55 numarayi bu sezon kimin giymesini istersiniz?

Başlatan silopilimuhsin, 08 June 2011, 16:02:39

« önceki - sonraki »

ŞİM-ŞEK-LER

eren55

silopilimuhsin

Alıntı yapılan: samsunluhakan - 10 June 2011, 13:58:18
neden giymesinkii..
13 onun için özel bir şey hatta o kadar ozelki ailesi bile bilmiyormuş nedenini

samuray

55 nolu formayı giyecek futbolcu onu haketmesi lazım olan futbolcu olmalı kesinlikle yarın öbürgün takımı bırakıp gidecek birisine verilmemeli buna uyan bi isim ahmet şahin olabilir hakan bayraktar bu sene oynarmı oynamazmı bilimyorum kemal tokak.a da yakışır ama onun kafası belirsizlikk içerisinde gibi geliyor yani bşt.v.s diğer tk.lar rahat bırakırmı bilemiyorum neticede hakeden birisi olmalı

AntZ

11 June 2011, 03:01:54 #64 Son düzenlenme: 12 June 2011, 13:34:34 AntZ
Bulamadık  :o İyisi mi biz 55 numarayı hakedecek birini alalım  :evet:

bgra

kesinlikle ahmet şahin giymeli mevcut kadrodan bir tek ona yakışır :)

deli 55

kenan yelek i tek geçerim.adam yıllardır bizle gülüyor.bizle ağlıyor...hele düştüğümüz sezon ki ağlaması hala gözümün önünde.

deli 55

ayrıca kenan yelek bizi bazıları gibi bırakıp gitmedi düştükten sonra...

fındık

Alıntı yapılan: deli 55 - 11 June 2011, 09:52:26
kenan yelek i tek geçerim.adam yıllardır bizle gülüyor.bizle ağlıyor...hele düştüğümüz sezon ki ağlaması hala gözümün önünde.

Yürekten oynayan yani

nomak55

Bence Nba'de yaptıkları gibi 55 numarayı emekli edelim stada asalım ve gerekiyorsada Kaptan Emin Kar'ın ismini yazıp asalım çünkü globalleşen dünyada futbolcular artık bu benim şehrimin takımı deyip oranın sembol ismi olma hayreti içine girmiyorlar bari bırakalımda o gururu hakedenler yaşasın

eren55

Alıntı yapılan: nomak55 - 11 June 2011, 11:43:21
Bence Nba'de yaptıkları gibi 55 numarayı emekli edelim stada asalım ve gerekiyorsada Kaptan Emin Kar'ın ismini yazıp asalım çünkü globalleşen dünyada futbolcular artık bu benim şehrimin takımı deyip oranın sembol ismi olma hayreti içine girmiyorlar bari bırakalımda o gururu hakedenler yaşasın

Cuk diye oturur.Keşke yapılsa.Şu an zaten takımda ciddi ciddi 55 numarayı hak ediyor diyebileceğimiz oyuncu yok.Eyvallah gayet iyi oyuncularımız var ama şehirle o denli özdeşleşmiş bir oyuncumuz yok kadroda.

deli 55

Alıntı yapılan: seko - 11 June 2011, 09:54:54
Yürekten oynayan yani
aynen.yüreğiyle oynuyor her maçta.hata da yapsa yüreğiyle oynuyor kenan...

Stoper

babasamsunlu

millwall