Kesinleşen Transferler

Başlatan Turuncu, 14 June 2011, 22:17:36

« önceki - sonraki »

mimar55

şimdi giresun macını izledim bu takımda oyunu kuracak tek adam söyle 10 numara sistemde yeri yok diyorsun saygı duyuyorum timofte o dönemde orta alanda hem seri hem de teknik olan nadir oyunculardandır. ben timofte canlı izlemiş biriyim 11 numara giymesi oyun sisteminde 10 numara olarak oynamasına engel değildir. timofte balkan kupasını aldığımızda kurduğu oyunun önemi cok önemlidir.şimdi bu maçı izledikten sonra bile diyorum ki sağlam bir oyun kurucu oyunu kanatlara dağıtırsa bu takım ilk 4 de oynar zaten orta sahayı kendi kalene yakın kuruyorsun orta saha boş gibi duruyor forvetlerdende uzaktan şut çekerek kaç gol bulacaksın....?
şimdi 10 numaradan maksadımı anladın mı kardeşim ayrıca takımda ruh verircek bir 10 numara lazım kendi fikrimi kabullendirmeye çalışmıyorum ama giresun bile orta sahadan elini kolunu sallayarak geçti... bu benim fikrim şavaşmazsan kazanamazsın hırs olmazsa takıma hırs verecek adam lazım bu takıma genede lig başlayınca aldığımız skorlardan sonra gene konuşalım kardeşim...

hacettepeli

10 numara deyince Alex ve Lincoln gibi 10 numaralar aklınıza gelmesin. 10 numara denilen lampard iniesta xavi gibi koşan 10 numara gelse kim istemez. ihtiyaç olmaz olur mu :x((

Uğur Yıldız

bu sezon düşeriz valla en az 2 iyi adam gelmezse.

maviay55

Alıntı yapılan: ugur_yildiz - 29 August 2011, 01:05:06
bu sezon düşeriz valla en az 2 iyi adam gelmezse.
ağzını hayra aç kardeşim

5trawberry

Sevgili arkadaşlar, bizler buraya girdiğmizde doğruyu yazmak zorundayız. Yukarıda arkadaşın dediği gibi önyargılarınızı yıkmak zor ama, ilk 4 hayal değil denmiş, ben günlerdir Samsunsporumuzun gol videolarını izleyeyim, fb yi dörtlediği gs yi içerde salladığı maçları izleyeyim, Şimşekler tezahüratını kulağıma takıp uyumaya çalışayım, rüyamda bırak Samsunsporumzun ilk 4 değil, ilk 10'a girdiğini bile göremem..

Neden derseniz ilk günder beridir diyoruz, transfer yok. Hazırlık maçlarında görüyoruz takımı sırtlayacak adam yok, zekasıyla futbolcularımızı pozisyona sokacak adam yok.
Şimdi uzun uzadıya yazmak istemem ama, her takımın aşağı yukarı böyle tabir ettiğim yönde oyuncusu var.

İkinci husus ise, Zenke çok iyidir, her platformda savundum ama, tek başına Zenke eksik, idmanda zenkeye forma giyememe korkusu salacak, herhangi birini oynatmadığımızda aman bunu oynatmamış hoca gördün mü diye tereddüte kapılmayacağımız golcü oyuncu lazım.

mimar55

geçen sene bu kadroyla çıkamayızda diyenler vardı.Bir hava işidir futbol havayı yakalayamazlarsa zaten küme düşeriz. Ligte hiçbir takım cok iyi top oynamıyor. Futbol kalitesi bankasyadan bile daha kötü olan maclarla geçti geçen sezon süper ligte.... dışardan yapılan transferler belli transfer şart bende hala daha diyorum takıma moral ve hava verecek bir 10 numara ile ilk 4 hayal olmaz diye ve göreceğiz bakacağız ilk maç 3puan sonra gene konuşuruz burdan... :x((

veis

halen toz pembe rüya görebiliyorsunuz ya pes dogrusu.

serkancengiz

takım ne oynadıda ümitleniyoruz güzel birşey görsem bende ümitlenecem ama yok oğlu yok

ugrass

bank asyadaki kadromuz heyecan verirdi..  :(

mimar55

Akhisar yapacağı 4 hazırlık maçının ikincisini ise Samsun Spor ile yaptı. Antalya' nın Serek beldesinde kampa devam eden Akhisar burada Samsun ile yaptığı hazırlık maçında 5-1 sahadan üstün ayrıldı. 12 ocak 2010
Bank Asya 1. Lig takımlarından Samsunspor, aynı ligde yer alan TKİ Tavşanlı Linyitspor'u hazırlık maçında son bölümlerde bulduğu gollerle 2-0 yendi.Samsunspor'un gollerini 84. dakikada Ersin ve 87. dakikada Anıl attı.30 temmuz 2010
Bank Asya'da mücadele eden Samsunspor Şanlıurfaspor'u 2-1 yendi 2010
orduspor 1 samsunspor 0 yıl  2010
ve bu maçların hepsinden sonra takımın bırakın süper lige cıkmayı bank asyada zor tutunacağı gene bu sitede bazı karamsar arkadaşlar tarafından dile getirilmiştir. sezon başladığında ilk devre bittiğinde hala daha cıkamayacağımızı dile getirenler yok olmuş taraftar takıma ruh vermiş yıldız futbolcu olmamasına rağmen taraftarın kendine göre yıldız yaptığı futbolcularla takım bana göre şampiyon olarak süper lige cıkmıştır. şimdi soruyorum hazırlık maçlarında iyi top oynamadığımız bir gerçek ama biz bu zamana kadar hiç bir sezon öncesi hazırlık maçlarından cok güzel skorlar almadık ki takım bizim takımımız sonuçta hepimiz bu formaya bu armaya aşığız ve sonundada bu takım gene bize kalacak giden gidecek bizler hancıyız futbolcular yolcu biz hanımıza sahip cıkalım temiz tutalım reklamını iyi yapalım gençlerbirliği bu siteye girdiğinde kendine güvenerek gelecek karamsar konuşmaya gerek yok takım ne halde herkes görüyor ama yapacak birşeyi olan yapsın yada bu kadroya bu hocaya güvendiğimizi bildirelim yapılan araştırmalara göre kendine güveni olmayanın baraşıyı yakalama yüzdesi 3,5 miş hala daha sizler derseniz takım küme düşer ben size ankaragücü kaosta ve sivas, gençlerbirliği,manisa,antalya,eskişehir kadro olarak bizden dahamı iyi allah aşkına neyse lig başlasın benim ne demek istediğimi anlayacaksınız....

Burak

valla 2 gündür şehir dışındayım aşırı takip edemiyorum forumu fakat karamsar bir hava var. Ama daha 34 hafta var . Transferler başlamadan önce de böyle karamsar bir hava hakimdi yandık bittik kimi alacağız ama kaç tane futbolcu transfer ettik. Eksikler vardır doğrudur Bank Asya'daki heyecan olmayacak o da doğrudur. Ama Bank Asya'da geçmemiz gereken takım sayısı 16'ydı hedefimiz vardı fakat şu anda geçmemiz gereken takım sayısı ilk sene itibariyle 3 . 17 tane Barcelona ile oynamayacağız sanırım o yüzden bir maçlar başlasın bakalım ilk devrenin ortalarına kadar seyir ancak belli olur. Sivas , G.Birliği , Ordu, Mersin, Manisa , Ankaragücü ilk etapta rakibimiz gibi görünen takımlar. Biraz daha beklemekte fayda var maraton uzun 

samuray

yapılan transferler den pek umutlu dyeğilim hala eksiklerimizi gideremedik  :(

Harun55

Kesinlesen transferleri bir güncellesek diyorum..
Liste yapmak istiyen arkadas varmi acaba.. :)

AntZ

Alıntı yapılan: Harun55 - 02 September 2011, 11:15:44
Kesinlesen transferleri bir güncellesek diyorum..
Liste yapmak istiyen arkadas varmi acaba.. :)

Burak Çalık
Pal Lazar
Selim Teber
Andre Bahia
Valdomiro
Ekigho Ehiosun
Armağan
Hakan Arslan
Atilla Özmen
Alvaro Dominguez
Yenal Tuncer
Saffet Gurur Yazar
Ergün Teber
Mustafa Sarp
Michael Fink
Ertuğrul Taşkıran

hacettepeli

süper oldu kadro her bölgenin alternatifi oldu. daha önce süper ligdeyken bile böyle alternatifli kadromuz olmamıştı.