Türk Futbolunda Şike Operasyonu

Başlatan engin55, 03 July 2011, 09:48:30

« önceki - sonraki »

Ahmeti

Şike ile adı anılan 7-8 takım var ve bu federasyon bu takımları düşürecek bana hiç inandırıcı gelmiyor.Açıkcası toplantıdan çıkan bu karar beni çok şaşırttı ortalıkta bir Ali cingöz oyunu dönüyor ama hadi hayırlısı. Açıkcası bu federasyona hiç güvenmiyorum biz kendimizi sağlama alalım adam gibi futbolumuzu oynayalım alnımızın teriyle ligde kalalım da bunlar ne halt yerlerse yesinler.

Cagdas Ünver

Öyleyse gecen senenin sampiyonu da biz oluruz.

sosaka

Küme düşme veya puan silme olacaksa da lig bitene kadar açıklamazlar böyle oyalarlar.
açıklansa zaten maçlara az olan ilgiyi hep düşürür.

samsunluhakan

adı geçen takımlardan hepsini düşüreceksin yerine bu sene bank asyadan çıkan 3 takım ve geçen sene bank asyaya düşen 3 takımı geri çıkartacaksın hiç bi sorun kalmayacak tabiki şikeyle elimizden alınan şampiyonlugumuzuda geri vereceksiniz daha neyi bekliyorsunuz

FaTiH_HaN

Ünal Aysal "Bizim oyumuz hayır olacak"

Ünal Aysal'ın konuşması sırasında ali koç, sadri şener ve demirörenin surat ifadesi herşeyi anlatıyor.

isa55

1 tanesi düşse yeter. Ankaragücü düştü, Karabük'ü zaten geçeriz.

samuray

tff genel kurulundan kararsızlık çıktı 58 md. değişmedi bence m.ali aydınlar ve yönetim kurulu istifa edecek yani bi karar vermeye cesaret edemediler anadolundan iks bi takım olsaydı şimdiye kadar on defa karar verip düşürrürlerdi buişi çok sulandırdılar yok lig tv yayıncı kuruluş yok marka değeri falan filan ne markası ne değeri kaldı bu ligin suyu çıkmış pis kokular geliyor kirlenmiş lekelenmiş bir ligten balsediliyor artık şu göksel gümüşdağ bşk yardımcısı ya adamın ne tapeleri çıktı küfürler filan gırla gidiyor nasıl bir koltuk sevdasıdır bu orada hala oturabiliyor maşallah bizim yalaka basınımız bunu doğru dürüst gündeme bile getirmiyor >:(

millwall

haydi uefa.sen çöz adaletsiz sisteminle ve antiturk zihniyetinle.
10 yılsa 10 yıl 20 yılsa 20 yıl tüm türk kulüplerini men et avrupa kupalarından.
böyle başa böyle tarak...

Kaya

İddiada adı geçen ne kadar takım varsa düşürmezseniz çoluğunuz çocuğunuzdan çıksın.. Yeter artık..Yüzlerine tüküreceğim insanlar var bu memlekette,düşüründe işimize bakalım... :kafa:

Sercan

Nedim Türkmen: Sadri Şener ile Kazım Yılmaz'dan olmasa Kenen Yaralı ve etrafındakiler beni linç edeceklerdi.

AllydeenleaR

ben bu 58. madde olaylarından falan pek bişey anlamadım aslında ilgilenmiyorum da zaten de. ama merak ettiğim 58. madde değişmediği şu durumda yaptırımlar ne olabilir? küme düşme olursa bu ne zaman uygulanabilir?

kalptenþimþek

kim yazmışsa bu 58.maddeyi kıs kıs gülüyordur şimdi..

Cheregi

havzalı55

Asıl şike yapan TFF dir bence. Bu yapılanları anadolu klüpleri yapsa şimdiye cezalar kesilmişti bunu yapmıyarak kendisi türk futbolunu geriletmektedir yarın öbür gün avrupadan milli takım dahil ceza alınca napcaklar merak ediyorum. Mehmet ali uzunların konuşmasında bi lafı var Fenerbahçeli yöneticilere insaf diyor önceden size hizmet etmiş birine bunu demeyin diyor. Böyle bişey olamaz bi futbol federasyonu başkanı şike yapan bi takım yöneticilerine herkezin içinde bu lafı nasıl der ya insaf be

nomak55

iki takım düşerse biz ligde kalırız demektir :D