7- Ufuk Selim Teber

Başlatan Gökberk55, 01 July 2011, 13:55:45

« önceki - sonraki »

altunay

ocakta göndersinler bu adamı yararını göremedik zararınıda görmeylim

ngonge

Selim genelde tutulmadı ama onsuz takımın da hiç ileri top taşıyamadığını da gördük malesef. Umarım kısa sürede iyileşir.

cgr

Selım Teber'ı arayacagım aklımın ucundan gecmezdı. 5 tane Sarp eder.

fındık

Alıntı yapılan: cgr - 18 October 2011, 16:54:20
Selım Teber'ı arayacagım aklımın ucundan gecmezdı. 5 tane Sarp eder.

Katılıyorum abi ama 5 çok fazla yinede :D

twitter

adam hakkında olumsuz yorumum yoktu zaten
oynamıyor gibi gözüküyordu ama çok sakin ve güzel ara pasları atıyordu
ayrıca takımda abilik görevinide üstleniyordu, taçlarda bile direktif veriyordu

brigand

Alıntı yapılan: twitter - 18 October 2011, 17:37:08
adam hakkında olumsuz yorumum yoktu zaten
oynamıyor gibi gözüküyordu ama çok sakin ve güzel ara pasları atıyordu
ayrıca takımda abilik görevinide üstleniyordu, taçlarda bile direktif veriyordu

Selim'in kariyerine kimse laf demez bence. Ama bizde hiçbir maçında bir atraksiyon görmedim. Ancak şuna milyon kez katılırım. Sarp'ın yerine Selim'in konuşmasını, direktif vermesini, bağırmasını çağırmasını yeğlerim !

AhmetDenizci

O varken çokta iyi olmasada bir ortasahımızın varlığından bahsedebiliyorduk en azından, şimdi öyle bir şey de yok.  :kafa:

isyan

Gecen hafta ameliyat olduguna dair haber yayinladi alman kanali, burada piyasasi var halen.
Ama Hoffenheim'daki performansini tekrar layacagini düsünemiyorum, sakatligi da agir  :(

Ahmeti

Umarım ikinci yarı sakatlığından kurtulmuş hazır bir şekilde çıkar.

SSKLA

İlk başlarda oyununu beğenmiyordum ama o gittiğinden beri 6 maçta sadece bir golümüz var ve 6 haftadadır kötü oynuyoruz. İnşallah çabuk iyileşir çünkü onsuz orta saha da top tutamıyoruz.

kumköylü ahmet

6 haftadir kotumu oynuyoruz orda dur derim isde fenerbahce macinda bence iyi oynadik karabuk macinda iyidende ote mukemmel oynadik ama olmunca olmuyor isde

sadece55

Ne mükemmeli yapma yahu Bu takım 45 dakika(Gençler maçı) dışında doğru dürüst pas bile yapamadı

LisandroLopez

Karabük maçında mükemmel oynadık diyen zihniyete NO COMMENT...

AhmetDenizci

Selim Teber Almanya'nın Heidelberg kentinde fizik tedavi çalışmalarını sürdürüyormuş.

Kaynak: http://samsunspor.org.tr/haberayrinti.asp?id=2711

LisandroLopez

Kuvvetiyle, fizik gücüyle, dikine yani hep rakip kaleye doğru oynayışıyla aranmıyor değil...