasi ve tehditkar konusmasi gerekmektedir. Her türlü mağdur olan biziz. Demiroren burdan olumsuz donerse akabinde Uefa ile her turlu hak arama yoluna gidilmelidir.

Shane_Falco

Vardır bir çıkarı geliyordur o tüpçü buraya.Yoksa bu kadar dert tasa varken istanbul'da her hafta derbi oynanırken öyle kalkıp keyfiyetten gitmez beyfendi hiç bir yere...

GurbetciFanatik

Karsilama töreni hazirliyalim
herkesin elinde Kalesnikofla  :D :D :D
akilli ol baskan misali ???

birakin süperlig de kalmayi her sene arti 20 puanla baslariz :deli:

yilmazselcuk55

ahmetsefa55

emre konusunda görüş belirtmek için trt3 spor'a bağlanan ts başkanı sadri şener ;

oy verdiği federasyonun böyle bir karar vermesinden dolayı üzgün olduğunu , federasyonun tarafsızlığını yitirdiğini , özellikle de şike konusunda sahaya yansımadığı için ceza verilmeyeceği yönünde duyumlar geldiğini söyledi.ceza verilmeyecek diye duyumlar alıyorum dedi.

yalan olduk sanırım.

emre__ss

Adamlar emreye 2 maç verdi,şikeden de bi öpücük verirler kapanır bu iş.Bizde avucumuzu yalarız  >:(

Sercan

g.tünü yiyim ayağı yapmaya geliyodur...

isa55

Eski hakem Selçuk Dereli:
"Aldığım sağlam kaynağa göre, UEFA kararını verdi. Türk takımları milli takım dahil en az 2 yıl Avrupa'dan men cezası alacak. Karar verildi, play-offtan sonra açıklanacak."

samsunmania

19 April 2012, 23:28:25 #2230 Son düzenlenme: 19 April 2012, 23:35:45 samsunmania
Ankaragücü eski başkanı Cemal Aydın da takıma sahip çıkacağını söylüyor.
Demirören acaba 22 takımlı lig haberini bizim başkana bizzat mı verecek?
Bakkal neden Ankaraspora gitti?
Neden ceza verilmeyecekse lig sonu bekleniyor?
Acaba ıskarta topçularımızı göndermek için mi belirsizlik numarası yapıyoruz?
Herkesi mutlu edecek kararlar alacağız diyen tff başkanı tüyoyu daha önceden mi verdi?
Bank Asya'dan çıkacak takımların hangileri olduğu da mı bekleniyor?Keza k.paşa ve konya çıkarsa onların da sesi kesilecek.
Trapzom ve cincona kendi kafalarına göre nasıl bir diyet ödeneceği mi tartışılıyor?
Digipara ile mi anlaşma zemini aranıyor?
Siyasi baskılar elbetteki var. Onlar mı değerlendirilyor?
Kamuoyu vicdanının tatmini mi gözetiliyor?
Federasyon kedidir o kedi diyecek kadar halkımızı aptal yerine koyabilir mi?

Bu soruların cevabını düşünmekten gözüme uyku girmiyor. Allahım bizim hakkımız olanın bize teslimini nasip eyle.

isa55

25 Nisanda Tüpçü gelince:
"Sayın Yılmaz, seçim öncesi size söz verdim ama işler değişti, maalesef elimden bir şey gelmiyor. Bu sene 1. ligde oynayın, size her türlü desteği verip tekrar süper lige çıkmanız için yardımcı olacağım." diyecekmiş gibi bir düşünceye kapıldım. İnşaallah yanılırım.

cany

20 April 2012, 00:16:11 #2232 Son düzenlenme: 20 April 2012, 00:21:21 cany
Alıntı yapılan: isa55 - 20 April 2012, 00:08:24
"Sayın Yılmaz, seçim öncesi size söz verdim ama işler değişti, maalesef elimden bir şey gelmiyor. Bu sene 1. ligde oynayın, size her türlü desteği verip tekrar süper lige çıkmanız için yardımcı olacağım." diyecekmiş gibi bir düşünceye kapıldım. İnşaallah yanılırım.

''adamın g*tünden kan alırlar kamil'' diye bi laf vardır ya, öyle olur heralde dediğin gibi çıkarsa

Theofanis Gekas

Alıntı yapılan: isa55 - 20 April 2012, 00:08:24

mükemmel özet,kesinlikle bunu diyecek

atalanta8

Alıntı yapılan: cany - 20 April 2012, 00:16:11
''adamın g*tünden kan alırlar kamil'' diye bi laf vardır ya, öyle olur heralde dediğin gibi çıkarsa
valla hiçde öyle bir şey olmaz olan gene bize olur nerde onu diyeçek başkan