Türk Futbolunda Şike Operasyonu

Başlatan engin55, 03 July 2011, 09:48:30

« önceki - sonraki »

kamuri

şu trabzonu bi düşürseler bize bankasya birinci lig birinci lig bankasya diye bağırırsınız he şikeciler sizi inşallah düşürürler sizi puan silme red olduğuna göre büyük ihtimalle de düşeceksiniz ;D

Cagdas Ünver

Öyleyse biz kesin olarak düsmeyiz, dogru mu anladim ?

5trawberry

58.madde ortada..
...Ve değişmedi.
Eğer ki bu uygulanacaksa 8 takım yolcudur.

Bakalım yeni gelen federasyon kimlerden oluşacak.

FaTiH_HaN

8 takımın düşmesi bana pek gerçekçi gelmiyor, 2-3 takım düşer gibi geliyor.

özkan

Klüplere şirket olma zorunluluğunu getirirlerse eğer herşe çözülür.Yeni ticaret kanununda şirket özelliğini taşıyan kurumlarda nakit para çıkışı zorlaşıyor artık.Var bişeylerin çözümü aslında,ama abilerin işine gelmedikten sonra kalanlar hep lagaluga  ;)

55_samsun_55

bence kararı erteleyip mahkemeye endeksliyecekler ezikbahçenin istediği olacak.gidişat öyle

seskat

bizim başkanı göremedim, destek mi verdi karşı mı cıktı? Elini ne zaman kaldırdı? Gören var mı?

burakbas

Alıntı yapılan: 55_samsun_55 - 26 January 2012, 17:11:31
bence kararı erteleyip mahkemeye endeksliyecekler ezikbahçenin istediği olacak.gidişat öyle

:ok

Sol Açık

58.madde değişmedi, ama uygulamanın ne zaman yapılacağı iyice belirsizleşti. Yani mahkemeyi bekleyeceklerse en az 3 yıl sürer. Aksi takdirde 1 aya netleşir, ama bunu sağlayabilecek tek güç UEFA!!!

Ne biçim ülkeyiz ya, açıktan yapılan şerefsizlikleri bile cezalandırmak için yabancıların iradesine muhtaç kalıyoruz!!!

brigand

TFF yönetim kurulu toplanacak, seçim kararı alacak. Yeni yönetim gelip kararı uygulayacak. Şuan ki senaryo bu. Ama bir gerçek var ki suçlu bulunanlar bir alt lige düşecekler. Şunu da gördük Türk futbolunda içerdekilerden başka dışarda da tiskindiren insanlar var. Samsunspor olarak çok daha net çok daha dik duruşlu olabilirdik. Ama biraz nabza göre şerbet verdik. Yine de bizim için hayırlısı neyse o olsun.

FaTiH_HaN

Eğer federasyona uefa ayarı vermeseydi, bu toplantıdan 6'şar puan cezayla çıkardı şikeciler, isviçrede yapılan toplantıdan sonra fener az çok anladı eufanın tavrını yani düşeceklerini sonra dedilerki bizim kimse puanımızı silemez küme düşürsünler, ulan zaten küme düşürecekler neyin artistliğini yapıyorsunuz, bu kadar kaypaklık olmaz, 1 sene öncesine kadar birbirini bir kaşık suda boğanlar nasılda birleşti şimdi.

burakbas

küme düşen düşsün silinen silinsin , kurtulalım küme potasından. Banane fenerden, düşenden düşmeyenden BENİ SAMSUNSPOR ilgilendirir.

ali ihsan

Alıntı yapılan: muhalif - 26 January 2012, 14:14:17
kazým yýlmazý yonlendýren ýsým adnan sezgýndýr dýye tahmýn edýyorum.
hayır.yasanın degismesi icin ricacı olan Bakan Suat Kılıç.

kalptenþimþek

bu süreçte kimse önünü göremiyor..anlaşılan o ki göbeğimizi kendimiz keseceğiz..