55 numarayi bu sezon kimin giymesini istersiniz?

Başlatan silopilimuhsin, 08 June 2011, 16:02:39

« önceki - sonraki »

deli 55

Alıntı yapılan: seko - 08 June 2011, 16:08:11
Ahmet şahin veya kemal tokak olabilir ama(55 numarayı hakeden sadece kenan yelek var şu an)
>l<

Atakumlu

ibo055

LisandroLopez

Simon Zenke yada Murat Yıldırım.. Ama Murat'a 77 ayrı bi yakışıyor onu değişeceğini sanmıyorum.
Zenke, Karabük'lü Emenike'nin 78 giymesi gibi 55 giyerse şık durur diye düşünüyorum.Onun haricinde giyecek isim varsa Hakan Bayraktardır.

King Of The North

Hakan Bayraktar veya Ahmet Şahin'de görmeliyiz 55'i...

Levent ÖCAL

Hakan Bayraktar veya Ahmet Şahin olabilir  :kanka:

Gorkem

ahmetsefa55

murat yıldırımdan başkasına yakışmaz  ;)

FaTiH_HaN

55 numarayı giyecek ismin başka takımlara transfer olma hevesinin olmaması lazım 55 numara istikrarlı olmalı tecrübeli olmalı şu an bu tanıma yaşı ve tecrübesi itibariyle hakan bayraktar veya ahmet şahin uyuyor.

fındık

Alıntı yapılan: fatih_han55 - 08 June 2011, 17:25:56
55 numarayı giyecek ismin başka takımlara transfer olma hevesinin olmaması lazım 55 numara istikrarlı olmalı tecrübeli olmalı şu an bu tanıma yaşı ve tecrübesi itibariyle hakan bayraktar veya ahmet şahin uyuyor.

BU yazının sonucu kenan yelek tir ama sürekli oynayan birisine vermek gerekir diyorum( o numara ona yakışacak biri)

jean

Hakan bayraktar giysin samsunlu nede olsa

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: seko - 08 June 2011, 17:34:09
BU yazının sonucu kenan yelek tir ama sürekli oynayan birisine vermek gerekir diyorum( o numara ona yakışacak biri)

Tabiki 11 senedir takımda bulunan bir oyuncunun giymesi en mantıklısı ama dediğin gibi seneye sadece abilik yapacak çok fazla süre almayacağı kesin.

Harun55

Delgado gelirse 19 nummara giyinir herzamanki gibi..
Bence Julio Cesar'a verelim.. :)

cembaba

Lionel Messi diyorum. En çok ona yakışır :D

Gökberk55

zenke giyse iyi olur,golcü birinin giymesi lazım ve golden sonra göstermesi