7- Ufuk Selim Teber

Başlatan Gökberk55, 01 July 2011, 13:55:45

« önceki - sonraki »

AhmetDenizci

Sakatlanmış büyük ihtimalle Orduspor maçında yok.

Ayberk

Allah'ını seven şu adamı oynatmasın yaa.

##kdc##

Alıntı yapılan: AhmetDenizci - 23 September 2011, 19:31:06
Sakatlanmış büyük ihtimalle Orduspor maçında yok.

yazık laa  :-\  :holey:

Musti

AlıntıSağ ayak çapraz bağlarında kopma olduğu belirtilen tecrübeli futbolcunun tedavisine Almanya'da devam edeceği, 4 aydan önce de sahalara dönemeyeceği ifade edildi.

Devreyi kapatmış. Geçmiş olsun. Ulusal basında "büyük kayıp" "Samsunspor'a şok", "Petkoviç adeta yıkıldı" gibi saçma asparagas haberlerle verilmiş. Samsunspor'un kaybettiği bir şey yok. Tamamen futbolcunun kendisini bağlar.

LisandroLopez

Alıntı yapılan: FoRZa_SaMSuN_55 - 23 September 2011, 17:55:15
Sadece Sampiyonluga oynadigi icin mi kaptan olmasi gerekir ?
Bence Samsunspor'da kaptan olmak bu kadar kolay olmamali, daha takima geleli 2 ay oldu  :o

İyi de Kemal nasıl kaptanlık yapacak Selim'e, Sarp'a vs.. Ben her zaman diyorum bu takımın kaptanı Murat Yıldırım'dır.
O varken kimse yoktu ve bence o varken kaptanlık kimseye düşmez.. Ama madem ki ona verilmiyor.Selim Teber kararı doğrudur.
Kendisine çok geçmiş olsun..İnşallah bi an önce sahalara geri döner.

Jnr.Serkan

Hakan Bayraktar'da geldiği ilk zamanlar çok etkisizdi.Ben aynı patlamayı en başından beri selim teber'den bekliyordum ama sakatlandı.Ortasaha rotasyonu iyice kısırlaştı.Mustafa Sarp,Fink,Murat 3'lüsü artık göbekte tüm sezon oynar

Sercan

Ne olursa olsun bir futbolcunun sakatlanması kötü ama Selim geldiği günden beri hiç koşmuyor,mücadele etmiyordu.En azından Dilaver'de daha çok şans bulacaktır.

ChucKeR

Alıntı yapılan: Musti - 01 October 2011, 11:30:02
Devreyi kapatmış. Geçmiş olsun. Ulusal basında "büyük kayıp" "Samsunspor'a şok", "Petkoviç adeta yıkıldı" gibi saçma asparagas haberlerle verilmiş. Samsunspor'un kaybettiği bir şey yok. Tamamen futbolcunun kendisini bağlar.

arkadaş memnun olmuş gibi. mustafa sarpı izlemek daha cazip geliyor sanırım.

Musti

Alıntı yapılan: ChucKeR - 02 October 2011, 17:46:13
arkadaş memnun olmuş gibi. mustafa sarpı izlemek daha cazip geliyor sanırım.

Nerden çıkardın bu yargıyı anlamadım? Ben sadece ulusal basının abartmasına tepki verdim.

Alıntı yapılan: Musti - 25 September 2011, 23:13:05
Gel gelelim orta üçlüye. Selim-Fink-Sarp üçlüsünü hocanın isteyip de yönetimin transfer ettiğini hiç sanmıyorum. Bu üçlüyü toplasan bir orta saha ancak eder. Orta saha bu üç ismi aynı anda kaldıramıyor. İzlediğim 4 maçta da top bizdeyken tempo o kadar düşüyor ki. Rakip baskı yaptığında topu geri veriyorlar.

ChucKeR

hacı ne bilim 2 top yapamıyoz. ne orta sahada ne ilerde. moralim bozuldu maçtan sonra sana çattım kusura bakma. ama şu kadroda fit selim her zaman oynar.
o 4 ay da 6-7 minimum olacak. bbu sezon daha düzelemez.

Musti

Şu andaki kadro kağıt üstünde ilk 4'e oynar, hepsi %100 ile oynarsa. Ancak takıma son anda katılanlar başta olmak üzere hazır olmayan futbolcuların hepsini aynı anda ilk 11'e sokmak nasıl bir mantıktır. Çözemedim.

ChucKeR

ben kaılmıyorum. benzer özellikte iyi adamlar var ama kimi bölgede hiç topçu yok. 3 zenci de iş yapacak admlar ama ileri 3lüyü bunlara verince al-ver yapamıyorlar. dominguez de çok etkisiz. hakan bayraktar kadar top yapan adam yok nasıl ilk 4 diyosun.

Musti

engin55

Selim teber devreyi kapatmış

cembaba

Adam 3 maç oynadı koskoca devreyi kapattı. Geçmiş olsun.