Türk Futbolunda Şike Operasyonu

Başlatan engin55, 03 July 2011, 09:48:30

« önceki - sonraki »

Ollivanders

Kim ne derse desin Nedim gibi bir başkanımın olmasını isterdim. Şike karşısında dik duranından...

isyan

5trawberry

Alıntı yapılan: Serpico - 26 January 2012, 16:24:58
Kim ne derse desin Nedim gibi bir başkanımın olmasını isterdim. Şike karşısında dik duranından...

Arkadasında Galatasaray var.
Diğer takımlar ve başkanları korkak.

Ollivanders

Nedim gslidir veya degildir umrumda degil. Şikeye karşı her dik durandan Allah razı olsun.

twitter

bu istanbul takımlarını veto edip yeni bir lig kuracaksın

sen kimsin la yerini bileceklermiş allahın tüpcüsü

doðan

Alıntı yapılan: Serpico - 26 January 2012, 16:28:45
Nedim gslidir veya degildir umrumda degil. Şikeye karşı her dik durandan Allah razı olsun.

Selim ; bizde kazım başkana sorduk sen ne düşünüyosun diye bu konu hakkında ? suçlu cezasını çeksin kimsenin yanına kalmasın dedi ...

Sercan

İsmail Uyanık olsaydı, o demirören i gömerdi oraya..

Theofanis Gekas

puan silme yok küme düşme var

babasamsunlu

Kazım Yılmaz ne yapacak yada ne yapmalı. ?
Zamanında olaylı trabzon maçından sonra bütün medya Samsunsporumuzun haklılığı konusunda birleşti.
Peki ne oldu.2 maç saha kapama 3/0 hükmen malubiyet ve birde 3 puanımızı sildiler.
Yani demek istediğim şu.
Bizim başkan çıksa don kişotluğa kalkışsa sular durulduktan sonra bunlar birleşir,abu bizim aleyhimizeydi vurun abalıya derler.

Neye karşı dik duracan ?
kokuşmuşlukların içinde Şu Armanın sevdası olmasa bu saatten sonra kaçımız maça gideriz ki ?

cgr

Oy bırlıgıyle reddedıldı. Iyı oldu, guzel oldu

twitter

eee ne oldu şimdi :D

8 takım düşecek mi

kalptenþimþek

trabzonda dahil sekiz takım düşüyor bu durumda

Stelea

türk futbolunun selametini şahsi çıkarlarının üzerinde tutan kim olursa hepsine helal olsun demek lazım. diğerleri alayı çapulcu ve kara leke olarak kalacak. bu millet hiçbir şeyi unutmaz.

GurbetciFanatik

ben bisey anlamdim
oy birligiyle reddeldi
yani puan silme yok ve 58.madde degismeyeck öyle mi ?

eger öylesi 8 takimi zor düsürürler gibime geliyor

biz en iyi topliyabilcegimiz kadar topluyalim ben bu Tff güvenmiyorum

hedef 38 puan :D :D :D

Ollivanders

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 26 January 2012, 16:41:22
Kazım Yılmaz ne yapacak yada ne yapmalı. ?
Zamanında olaylı trabzon maçından sonra bütün medya Samsunsporumuzun haklılığı konusunda birleşti.
Peki ne oldu.2 maç saha kapama 3/0 hükmen malubiyet ve birde 3 puanımızı sildiler.
Yani demek istediğim şu.
Bizim başkan çıksa don kişotluğa kalkışsa sular durulduktan sonra bunlar birleşir,abu bizim aleyhimizeydi vurun abalıya derler.

Neye karşı dik duracan ?
kokuşmuşlukların içinde Şu Armanın sevdası olmasa bu saatten sonra kaçımız maça gideriz ki ?

Bizi yıkacaklar diye dogrudan mı şaşalım abi. Adaletten mi vazgeçelim. Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Benim görüşüm de budur. 2006 da nasıl dustugumuzu hepimiz biliyoruz. Dun bize de oldu aynı şeyler. Susarsak olmaz diye dusunuyorum.