Türk Futbolunda Şike Operasyonu

Başlatan engin55, 03 July 2011, 09:48:30

« önceki - sonraki »

Mert

Alıntı yapılan: lucarelli - 28 February 2012, 10:12:00

Tüm takımlar desteklediğine göre böyle bir şey olabilir.

Hiç sanmıyorum ama keşke olsa...

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: FaTiH_HaN - 27 February 2012, 12:17:57
Eğer düşme hattındaki takımlar tüpçüyü destekliyorsa kesinlikle aldıkları bir söz vardır, tüpçünün bu sene ligi tescil etmeyeceği hiçbir takımın küme düşmeyeceği süper ligdeki takım sayısını arttıracağı konuşuluyor. Açıkçası Türk futbolu zerre kadar umrumda değil bizi öyle yada böyle biz ligde kalalım ister tüpçü gelsin ister pompacı gelsin.

Ben anadolu kulüplerinin tüpçüyü desteklemesinin altındaki sebebin bu olduğunu düşünüyorum, 22 takımlı lig ve bu sene için küme düşmenin kaldırılması.

kalptenþimþek

lig 22 takımlı olursa Türk Futbolu temizlenecek mi? bu zihniyetle seneye de 25 takımlı olur tüpçü ligimiz..

Serkan

ee geçen sene şike yüzünden lig'den düşenler ne olacak :D

brigand

Bankasya ne olacakmış yada diğer alt liglerdeki sirkülasyon nasıl sağlanacakmış? Altay çıkıp demeyecek mi ben neden düştüm şike yapanların yüzünden. Geçen yıl Süper Lig'den düşen takımlar ne yapsın peki. Şikenin yapıldığı yıl oynadılar aynı ligde. Yemin ediyorum tiksinmenin ötesine geçti artık olay. Her yıl başka bir düzenle oynanır lig. Ne istikrar ne de kalite. Bu ülkede insanlar düşünce yapılarını değiştirmedikçe. Cesaretli, onurlu duruş sergilemeyi öğrenmedikçe olmaz. Olması imkansız zaten. Yemin ediyorum muz cumhuriyetlerinde bile bazı olaylar daha düzenli hukuki işler.  :kafa: :kafa:

FaTiH_HaN

Benim anlamadığım bütün bunlara uefa nasıl göz yumabiliyor yada göz yumacak mı? Eğer uefa bu kadar toleranslı ise zamanında juventus fiorentina milan neden pazarlık yapıp cezalarını hafifletmedi yada sildirmedi, ne yapıyorlar uefaya da mı para veriyorlar, uefa bu zamana kadar sıfır toleransla italya yunanistan isviçre ve bir çok ülkede ağır yaptırımlar uyguladı bizim ayrıcalığımız ne?

burakbas

dün de söyledim düşmeyelim de ne olursa olsun. okulda derste bu haberi okuduktan sonra oley be diye bağırdım. hocam da ankaralı. fanatik ankaragücü taraftarı. o da sevindi. düşmeyelim düşmeyelim.

brigand

Söylenenlerin yapılacağı kesin değil belki. Hatta Uefa diğer yaptırımlarındaki gibi sıfır toleransla çıkacak karşımıza. Ama şunların konuşulması bile yeter. Kulisinin yapılmasını bırak medyaya yansıması manşet olması bile yeter. Lanet olsun hepinize.

lucarelli

Dediğiniz gibi geçen sene düşürülen Buca itiraz etmeyecek mi? Konya itiraz etmeyecek mi? Bankasyadan düşenler itiraz etmeyecek mi? Bir sürü soru var

Ligin iyice çivisini çıkartacaklar.

binikalamadım

böyle bir şey yapılırsa bizi bir süreliğine uefa dan çıkarırlar harhalde...

jean

Hemen sevinmek istemiyorum ins gerceklesir

Stelea

olay dedigim surece dogru gidiyor. anadolu takimlarinin ozellikle de kume dusme hattindaki takimlarin aninda demirorene destek vermesinde vardi bir sey. seneye de super ligde olalim da kendi gayretimizle mi ya da sikecilerin olayiyla mi nasil olursa olsun!

CurvaSs

böyle bi' ligde kalsak ne olacak ki?! ligden çekilelim daha iyi! 11 takımlı iki grup nedir allah aşkına?!

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: CurvaSs - 28 February 2012, 14:05:33
böyle bi' ligde kalsak ne olacak ki?! ligden çekilelim daha iyi! 11 takımlı iki grup nedir allah aşkına?!

Biz neden ligden çekiliyoruz? Şike yapmadık, maç satmadık, 5 sene sonra Samsunspor nasıl ligde kaldı diye konuşmayacak kimse, Samsun şehrinin ruhunu kaybetmemesi için Samsunsporun ligde kalması şart, düşersek sonumuz kocaeli, malatya gibi olur. Bizim utanacak bir durumumuz yok şike yapanlar belli, şerefiyle mücadelesini verenler belli he ortada bir haksızlık, adaletsizlik, şerefsizlik var orası kabul ama şikecilerin ligde kaldığı durumda puanla küme düşmek benim daha çok zoruma gider.

CurvaSs

şike yapanlar kurtulsun diye yd'yi desteklemek de bana koyar. istenirse küme düşmemiz engellensin, umrumda değil. süper lig gerçekten süper mi olacak gelecek sene? onun cevabını alırsam daha iyi olur.

özetle bu şekilde kümede kalmamıza sevinemem, kimse kusura bakmasın.