Peki ya BÜYÜK ALTAY..!

Başlatan Serkan, 01 July 2011, 00:04:59

« önceki - sonraki »

Sol Açık

Baraj maçı bence de makul olur, ama Altay'ın alt ligde oluşunu kabullenmek gerçekten de zor...

özkan

Ama altay izmir takımı,malum düzenden uzak bir şehirde.Sanmıyorum altay'ın var olan hakkını kanunen teslim edebilecek yürek ve insanlıkta olabileceklerini.

Atakumlu

19 takımla her hafta biri bay geccegine 20 takıma cıkart ligi yaptıgınız haksızlıgın onune gecin ..

mehmet yılmaz

01 July 2011, 10:33:24 #18 Son düzenlenme: 01 July 2011, 10:39:27 samsuni
Alıntı yapılan: özkan17 - 01 July 2011, 10:21:49
Ama altay izmir takımı,malum düzenden uzak bir şehirde.Sanmıyorum altay'ın var olan hakkını kanunen teslim edebilecek yürek ve insanlıkta olabileceklerini.

Özkan yeter artık...
Saçma sapan siyasi komplo teorilerini her mesajında alakasız konularda yazıp durma.
Göztepe nasıl çıkıyor o zaman? Hakikaten sıktın.
Önceden de rica ettim burada siyaset yapma.

veis

şayet böyle bir durum oluşursa altaya her anlamda piyango vurur.bankasyada oynamak kadar burak ve kayseriye verdikleri futbolcudan gelen bonservislerle kulüp zaten sıkıntılarından arınmışda olacak.inşallah gerçekleşir ve iddalı bir kadro ile bankasyada zirve hesapları yaparlar.ama allah aşkına nerede olurlarsa olsunlar artık zafer biryol murat hacıoglu gibi hem yaşlı hemde papaz futbolcu kadrolarında barındırmasınlar.

jean

boyle bir ihtimal olmaz sanirim su ankaraspor olayini anlamadim gitti adama yasak koymuslar geri izzin verdiler gokcekin gicikligi oldum olasi sevmem su adami

domin55

bir de o adamın suratında hep gülen bi ifade yok mu deli oluyom  :kafa:

Ertuğrul Sağlam

Basketbolda geçmişte Tofaş, Samsunspor, ve bugün trabzonspor örneğinde olduğu gibi, ligden çekilen takımların yerine ligin takım sayısını tamamlamak için düşen takımlardan bir tanesini ligde turmadılar, ikinci ligde 3 üncü olan takımı lige çıkardılar. Bu durumda eğer ligi 20 takıma tamamlama gereği duyarlarsa Altay'ı Bankasyada tutmak değilde Bandırmaspor'u çıkarırlar gibi geliyor bana...

Sercan

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 01 July 2011, 14:39:47
Basketbolda geçmişte Tofaş, Samsunspor, ve bugün trabzonspor örneğinde olduğu gibi, ligden çekilen takımların yerine ligin takım sayısını tamamlamak için düşen takımlardan bir tanesini ligde turmadılar, ikinci ligde 3 üncü olan takımı lige çıkardılar. Bu durumda eğer ligi 20 takıma tamamlama gereği duyarlarsa Altay'ı Bankasyada tutmak değilde Bandırmaspor'u çıkarırlar gibi geliyor bana...

Bende Altay'ın çıkmasını istiyorum abi ama senin yazdıkların sanki daha mantıklı..

jean

Ts baskette devam ediyor vazgectiler cekilmekten

Akyol

Alıntı yapılan: jean - 01 July 2011, 18:21:42
Bu değerli bilgiyi bizlerle paylaştığın için şahsım adına sana teşekkür ediyorum  >l<

yirmiuc

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 01 July 2011, 14:39:47

Bence bu da mantıklı bir çözüm. Ama en adili 3lü Play-out olurdu, bu karar biraz daha erken alınmış olsaydı.

twitter

valla ben bir şey çıkacağını düşünmüyorum, 19 takım her hafta 1 bay

pozitif düşünmekte yarar var fakat işte olacak gibi değil..

1927

Alıntı yapılan: jean - 01 July 2011, 18:21:42

Kirazın kilosu 3 liraya kadar düşmüş pazarda.

Altay'ı hiç yakıştıramıyorum 2B'ye  :'(
Olacak iş değildi!