Türk Futbolunda Şike Operasyonu

Başlatan engin55, 03 July 2011, 09:48:30

« önceki - sonraki »

target_t.t.b

böyle iş mi olur ya aylardır göbeğimiz düştü be.yazık değil mi bu çektiğimiz çilelere.ben böyle kalma istemiyorum.bu ruhsuzlar çıksınlar son 6 haftada adam gibi oynayıp 38 39 puan yapmazlarsa onlarında.......

mehmet yılmaz

Başkan'ın bitirdiği bir iş olduğunu, Demirören'in verdiği bir söz olduğunu düşünmüyorum şu an için.
Eğer ligden düşme kalkarsa o zaman yazarız, fikrimizi..

Sonuna Kadar 55

şimdi çok erken biz yine maçlarımıza devam ama asla düşmeyeceğiz...sabır mücadele demektir...

zenke

Şikecilere de eksi puan verirler rahat olun seneye de playoff oynarız  :)

GurbetciFanatik

Eger böyle bisey varsa, bence nuhakkak var yoksa kim ona oy verir.
Ben sevinirim tabiki normal sartlarda kalsak süper olacak insallah öyle olur, ama
58.madde uygulansaydi zaten kaliyorduk.
Puan silme olsa yine kaliyorduk.
Biz ENAYIMIYIZ sike yapanlar ligde kalsin biz düselim, yok öyle bu takim nasil cikti herkes biliyor.
Böyle ucuza düsme olmaz.Madem herkes kendi menfaatini düsünüyor bizde Samsunsporlu olarak kendi menfaatimizi düsünelim.
Bunun erkekli gurula ilgizi yok, zaten UTALINACAK sey yapmadik ve yapanlar belli.
Biz anlimizi akiyla kalmis olyuoruz ligde arkadaslar.

SU karar bi kesinlessin ben o zaman sanal ortamda bazi takimlarin taraftarlarina yazacagimi biliyorum zaten.
Samsun kümeye diye inliyen seyircileri stadlari ben unutmadim.
Bu Takim seneye hepinizin ......
Insallah dogru bi haberdir.

Not: neden 39 puan almayilmki bu sene >l<

Kodalak

ben açıkçası bu ligde bu sene kalalım da nasıl kalırsak kalalım diyorum,sebebi bu köyün bir delikanlısı bizmiyiz,herkes yamuk yapıyor bir şekilde gemisini yürütüyor...

bizde don kiştluk yapmayalım derim.

cany

28 February 2012, 17:42:45 #1761 Son düzenlenme: 28 February 2012, 17:45:52 cany
fifa'yla uefa yetkilileri onay vermiş 22 takım işine. küme düşme kalkarsa sevinsem mi üzülsem mi ben de şaşırdım

engin55

Alıntı yapılan: cany - 28 February 2012, 17:42:45
fifa'yla uefa yetkilileri onay vermiş 22 takım işine. küme düşme kalkarsa sevinsem mi üzülsem mi ben de şaşırdım

Kaynak? onay verdiği nerde yazıyor

celebi

valla ne yalan söyleyeyim sevinirim. babasamsunlunun dediği gibi.6 sene önce bize yapılanların yanında hiçte üzülmem bu şekilde ligde kaldığıma

Stelea

cany, haberi kastediyor sanırım onay vermiş derken.

SerhaT55

BU SEZON SÜPER LİGTEN TAKIM DÜŞMEYECEK !

Yıldırım Demirören'in yeni dönemde Süper Lig'de küme düşmenin olmayacağı, Bank Asya'dan ise 3 takımın alınacağını ve açtığı davayı kazanan Ankaraspor'un, Süper Lig'e alınmasının kesinleştiği vurgulandı. Böylelikle Süper Lig'in 22 takımla ve play-off sistemi ile oynanacağı belirtildi. Ayrıca federasyonun 22 takımlı Süper Lig'i iki gruba bölüneceği de gelen haberler arasında.Demirören'in yaptığı görüşme sonrası, bu sezon küme düşmenin kaldırılması ve yeni sezonda Süper Lig'in 22 takımla oynanması konusunda UEFA ve FIFA yetkililerini ikna ettiği iddia edildi.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/20014281.asp

cany

Alıntı yapılan: engin55 - 28 February 2012, 17:47:48
Kaynak? onay verdiği nerde yazıyor

sabah ntvsporda konuşuyolardı. gazeteden okudular galiba. Yıldırım demirören görüşmüş fifa uefa'nın adamları onay vermişler, olumlu bakmışlar dedi fuat akdağ

twitter

kalptenþimþek

sinoplu

avrupadan kovulduktan sonra 2 gruba bolmeye gerek yok kı ligi 22 takım 42 mac eder hafta içide oynatırsın daha zevkli olur en azından
ondan sonrakı sezon tekrar ligi 18 takıma dusurmek için 7 takımı dusecek derler artık :)