Türk Futbolunda Şike Operasyonu

Başlatan engin55, 03 July 2011, 09:48:30

« önceki - sonraki »

Sonuna Kadar 55

antalya da dün farklı günler oldu iş çıkışı polis ve basın vardı.ama bizim patron alakası yoktur..inş..

usare

Alıntı yapılan: Sonuna Kadar 55 - 04 July 2011, 22:02:32
antalya da dün farklı günler oldu iş çıkışı polis ve basın vardı.ama bizim patron alakası yoktur..inş..

? :hnk:

berusa55

Mizahçılara fena malzeme oldu bu olay :)

mehmet yılmaz

Çok başarılı bir espri gerçekten  :ok >l<
Samsun'daki Fenerium'a sormak lazım, lisanslı kelepçelerden geldi mi diye :)

twitter

o kelepçelerin tanıtımını kazım yapsın

davidsavage

05 July 2011, 02:33:42 #140 Son düzenlenme: 05 July 2011, 02:57:52 davidsavage

ahmetsefa55

Aziz Yıldırım başta pek çok kişinin gözaltına alındığı büyük operasyon, "futboldaki Ergenekon" konulu elektronik postanın Emniyet'e ulaşmasıyla başladığı iddia edildi.

http://www.haber7.com/haber/20110705/Sike-sorusturmasini-baslatan-eposta.php

bu sefer işler baya ciddi anlaşılan..

özkan

Geçen sezon Kazım Kazım'la yollarını ayıran fenevbahçe,bu sezon Yusuf Yusuf'la sözleşme imzaladı. :deli: :deli: :deli:

5trawberry

Eski Sivassporlu golcüden şok sözler...

Sabah'ın haberine göre; Emniyet birimleri, Fenerbahçe'nin Sivasspor'u 4- 3 yendiği maçın ardından bazı Sivassporlu futbolcuların telefonda "Fenerbahçe'yi şampiyon yaptık" dediğini de belirledi.

Buna göre gol pozisyonuna girip atmayan Sivasspor'un kaptanı Mehmet Yıldız'ın, "Ne golü atacağım ya ben oraya gol atmaya gitmedim ki, ben oraya bulunmaya gittim" dediğini de tespit etti.

Fenerbahçeli yöneticilerin, Sivasspor'u küme düşmeden kurtarmak için de şike yaptığı tespit edildi. Sivasspor'un oynadığı son üç maç incelemeye alındı. Bu şike operasyonundaki amacın Sivasspor'u kümeden kurtarıp son maçta kendilerine karşı rahat oynamasını sağlamak olduğu öğrenildi.

epçeli köylü

Sivas düşer bir dahada çıkamaz......

twitter

altayında adı telafuz edilmeye başlandı

supernatural_55

benim en çok ilgimi çeken İbrahim Akın'ın fetva alması oldu tabi ne kadar doğru bilinmez :)

samsunluhakan

fenerbahçe ve sivasspor kesin küme düşer eskişehir eksi puanla başlar gibime geliyor...

ahmetsefa55

İşte serbest kalanlar

Adliyeye sevk edilen 22 kişinin sorgulaması tamamlandı. Levent Eriş, Halil Köntek ve Mehmet Yıldız serbest bırakıldı. Diğer kalan 19 kişi ise tutuklama kararıyla mahkemeye sevk edildi.

http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=94899

Stoper

Levent Eriş , Mehmet Yıldız ve Halil Köntek serbest bırakılmış. 19 kişi için tutuklama talep edilmiş.