Peki ya BÜYÜK ALTAY..!

Başlatan Serkan, 01 July 2011, 00:04:59

« önceki - sonraki »

Serkan

01 July 2011, 00:04:59 Son düzenlenme: 01 July 2011, 01:25:04 AntZ

Samsunspor.biz olarak son gelişmeler ışığında Altay'ın  durumunun TFF tarafından değerlendirilmesi gerektiğine inanıyoruz.

Bilindiği üzere TFF seçim sürecinde yaşanan gelişmelerden sonra Ankaraspor'un Bank Asya Birinci Lig'den devam etmesi kararı alınmıştır. Yaşananlar önümüzdeki sezon için Bank Asya'da 19 takımın yer alacağına işaret etmektedir. Bu durumda bizce hakkaniyetin sağlanması adına geçtiğimiz sezon aynı ligde küme düşmüş olan iki takımdan birisinin de ligde tutulması gerekmektedir. Ya ligi sondan üçüncü sırada bitiren ve mazisiyle, geleneğiyle Türkiye'nin en güzide kulüplerinden birisi, taraftarıyla da biz Samsunsporluların kıymetli dostları olan Altay'ın ligde tutulması ya da düşen iki takım olan Altay ile Diyarbakırspor arasında oynanacak olan bir baraj maçı ile kazanan takımın ligde kalması sağlanmalıdır. İnanıyoruz ki yeni seçilen TFF Yönetim Kurulu sayıya dayalı bu anlamsızlığı çözüme kavuşturacaktır.

Ben konunun yeni bir başlık da olması gerektiğini düşünüyorum, elimizden ne gelir neler yapabiliriz...

millwall

ben harbiden birşey yazmıyorum.
allah razı olsun hani...

germencisse

Aynen eğer öyle bir ihtimal varsa eğer;Altay ile Diyarbakırsporun baraj maçı oynaması en adil olanı olur..

Kadir ÇELEBİ

19 Takımlı lig olmaz ALTAY olmadan karşıyaka buca göztepe eksiktir yarımdır..

mehmet yılmaz

Geçmiş yıllarda benzer örnekler var. Hatta 1987-88 sezonunda Birinci Lig başlamış ve ilk 2 haftası oynanmıştı. Ancak Bursaspor ve Kocaelispor ligden düşmüş olmalarına rağmen geri alınmışlar. Fikstür de yeniden düzenlenip devam edilmişti. Ancak son dönemde bu gibi kararlar pek çıkmıyor. Ligin baylı olması gerçekten kötü bir durum. Bu yüzden TFF, sayıyı çiftlere denkleştirmeli. Burada bizim yapabileceğimiz şey kamuoyu oluşturmaktan öteye geçmez. Esas sorumluluk Altay yönetimi ve camiasının. İnanır ve mücadele ederlerse birşeyler olabilir. Mahmut Özgener, TFF başkanı iken veremediği mücadeleyi dışarıdan vermeli bence. İnşallah Altay ligde devam eder.

Tufan

bu konuda taraftarlardan ziyade Bank Asya kulüplerinin tavır koyması gerekir bu Gökçekler anasını ağlattı liglerin ne günahı vardı 15. olup düşen Altay'ın.

kutsalforma

En adil olani Altay ile D.Bakir arasinda baraj maci olur.
O macida Altay haydi haydi alir  :)

Ollivanders

Ankaraspor yuzunden ne oldugunu anlamadık.Bence bir sene daha bu rezillige izin vermemeliler. Superlige çıktıgımız sene de dahil bu sene mücadele edecek olan takımlara çok buyuk bir haksızlık bu durum. Gökçeklerin yapmıs oldugu rezilliklerin cezasını neden Altay veya diger kulupler çeksin ? Bence en mantıklısı 20 kulup ile lige devamı. Bu dogrultuda bir gelişme olacakmış gibime geliyor.

AntZ

Melih Gökçek'i susturmak için hiçbir geçmişi olmayan, kapanmış Ankaraspor'a böyle bir hak tanınıyorsa Türk futbolunun en büyük temel taşlarından Altay'da unutulmamalıdır. Federasyon başkanına sahip olmalarına rağmen bugüne kadar federasyonda tanıdık kapıcısı olanlar kadar hak talep etmemişler, hiçbir kirliliğe, şaibeye karışmamışlardır. Bugüne kadar gerek temiz mücadelesi, gerekse Türk futboluna sunduğu isimlerle Büyük Altay'a Türk futbolu borçludur, borcunu ödemelidir, Ankaraspor için gösterdiği hassasiyeti Büyük Altay için de göstermeli, başını kuma gömmemelidir...

Kadir ÇELEBİ

Bügün Ankaraspor kulübü avukatı hayır biz süperligten düşürüldük süperligi istiyoruz diye dava açmış Ahmet Gökçek'e bunu sormuşlardı hayır bankasyadan devam edeceğiz diyordu ortalığı fena karıştırdılar  >:(

Ayberk

Abi ben de bu işi anlamıyorum. Altay'ı veya bu sene Bank Asya 1. Lig'deki 1 takımın eksik olmasını falan da geçtim, kapanmış bir kulüp var ortada! Hatta öyle ki, altyapısını dahi kapattırmıştı TFF! Altyapıdan çocuklarla oynayamasın diye. Şimdi orada Süper Lig takımının alt yapısındayım diye sevinen 14-15 yaşındaki bir çocuğun ne suçu vardı peki? Hepsi boşta kaldı?

Ben bunu cidden anlamadım arkadaş. Kapanmış kulüp yeniden kurulduğunda nasıl kaldığı yerden devam eder?

AntZ

Alıntı yapılan: SamsunSpor_34 - 01 July 2011, 01:21:55
Bügün Ankaraspor kulübü avukatı hayır biz süperligten düşürüldük süperligi istiyoruz diye dava açmış Ahmet Gökçek'e bunu sormuşlardı hayır bankasyadan devam edeceğiz diyordu ortalığı fena karıştırdılar  >:(

İyi polis kötü polis  ;) Gökçek'e biz seninle anlaşmadık mı deseler kulübün başkanı ben değilim, razı değiller diyecek.

umit

Kulüp tamamen kapatılmamış da lisansı askıya alınmış ama ne olursa olsun ortada bir hata ve haksızlık var. TFF temizlemeli bu pislikleri.

sadece55

Yine de Büyük ALTAY'a böyle çıkmanın yakışacağını sanmıyorum...Büyüklüğünü gösterip yeniden dirilerek en yakın zamanda ait olduğu yere yanımıza Süper Lige dönecektir...

Burak

Alıntı yapılan: samsuni - 01 July 2011, 00:11:38
Geçmiş yıllarda benzer örnekler var. Hatta 1987-88 sezonunda Birinci Lig başlamış ve ilk 2 haftası oynanmıştı. Ancak Bursaspor ve Kocaelispor ligden düşmüş olmalarına rağmen geri alınmışlar. Fikstür de yeniden düzenlenip devam edilmişti. Ancak son dönemde bu gibi kararlar pek çıkmıyor. Ligin baylı olması gerçekten kötü bir durum. Bu yüzden TFF, sayıyı çiftlere denkleştirmeli. Burada bizim yapabileceğimiz şey kamuoyu oluşturmaktan öteye geçmez. Esas sorumluluk Altay yönetimi ve camiasının. İnanır ve mücadele ederlerse birşeyler olabilir. Mahmut Özgener, TFF başkanı iken veremediği mücadeleyi dışarıdan vermeli bence. İnşallah Altay ligde devam eder.

Bende bu olaydan dolayı Bursa'yı pek sevmem büyüklerimiz anlatırdı böyle böyle oldu diye. Belki Bursa 3 -5 sene alt liglerde kalacaktı resmen tarihe direkt müdahale etmişler. Keza Ankaragücü'nü de Türkiye Kupasını almasının gerekçe gösterilip Süper Lig'e çıkması yüzünden sevmem . Altay illa ki çıkacaksa yukarıda söylendiği gibi Baraj Maçı yapılmalı kesinlikle . Yoksa haksızlık olur zaten