Türk Futbolunda Şike Operasyonu

Başlatan engin55, 03 July 2011, 09:48:30

« önceki - sonraki »

özkan

Bunlar bu ülkede bu takımları düşürsünler..Herkeze kavakda menemen  :holey:

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: Serpico - 26 January 2012, 16:48:35
Bizi yıkacaklar diye dogrudan mı şaşalım abi. Adaletten mi vazgeçelim. Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Benim görüşüm de budur. 2006 da nasıl dustugumuzu hepimiz biliyor. Dun bize oldu aynı şeyler. Susarsak olmaz diye dusunuyorum.

hayir yanlis anladin galiba yada ben yanlis yorumladim.
Ben dedimki simdi ne olacak ?
8 Takim birden mi düsecek, bana kalirsa 17 takim düssün biz her sene sampiyon olalim.
Demek istedigim ya hic bir ceza gelmezse yani biz kendi isimizi kendimiz yapalim.

samisos55

şimdi ne olacak ben hiç bişe anlamadım

babasamsunlu

Alıntı yapılan: Serpico - 26 January 2012, 16:48:35
Bizi yıkacaklar diye dogrudan mı şaşalım abi. Adaletten mi vazgeçelim. Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Benim görüşüm de budur. 2006 da nasıl dustugumuzu hepimiz biliyoruz. Dun bize de oldu aynı şeyler. Susarsak olmaz diye dusunuyorum.

yok sen beni yanlış anladın.
ben sana olacakları anlattım
İsmail uyanık kulüpler birliği kokuşmuşdur diye bağırdıktan sonra ne oldu ?
Biz yine doğruları söyleyelimde ortam kokuşmuş kardeşim.
Samsunspor diye bir kavram olmasa şuanda Türk futbolunu seyredermisin ?
Bu bağlamda Kazım Yılmaz ne yapacakki ?
Öpüyorum kardeşim benim :-*

GurbetciFanatik

simdi anladim ne olacak.
Biz kalan 12 mactan en az 18 puan alacagiz , ondan sonra ne olursa olsun ben yoruldum artik umrumda bile degil.

5trawberry

MADDE 58
- MÜSABAKA SONUCUNU ETKİLEME
1* Müsabakanın sonucunu hukuka veya spor ahlakına aykırı şekilde etkilemek veya buna teşebbüs etmek yasaktır. Bir futbolcuya veya kulübe teşvik primi verilmesi de bu kapsamdadır.

2* Bu hükmü ihlal eden kişiler, bir yıldan üç yıla kadar müsabakalardan men veya hak mahrumiyeti cezasıyla; kulüpler ise küme düşürme cezasıyla cezalandırılır. İhlalin ağırlığına göre küme düşürme cezasına ek olarak puan indirme cezası da verilebilir.

3* İhlalde sorumluluğu bulunan kişi veya kulüplere ayrıca para cezası verilir.

4* Anılan yasağın hakemler tarafından ihlali halinde sürekli hak mahrumiyeti cezası verilir.

Madde değişmedi ve açıkça ortada..

Veee o zaman ;

6 takım Bank Asya 1.Lig 1.Lig Bank Asya

2 si de sportoto 3.lig 3.lig Sportoto :D

Ollivanders

Alıntı yapılan: GurbetciFanatik - 26 January 2012, 16:51:10
hayir yanlis anladin galiba yada ben yanlis yorumladim.
Ben dedimki simdi ne olacak ?
8 Takim birden mi düsecek, bana kalirsa 17 takim düssün biz her sene sampiyon olalim.
Demek istedigim ya hic bir ceza gelmezse yani biz kendi isimizi kendimiz yapalim.

üstad ben sana yazmadım. Ama kanun neyse onu uygulamalılar artık. Başka bir açıklaması kaldı bu işin :)

babasamsunlu

Alıntı yapılan: Serpico - 26 January 2012, 16:53:58
üstad ben sana yazmadım. Ama kanun neyse onu uygulamalılar artık. Başka bir açıklaması kaldı bu işin :)

neee bana yazdın demekki. görürsün sen.
zaten seviye düşük  :x(( :x((

Stelea

federasyon muhtemelen istifa edecek ve yerine gelenler kararları hemen uygulayacak gibi görünüyor. TRT bayram ediyordur. seneye bank asya izlenme rekorları kırar. daha temiz bir lig icin. herkese hayırlı olsun.

isyan

Simdi diyelim adi gecen bütün takimlar düstü, bidahaki sene lig kalan takimlar ile mi baslayacak , yoksa bos kalan yerleri bank asya'daki takimlar mi dolduracak ?

Ollivanders

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 26 January 2012, 16:52:09
yok sen beni yanlış anladın.
ben sana olacakları anlattım
İsmail uyanık kulüpler birliği kokuşmuşdur diye bağırdıktan sonra ne oldu ?
Biz yine doğruları söyleyelimde ortam kokuşmuş kardeşim.
Samsunspor diye bir kavram olmasa şuanda Türk futbolunu seyredermisin ?
Bu bağlamda Kazım Yılmaz ne yapacakki ?
Öpüyorum kardeşim benim :-*

Abi bende oyle dusunuyorum ama ne bileyim  başkanımın çıkıp çatır çatır hukuktan , adaletten yana açıklama yaparken gormek isterdim.

jean

gs nin baskani 1-
2 takim duser dedi

babasamsunlu

bence ingiltere almanya ve ispanyadan bir kaç takım davet edilsin..
Süper olmazmıya :D :D :D

twitter

babasamsunlu

Alıntı yapılan: Serpico - 26 January 2012, 16:58:36
Abi bende oyle dusunuyorum ama ne bileyim  başkanımın çıkıp çatır çatır hukuktan , adaletten yana açıklama yaparken gormek isterdim.

o huku hiç bir zaman doğrunun yanında olmuyor ki  :( :(
Kokuşmuş hertaraf.
Yemin ediyorum izliyoruz ispanyayı ingiltereyi almanyayı.. bize hep hikaye anlatıyorlar.
Cem Dizdar diyorki.Türk futbolunda herkes figüran.Bir kaç pra babası işi yönlendiriyor.
İki üç tane gariban hakemin üstüne ihaleyi yıkıyorlar.
Sen ipteki canbaza bakarken paralar hebelüp ;)