Telemarket'ten, Lig TV Kampanyası

Başlatan cgr, 07 June 2011, 22:44:33

« önceki - sonraki »

digi55

Alıntı yapılan: engin55 - 12 June 2011, 21:47:22
Babam bugün telemarketten ligtv almış babalar günü indirimi varmış. aktivasyon ücreti 9,90 mış. Yanında samsunspor forması vermişler. Birde talep çok fazlaymış

hayırlı olsun iyi seyirler

binikalamadım

Alıntı yapılan: binikalamadım - 11 June 2011, 08:47:54
talebim en mini paket + sadece Samsunspor

İstanbuldayım
Apartmanda Digitürk alt yapısı var
bende Goldmaster uydu alıcı var kartsız
Apartmanda ortak çanak kullanıyoruz

benim durumum nedir
aylık ödemem ne olacak başka nelere ücret ödeyeceğim teşekkürler

digi55

Alıntı yapılan: binikalamadım - 14 June 2011, 19:39:06

TÜRKSAT ÜZERİNDEN İZLİCEKSİNİZ.İLK 2 AY 9.99 TL ÖDEME YAPICAKSINIZ.DAHA SONRA AYLIK 19.99 ÖDEMENİZ OLACAK.24 AYLIK TAAHHÜT OLUYOR.24 AY SONUNDA CİHAZ SİZE KALIYOR.SADECE İLK BAŞTA 20 TL AKTİVASYON ÜCRETİNİZ VAR.MASRAFINIZ YOK.İSTERSENİZ HEMEN YÖNLENDİRME YAPABİLİYORUZ BULUNDUĞUNUZ BİNAYA.ARAYIP ADRES VERMENİZ YETERLİ.362 333 333 2 SAMSUN TELEMARKET

Ekrem

SAdece dışarıdaki maçlar için bir kampanya varmı  :)

olcay

digi 55;
ben manisada öğrenciyim.kıytırık antenle trt de tv 8 de ntvspor da cam gibi çekiyodu.ama şimdi artık ligtv ye karar verdim.
ben de ne çanak ne cihaz hiç bişey yok.ve temmuz da samsuna döncem.okul da eylülde başlıycak.ben şimdi başvuru yaparsam boşuna,hiç televizyon açmadan para ödemiş olcam.ben sadece samsun maçları ve uydudaki kanalları istiyorum.bi de ntv spor şifreye falan girmesin.hepsi için de ücret ne olacak öğrenebilir miyiz??

CurvaSs

Alıntı yapılan: Ekrem55 - 15 June 2011, 12:18:23
SAdece dışarıdaki maçlar için bir kampanya varmı  :)

sadece dışardaki maçlar için biz kampanya yapıyoruz. deplasmana gidiş-geliş herkesin verdiği fiyat:)

55__Gurbet__55

Alıntı yapılan: curvasmurfs - 15 June 2011, 12:35:40
sadece dışardaki maçlar için biz kampanya yapıyoruz. deplasmana gidiş-geliş herkesin verdiği fiyat:)

sizde aktivasyon ücreti kac lira? cihaz almam lazimmi ? aylik ücret kac lira?   :P :P :D :D

hacettepeli

digitürkwebtv den hd kalitesinde izleniyor hem de hiç takılmadan. 1 sene bu hizmeti kullandım memnunum. daha kampanyalar ve fiyatları belirlenmedi. 100 liraydı geçen sene bütün sezon. ama taraftar paketi ucuza gelir sadece samsunspor paketi alırsak uyguna bütün maçları netten izleyebilirsiniz. hatta pc yi kabloyla lcd ye bağlayın öyle izleyin süper oluyor.
not: yalnız sınırsız ve 8 mb a kadar çıkabilen internet paketi kesinlikle gerekiyor.

fındık

adige73

superonline dan da sınırsız fiber optik internet alırsın  :D

digi55

17 June 2011, 11:26:31 #145 Son düzenlenme: 17 June 2011, 15:28:48 AntZ
Alıntı yapılan: olcay009 - 15 June 2011, 12:33:47
digi 55;
ben manisada öğrenciyim.kıytırık antenle trt de tv 8 de ntvspor da cam gibi çekiyodu.ama şimdi artık ligtv ye karar verdim.
ben de ne çanak ne cihaz hiç bişey yok.ve temmuz da samsuna döncem.okul da eylülde başlıycak.ben şimdi başvuru yaparsam boşuna,hiç televizyon açmadan para ödemiş olcam.ben sadece samsun maçları ve uydudaki kanalları istiyorum.bi de ntv spor şifreye falan girmesin.hepsi için de ücret ne olacak öğrenebilir miyiz??

Çanak kurulumuyla birlikte aylık 27 tl ödersiniz.başvuru için 362 333 333 2

Sercan

digi55; bizde evimizde digitürke geçmeyi düşünüyoruz.Lig tv full fiyatı ne kadar olur? ya da sadece Samsunspor maçlarıyla birlikte digitürke geçersek fiyat nasıl olur?

digi55

eutelsattan full lig tv alırsanız 2 keyif paketi + 2 film kanalı + tüm kanalları izliceksiniz 58 tl.turksattan  tüm uydu kanalları acık sadece samsunspor maçı 19 tl.irtibat tel 362 333 333 2

digi55

TELEMARKET'TEN SAMSUNSPORLULARA ÖZEL KAMPANYA.AYDA SADECE 12.90 ÖDEYEREK SAMSUNSPOR MAÇLARINI + 3 FİLM KANALI + 2 ÇOCUK KANALI VE TÜM UYDU KANALLARINI İZLEYİN....ÇANAK KURULUM ÜCRETSİZ.İRTİBAT TEL 362 333 333 2

Sercan

Alıntı yapılan: digi55 - 17 June 2011, 12:57:11
TELEMARKET'TEN SAMSUNSPORLULARA ÖZEL KAMPANYA.AYDA SADECE 12.90 ÖDEYEREK SAMSUNSPOR MAÇLARINI + 3 FİLM KANALI + 2 ÇOCUK KANALI VE TÜM UYDU KANALLARINI İZLEYİN....ÇANAK KURULUM ÜCRETSİZ.İRTİBAT TEL 362 333 333 2

Peki bu kampanyada ntvspor a la liga maçlarında şifre giriyor mu?