Türk Futbolunda Şike Operasyonu

Başlatan engin55, 03 July 2011, 09:48:30

« önceki - sonraki »

samsunspor.co.nr

Aziz Yıldırım'ın kanunsuz bir şekilde telefon dinletmesi gibi farklı bazı suçlardan da tutuklandığı konuşuluyor.
Şike,Teşvik yanında farklı suçlardan da yargılanacak herhalde ve inşallah milletin,herkesin bildiği fakat belgesinin olmadığı bu masabaşı oyunlar bir son bulur.
Futbolumuz bir nebze olsun temizlenir (tamamı için tripzon'un da maçlarının iyice araştırılması gerekirdi) ,bundan sonraki girişimler için de emsal olur.

south_london

ts-karabük maçınada baksınlar umutun ortasahadan sürüp attığı gol nolucak

Jnr.Serkan

Celil Sağır'da göz altına alındımı benmi yanlış duydum tv de

kamuri

alırsan emenikeyi görürsün ebenikeyi ;D

Sercan

Alıntı yapılan: slazenger - 04 July 2011, 13:47:07
azizi hadım edip sonra salmalı piyasaya...
ismail uyanığın bi röportajında okudum demin, bu diyarbakıra kerem pisliğinin sattığı maç için demişki "aziz yıldırım bile beni aradı bu maçı diyarbakıra verin" dedi demiş. adam kendisiyle alakalı olmayan yerlere bile el atmış ******* yaa. ne çıkarı varsa artık diyarbakırın lig de kalmasında. kesin keremi satın alan da budur. o maçtan sonra zaten samsunsporun bileti kesildi 5 sene süründük bank asyalarda.
  >:( >:(  :kafa: BETER OL AZİİİİZZZZZZZZZ :kafa: >:( >:(

aziz yıldırım aslen diyarbakırlı

s_uzunkaya

04 July 2011, 14:27:05 #125 Son düzenlenme: 04 July 2011, 20:24:29 slazenger
 memleket sevdasından yapmaz o aziz bu işi. kesin bişler getittirip götürüyordur diyarbakır takımıyla bunlar. bi yerde pislik olunca işte bulaşıyor illaki bi yerinden sana. keremi kesin bu satın almıştır ozaman. onun yüzünden bu kadar taraftar senelerdir kahroldu, bu kadar futbolcu emeğinden,ekmeğinden oldu ve hatta serkan gibi futbolcuların futbol hayatının bile bitmesinin baş müsebbibidir bu maç.
 inşallah sonuna kadar giderler, inşallah feneri küme düşürürler, inşallah azizi en az 5 sene içerde tutarlar. yaparlarmı? zor ama inşallah bir daha görmeyiz bu mendeburu sahalarda tv lerde...

veis

biz ligden düşürülürken bunca topçu bunca hakem ve yönetici niye içeri alınmadıda şimdi birden namus timasali kesildi herkes anlamıyorum.bu ülkede her zaman şike var ve yapılıyor.anadolu takımları resmen katlediliyor ve kimse ses çıkarmıyor.geçmişi araştırında görün eyy dfegerli tff ve emniyet.

fındık

LİGLER ERTELENEBİLİR
Operasyonla ilgili Milliyet'e bilgi veren Emniyet Genel Müdürlüğü'nden üst düzey bir yetkili, "Liglerin başlaması ertelenebilir" dedi. Aynı yetkili, soruşturmanın genişleyebileceğini belirtirken, Süper Lig'deki şampiyonluğun geri alınabileceğini kaydetti.

brigand

uzun süredir yürütülen bir operasyon ancak yeni kanunun çıkmasıyla birlikte hız kazandırılıp sonuca varıldı. daha önceleri böyle kanunlar olsaydı belki emniyet güçleri daha cesaretli işlere imza atabilirdi. geç de olsa iyidir. ayıklasınlar şunları..

davidsavage

AlıntıTÜRK FUTBOLUNDA DEPREM YARATAN SORUŞTURMANIN ŞOK EDİCİ BELGELERİ ÇOK ŞEY ANLATIYOR! İŞTE O BELGELER!

Futbolda yaşanan şok gelişmeler ile ilgili ilk resmi belgeler basına sızdı. FotoGOL ve SÖZCÜ gazetelerinde yayınlanan arama ve el koyma kararı gündeme bomba gibi düştü.

11. AĞIR CEZA BAKIYOR!
Soruşturmayı İstanbul 11. Ağır Ceza Mahkemesi yürütüyor. Arama ve el koyma iznini veren hakim ve katipler söz konusu belgelerde yer alıyor.

SİLAHLI ÖRGÜT SUÇLAMASI!
2010 yılında başlayan ve 2011'de teknik takip süreci ile hızlandırılan soruşturmadaki "Aramanın nedenini oluşturan fiil" olarak da "Çıkar amaçlı silahlı suç örgütü kurmak, yönetmek, suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olmak" ifadeleri yer aldı!

LİSTE BAŞI AZİZ YILDIRIM!
Arama listesinin ilk sırasında yer alan isim Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım yer alıyor ve Yıldırım'a ait adreslerde arama yapılması kararı net bir şekilde ortaya konuyor. İlhan Ekşioğlu listenin ikinci sırasında bulunurken, Şekip Mosturoğlu da 3. sırada..

SÜRPRİZ İSİM SERDAL ADALI!
Beşiktaş yöneticisi ve transfer komitesi başkanı olan Serdal Adalı da ilk arama listesinin son sırasında yer aldı. Adalı'nın listede olmadığı iddiaları da böylece çürümüş oldu. Öte yandan Adalı'nın durumu ile ilgili gelen çelişkili bilgilere rağmen savcılığın ne gibi bir tutum içine gireceği henüz netleşmedi.. Savcılığın Serdal Adalı'yı önümüzdeki günlerde bilgisine başvurmak için çağırabileceği iddia ediliyor..

Belgelerin devamı için:  http://www.turkspor.net/default.asp?o=1&id=65021

AntZ

Arkadaşlar turkspor.net yayınlamış ama bu belgelerin yayınlanmasında bir sakınca var mıdır? Böyle belgeler soruşturma gizliliğinin ihlali nedeniyle yasak diye biliyorum. Hukukçu arkadaşlarımız aydınlatırlarsa sevinirim. Yasaksa eğer lütfen mümkün olduğunca bu tür belgeleri eklemeyelim. Yasak değilse kusura bakmayın artık, konuya hakim olmamak kötü şey  ;)

samsunluhakan

türk futbolunun geleceği için ne gerekiyorsa onu yaparlar inşallah..

kaptan 55

alayı şikeci bu ibinilerin,umarım hepsi fazlasıyla hakettikleri cezayı alır,TÜRK futbolu bu pisliklerden arınmadıkça bir adım ileri gitmez,sonra niye bu kadar büyük bütçelerle edirneden öteye gidemiyoruz diye yalandan kimse hayıflanmasın.

SAMSUN'lunun bilmediği tek oyun masabaşı oyunudur. ;)

samsunspor.co.nr

Soruşturma sürerken UEFA, Futbol Federasyonu'ndan dosyaları isteyip Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne katılmasını yasaklayabileceği, bunun için davanın yada soruşturmasının bitmesini beklemesine gerek olmadığı bildirildi.

kaynak : vatan gazetesi

http://haber.gazetevatan.com/fbahceyi-bekleyen-en-buyuk-tehlike/386937/5/Spor

binikalamadım

SAMSUNSPOR BU PİSLİĞİN İÇİNE Mİ ÇEKİLMEK İSTENİYOR ...

Ali KIRCA ' nın sunduğu 19 ana haber bültenin 2006 da fb - Samsunspor maçı ile ilgili teşvik dedikodularının gündeme geldiğinden bahsedildi ...